Sic e kam shpjeguar dhe me siper jam materialiste, ne kufijte e normales. Shume do thonin "Skane rendesi parate por
njeriu" -, pjeserisht dakort. Po mendoja sa mire do ishte nese, neser pasneser do mund t'u jepja femijeve te mij te hane zemergjersine, te mbathin karakterin, dhe te studiojne burrerine e te jatit. Nese kjo do ndodhte, do bashkohesha dhe une me shprehjen, oburraaa si shumica
Ne te kundert,jo. Kane qene te njejtet ata qe pasi thane "
Skane rendesi parate, por njeriu" me poshte shtuan "
Kur varferia hyn nga dera, dashuria del nga penxherja". Ose nje thenie tjeter shume te bukur per familjen: "
Gjerat duhet te luftosh per ti patur e kur i ke duhet te luftosh per ti mbajtur" -, e tille eshte familja per mua. Gjeja me solide,me e bukur ne te cilen sdo doja te mungonte asgje, e kurrsesi te kontribuoja vetem une.
Tani si mund ti pergjithesosh ti te gjitha femrat me lloj lloj epitetesh te ndyra kur ato ne fakt sjane njesoj e ndahen ne kategori te ndryshme:
1) ato davat e bu*eve, qe kerkojne siguri financiare tek nje mashkull. Blien/shiten si placka.
2) ato femrat qe duan te kene barazi financiare per nje te ardhme te perbashket me te mire.
3) dhe ato Parimoret, Lol
Mesazhi?? Une bej pjese tek e dyta. Nese me familjen time bej pushime ne Corsica, nuk do iki ti bej me burrin ne Golem. Pik.