Mendimi juaj per "marrdheniet ne distance"

shqipetare

Primus registratum
Re: Mendimi juaj per "marrdheniet ne distance"

O NJEREZ PSE JENI KAQ ABSOLUT,QE LIDHJET NE DISTANCE NUK FUNKSIONOJNE?KJO KA SHUME TE BEJE NGA NJERIU DHE SE SI ATA E PERBALLOJNE LARGESEN.PASTAJ UNE NUK PO THEM LIDHJE DUKE U PARE NJE HERE NE SHEKULL,TE PAKTEN NJEHERE NE 2 MUAJ MAX.KESHTU MOS I PRISNI GJERAT ME THIKE SEPSE NUK KA KUPTIM.UNE SHPRESOJ PER TE GJITHE ATA QE JANE DUKE JETUAR NJE LIDHJE NE DISTANCE,EDHE PER VETEN TIME,QE TE ZGJASI AQ SA TA MENDONI TE LLOGJIKSHME VET.
smash.gif

chocolate

Primus registratum

nese periudha qe dy te dashur jane larg eshte e shkurter kjo dashuri jeton dhe mjaft mire madje. nese koha eshte shume e gjate.....atehere eshte e kote se dashuria s'mbijeton dot. sa do te mundohen te dyja palet..larg syrit larg zemres eshte e vertetuar

ermaliurnick

Primus registratum

po pse mer nga niseni ju nga ajo larg syrit larg zemres???pupupupu..dashuria ..nuk njeh kufi nese vertet e do nje njeri..nuk te ben pershtypje largesia..dhe pikerisht pse do ishte larg do e doja me shume....sepse do me hante shpirtin qenia larg saj...

as gje sme mban larg teje
as erresira as ditet me shi
te me heqin mendjen ga ty
se ben as dimri plot stuhi

sepse ne zemren time
je rrenjosur aq shume
saqe une te kam gjithnje me vete
edhe ne endrrat kur ti fle gjume

ana-b

Primus registratum

Une e kam povuar dhe e kam pasur sh.te veshtire.
Boll nje here qe shkaterron veten se nuk do te thote pak te rrish pa e pare te pakten 2 jave pavaresisht qe mund te flasesh ne tel.Ate qe dashuron ke nevoj ta shohesh,perkedhelesh, prekesh...
Per me shume qe ftohet lidhja pak nga pak deri qe nje dite ke nevoj ti thuash "mjaft!".
Pra shkurt per mendimin tim lidhja me distance nuk zgjat shume.

shqipetare

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erinita:
[qb] Une e kam povuar dhe e kam pasur sh.te veshtire.
Boll nje here qe shkaterron veten se nuk do te thote pak te rrish pa e pare te pakten 2 jave pavaresisht qe mund te flasesh ne tel.Ate qe dashuron ke nevoj ta shohesh,perkedhelesh, prekesh...
Per me shume qe ftohet lidhja pak nga pak deri qe nje dite ke nevoj ti thuash "mjaft!".
Pra shkurt per mendimin tim lidhja me distance nuk zgjat shume. [/qb]
E DI TE JAP SHUME TE DREJTE,POR PRAPE MBETET E VESHTIRE DHE NDONJEHRE EDHE E BUKUR SEPSE KUR JE KEQ E KE SI PORT SHPETIMI TE DEGJOHESH NE TEL.

Laura16

Primus registratum

Po eshte e drejte!dashuria ne largesi eshte e tmerrshme,,sepse njeriun qe ti do,ke qejf ta kesh prane ta duash dhe te ndjesh te njejten gje nga ai!eshte sfilitese edhe pse jetojme momente aq te bukura kur jemi bashke,,e mendoni sa e rende do te jete prape ajo ndarja per tu pare tani pas 1 ose 2 javesh?????
gjithsesi"larg syrit afer zemres"thote francezi,,,nuk eshte e thene qe keto lidhje te ftohen:madje disa prej ketyre lidhjeve mund te ecin shume mire ose te perballojne cdo pengese.Une mendoj se kur dy njerez duhen nuk ka gje ne bote qe ti ndaloje ne rrugen e tyre!!!!
Qe te prishe dashurine e tyre e per me teper ti ndaje ata nga njeri-tjetri!!!!
Eshte vetem dashuria e sinqerte e bazuar tek besimi dhe respekti qe arrijne te mundin cdo largesi,,qofte kjo <span style="font-weight: bold">tirane-kine</span> !&quot;&quot;&quot;&quot;
wave.gif

hot

Hotgirl

maredhenie ne distance?!
e si do u realizokan?!
dashni e fjal te embla nepermjet telefonit,po pastaj?
robi do me i prek gjojnat,te ndjej ato emocionet e momentin,ca here vetem duke i nuhat parfumin njonit qe ke aty
smash.gif

ama kur e kan vendos qe do e kalojn njeten bashke gjehen gjithmone zgjidhje te pershtatshme per te dy,e kjo lidhje sesht e thene te perfundoje..
kurse ato,jo te dua jo mthe t'thash..po u largun ka njoni tjetrin vdesin te gjitha!

