Mendoni se mund te njihet femra?!

Seriozi

Primus registratum
Re: Mendoni se mund te njihet femra?!

Te njihet femra bah a njihet djallushka jo them une.
Lara minuti kaloj /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

kam pershtypjen se e moret me seriozisht se ç'duhej..

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk isim jashte teme, po qanim hallin MES NESH ne menyre alegorike KAQ :shrug:

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Hirko aspak. Solo il necessario. Me vjen keq po nese ju toleroj ju qe ju kam miq i bie te toleroj dhe gjithe keta ujqit e tjere qe vdesin ta kthejne c'do teme ketu ne chit chat [/qb]
Lara edito veten,"te tjeret" ketu jam dhe une dhe une nuk jam ujk po lepurush.
.........dhe te mendosh se mund ta njohesh nji femer KURRË.Femra nuk njeh vet-veten jo ta njohin te tjeret.

Seriozi

Primus registratum

JO!Femren nuk mund ta njohesh asnjehere,flas per ta njohur te gjithen.Dhe aq me teper te pretendosh ta njohesh nepermjet internetit tre JO bashke. :shrug:

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Klajdi:
[qb] per tu pergjigjur po citoj disa rreshta nga bibla

ne fillim zoti krijoi token edhe qellin dhe tha se ishin dicka e bukr
e me pas krijoi oqeanet dhe i populloi ato me peshq e tha se ishte dicka e bukur
me pas populloi token me bime e kafshe e tha se ishte dica e bukur
me pas zoti krijoi njeriun dhe tha se ishte dicka e bukur
ne fund zoti krijoi guan e tha : "eeeeeehhh s'ka gje do perdore make up"

ps thjesh per humor /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pyetje: Pse Zoti Krijoi Femrat?
Pergjigje: Sepse Zoti i dha nje shikim mashkullit edhe tha "I Know, I can do better than this (Une e di qe mund te bej me mire se kaq)"

Belinea

Primus registratum

Nuk njihet joooo, po lereni cathot ky shok msiper /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...ngele tu i pa gjonat me syrin e presorit t'fiskultures /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa mashkullin, nuk e njef dot femren....m'vje keq :lol: :cool:

tirana

Primus registratum

Pyetje:

Si do e njifshit nje femer-shtrige midis nje milion femrave?????

tirana

Primus registratum

Pergjigje e sakte Ersi :thumbsup:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Ma vieni !!!! ma chi sono !!!!
hohohoho /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lir

Primus registratum

shaka jane bere plot per femrat por dy fakte qendrojne:
1) femra fut djallin ne shishe :lol:
2)zoti krijoi token dhe pushoi e u clodh, pastaj krijoi mashkullin dhe pushoi e u clodh, pastaj krijoi femren dhe qe atehere as zoti as mashkulli skane cplodhur kurre.. :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

Poshte diktatura feminise!!!

do i njofim femnat e un e muni me gura do i gjujm(po deshe lujm ene me te vrame si pardje /pf/images/graemlins/tongue.gif ) plas nga inati!!!

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Femra do myt m'prru e do gjujt me gura /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E ben nga inati!!!, cdo besh ti dhe pjesa tjeter mashkullore e botes, nese te gjithe do benin te njejten gje???!!!!
brenda temes: Femra eshte si celesi, asnje celes nuk eshte i njejte, edhe po ti besh kopje ne 1 million te tilla, s'do i gjesh 2 njesoj

loaded

Primus registratum

E bukura eshte se shkojme nga shkojme,diskutojme,vendosim,dyshojme,kujtojme,rrotullojme,kthejme mrapsht,premtojme,tradhetojme,largohemi,harrojme,qeshim,merzitemi...etj,etj,etj...dhe prape kthehemi te e njejta pike.
Egersira jane femrat...siç ka thene Adelina:Jashte jam femer,brenda jam dreq...ndersa ai tjetri ben apel...mos mendo gjer ne kthim,tani harroje ti emrin tim,se ne zemer ti je...etj,etj,etj...easy to belive your lies...thote ai tjetri.Per le donne...pensa al peggio,e hai fatto centro!
Femra eshte pus,e sheh kur te afrohet te perkedhel,te flet me fjale te embla...e kupton qe eshte loje,iluzion,genjeshter,por prape pranon te genjehesh...droge,stimulues nervor,qe ta ndryshon shpejtesine e gjakut 600% ne sekonde,mjafton nje sms,nje zile ne cel,nje..."Alo!"...ndryshon komplet.Dhe koshienca jote,ai Freudi jot brenda vetes i bie me grusht tavolines duke ulerire:"Nuk ishe ti qe deri dje nuk doje ta shihje me?".Dhe tjetri(ai i dobeti)pergjigjet:"S'po bej gje jo,vetem po flas"
Hapet skena...Zonja dhe Zoterinj,mireseerdhet ne torturen e radhes,sonte do ju servirim ne nje tabaka te argjendte nje sallate delicioze te pasigurise tuaj burrerore dhe epshit natyror...Per te pire ju keshillojme disa puthje plastike,dhe cocteilin e fundit:"Kesaj radhe gjithçka do shkoje mire!".Serviruni vete,me larmine e ngjyrave te bikini-ve,justifikoni deliret e momentit,viktimizohuni nga mimikat qe e tradhetojne.Prishjani digen "bon-sensit" tuaj lereni te rrjedhe,me furi drejt ta ardhmes se ndritshme te genjeshtert.Cfare?Rrembehuni nga tingujt,lereni veten te lire,leshohuni,do jetoni vetem nje here,kenaquni sa te jeni te rinj,s'ka problem...ekzistojne ngjites atack sa te doni per zemren tuaj nese ju thyhet.Mos mendoni se eshte si puna e atij xhamit qe po u thye,dhe te ngjitet prape do duket e krisura...s'do jete me i kristalte si me pare...do jete i ngjitur...po ajo viza e thyerjes do duket pergjithmone.Mos mendoni keshtu...Mos krijoni komplekse te tilla,jetoni momentin,s'ka problem nese me vone do pendoheni,do shkoni te deheni,do ngelni ne ndonje provim...do e gjeni gjithmone ndonje Freud...qe do ju bej moral!!!Ah...mos harroni se dhe ju keni pasur rolin e Freudit jo pak here!

Planzhon,sumpleks,katapultim i botes ne nje sekonde..."Alo"...dhe fillojne çelin lulet,fishekzjarre,brohorima fitoresh,duartrokitje,ritme te gezueshem,oaz,te shtrojne tapet te shndritshem,te fotografojne,te bejne urime,te adhurojne,te gufohet kraharori,fluturon,ndihesh me siper se kurre...Mos u ngrini nga karrigja nga euforia te dashur miq!Eshte e gjitha genjeshter...

Zonjusha!!!E verteta eshte nje...e thjeshte,e ceket,si ato buzeqeshjet e pafajshme te femijeve...: Nuk na meritoni!