DODA

Primus registratum

Era e par qe me pelqen mendimi yt HOTGIRL .
Megjithate ne pergjithsi opinionet jepen kur i ke provu.
Mendimi im; Po qe se do jet dashuri ama dashuri e sinqert edhe jo e bazume tek sexy edhe shturja e kohes
Ajo (dashuria ne largesi) do ishte idealja .

DODA

Primus registratum

A se qesh tu harru.
Sidomos ne shqiptaret e kemi tradit dashurin ne distance
Tani ku ta gjesh, se ka telefono .
Gjusherit tane kur emigronin vinte letra 6 vjet ,a me shum me vones.
S`kemi c`themi o fati yn qe sexin e dum perdit edhe dashnin e kena jasht &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/mad.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga DODA:
[qb] Era e par qe me pelqen mendimi yt HOTGIRL .
Megjithate ne pergjithsi opinionet jepen kur i ke provu.
Mendimi im; Po qe se do jet dashuri ama dashuri e sinqert edhe jo e bazume tek sexy edhe shturja e kohes
Ajo (dashuria ne largesi) do ishte idealja . [/qb]
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; flm &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
i kom provu &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

DODA

Primus registratum

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ) Shpesh apo vetem nji her!? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ) ok ok HOTO te besoj Bye SER_vizitor jam &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; )

hot

Hotgirl

t'raft pika t'raft..thash una ku e kom ngju ket doden &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
i her e kom provu,se vec i her kom qon emigrante &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
e da-da-da-dashnijaaaaaa..
cmi mori ment e mijaaaa :rockband:
sero
kiss.gif
wave.gif

Ela_001

Primus registratum

Ftohesh pas pak kohe. Do shume determinim e prape ka gjasa te deshtoje si lidhje. Jam skeptike per kete lloj lidhje dhe nuk e rekomandoj fare.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ProteusP:
[qb] BeBa, behet fjale per ata qe i kemi pasur afer dhe tani i kemi larg dhe jo per ata qe nuk i kemi pasur kurre afer! [/qb]
detyrohem me &quot;fresku&quot; sepse me sa duket kenej ka funi ka degjeneru subjekti. keshtuqe riperqendrohuni perseri.

Kordelja

Valoris scriptorum

Meqe ua ka thene zogu nuk po ua perseris cila eshte ideja e temes &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Permbajuni pra &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

goca lales

Primus registratum

NUK MUND TE EKZISTOJE NJE MARRDHENIE NE DISTANCE PER SHUME KOHE.
rolleyes.gif

Woell Artan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga goca lales:
[qb] NUK MUND TE EKZISTOJE NJE MARRDHENIE NE DISTANCE PER SHUME KOHE.
rolleyes.gif
[/qb]
ke shume te drejte goca lales! E kam provuar vete para disa muajsh kur isha prane familjes, si cdo vit...ja se po ua tregoj shkurt historine: Fare rastesisht njoha nje vajze ne Tirane, e cila me imponoi jashtezakonisht qe me shikimin e pare si edhe me pas kur filluam te bisedonim. vendosa te tregohem kembengules dhe keshtu ia dola mbane...Biseduam shume me njeri-tjetrin dhe shume shpejt vume re qe lundronim ne te njejten vale...E persosur, mendoja dhe keshtu filluam te ndertonim ngadale nje marredhenie te bukur...Dhe nje dite te bukur, m'u desh te mblidhja rreckat dhe te ikja...perseri. Dhe sinqerisht, kisha filluar ta doja. Iu betova asaj por edhe vehtes time se cdo gje do te shkonte per mrekulli dhe se kontaktin do ta ruaja sa me intensivisht......Dhe ku jemi sot? Gjeografikisht qindra kilometra larg dhe shpirterisht edhe me larg...as vete nuk e di pse ndodhi keshtu! Jeta eshte e cuditshme dhe e ashper, por edhe e drejte. Pra, larg syve-larg zemres(Pike)
cry.gif
Liebe Grüße.

grenza

Primus registratum

Epo ka te drejte ajo qe po te harron se Tirana eshte shume e bukur dhe .................

Goca

Primus registratum

Varet sa osht distanca... distance 5 oreshe edhe shtyhet pa problem fare ....

TEA

Forumium maestatis

po ajo e 6 oresh penele &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;