Meduza & House

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Eh, sono impegnato in diagnosi differenziale...Non è lupus...non è mai lupus :D

Doktorr mo na shit men tash.... po te njeku..dalendale hahahahhahaa ..s'e prish fort terezine :D
Qenka e veshtire re.. ndryshe kur lexo per hobby..ndryshe kur e ke si per detyre uffffffaaaaaaa

pS: Lupus in Fabula! ::D hahhahahahahhaha

Sweety el

Locus omnem
AS UNE
frown.png

Wii

Grupi i të moçmëve!
Eh, sono impegnato in diagnosi differenziale...Non è lupus...non è mai lupus :D

Doktorr mo na shit men tash.... po te njeku..dalendale hahahahhahaa ..s'e prish fort terezine :D
Qenka e veshtire re.. ndryshe kur lexo per hobby..ndryshe kur e ke si per detyre uffffffaaaaaaa

pS: Lupus in Fabula! ::D hahhahahahahhaha

per ca te ze be, ti kishe vendos nai emer tjeter, as do e kisha pa si teme....edhe ne fillim thashe ca osh kjo Medusa & House po kur pashe kush e kishte hap, atehere u kujtova :D
Shif se kisha te drejte...non era lupus! te gjithe qe bonin amerikont jo osh LES, jo po BAC, jo po SCLC...kishte ngel edhe PD, PS dhe PSD edhe ishte e plote :p

Ku ka perfundu cuni radiomanise qe coi peshe gjith Londren? :D

P

paperina

Guest
He se vdes icik me fol me "giorgerifi" incapibili.. nuk e di kush ..ti a un po s'ka gje :D
Radio Maria mbaroj se njeri ateist- tjetri musluman- tjetri katolik.. .s'un u kapem dot hahahhahahahahah cmq e ke sa ne Shkoder sa ne Tirane..tash psehin ( kape vet) po ta majti! :D ( A thu ke kaq kurajo?! :D)
Ate fjalorin amerikan ..per zot s'un e pertyp dot..por ca o ai beb i vogel si me ke vu avatar re?! Ku o macja?!?!?!!?

pS: Ma ti pare che dopo tutti questi anni mi parte l'embolo me rifillu me msu? che due...... Mo kam vec 15 dit me bo nje tip tesi ( as ja kam haberin si fillohet) ..ti qerroj pak syte mbi pc... ne gjetsha nai frymezim per ndonje argument interesant.... ( sigurt qe af me ndihmon e hahhahahahahahahah)

Hugs e plaç :D Good night...

Wii

Grupi i të moçmëve!
Paska ngel rrugeve ai eeee? Eh, na ka ndodh edhe ne te tjereve :p
Programi maroi se lam mretneshen pa gjume edhe u anku Sinani me ate kengetarin tjeter qe mori si shenjester ^_^ edhe kur, tani qe kisha linjen e shpejte dhe mund te nderhyja direkt ne program :p
Ti sei messa a studiare di nuovo? Ah punto nero punto nero! :D Ma che ti e' preso di voler studiare mo' ? Ma che, di la verità stai a legge solo gli indici :p ma non ti preoccupare lo faccio ank io in tempo libre ^_^
qual'e il tema: effetto "medusa" sulle piaghe da decubito? Ci sarebbe un botto da scrive su questo...si possono consultare anke gli archivi dal...2004? :p

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
"medusa" sulle piaghe da decubito?=Fillove me ushtru profesionin fill? turpt'keshs'ke i fije marre me mendu per te tjeret qe jane ne fillim te karrieres uhahhahahahahha
tempo libre = ca eshte kjo Cuba Libre... ke fillu alkolizimin kshu? :D

Tema eshte buh ..akoma s'jam menduar mire.. ti si thu? :D ok ok se do i jap nje kuptim nai dite..nderkohe..mos mu sill shume muhabetit ..du info una hahhahahahahahah.... ma jep nje cop te tesit tend bej gjasme se e kam shkrujt vet.... He se vdes une me i ra rruges per shkurt :D

pS: Ta bej icik me sy ( a sonagli) :D hahahhaha

Wii

Grupi i të moçmëve!
teza ime ka qene mbi trapiantet e mushkerive...insomma, roba da toglierti il fiato :D
po ti mendohu moj...levizi neuronet dhe nxirr nje teme ne drite dhe pastaj kerko info...nese i gjen ne anglisht, ke google translator qe ste le ne balte :p Perkthen icik vari trajsen po kuptohet "sot shkovi una durresi makina me"....apo te duhet italisht "itu itu....itu da CEPU. ci ho andato anch'io" :D

Sweety el

Locus omnem
"medusa" sulle piaghe da decubito?=Fillove me ushtru profesionin fill? turpt'keshs'ke i fije marre me mendu per te tjeret qe jane ne fillim te karrieres uhahhahahahahha
tempo libre = ca eshte kjo Cuba Libre... ke fillu alkolizimin kshu? :D

Tema eshte buh ..akoma s'jam menduar mire.. ti si thu? :D ok ok se do i jap nje kuptim nai dite..nderkohe..mos mu sill shume muhabetit ..du info una hahhahahahahahah.... ma jep nje cop te tesit tend bej gjasme se e kam shkrujt vet.... He se vdes une me i ra rruges per shkurt :D

pS: Ta bej icik me sy ( a sonagli) :D hahahhaha
po ato qe shkruan, shkruaji sakt qe ti marrim vesh.

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
teza ime ka qene mbi trapiantet e mushkerive...insomma, roba da toglierti il fiato :D
hahahhahahahahahahhahahahah
Ca tip frymemarrje ishte:
Eupnea- Tachipnea- Brachipnea- Ipernea- Apnea- Periodico- Ceyne smokes- Biot- Kussmal- Sivilaute- Gorgogliante- Stertoloso ....o.....Eccezionet se keto jane me te bukurat hahhaahhahaha (La tose... lo starnuto- sigulto-sbadiglio- il pianto- il riso- il vomito :D Deglutizione..e me qe jam ne ven me qene paksa e mire..po te risparmroj ngjyrat hahahhahahahahahahhahaha

Mendohu? llaf i madh ky ore..jan tha me kohe neuronete mia..mosha ben te veten hahahhahaha

ci ho andato anch'io" :D [/quote said:
Ca ke dhon ti ore ..ca ke dhon? hahhahahahahah tash e kuptova pse je bere kaq shpejt "doktorr" hahahhahahahahahahahahah

Na fal, por vet i jep vedit la zappa su i piedi:D

Wii

Grupi i të moçmëve!
miii Jack...ho afferrato il concetto :D
deri tek Kusmaul te ndoqa...pastaj ato tjeret si njoh...sjon nga lagja ime :D Cayene se njof, osh kengetare apo Porsh?
Gjithsesi, tani mbyll librin dhe perseriti edhe iher te gjitha fjalet :D

Questo mi ricorda una legge di Murphy sul Terrore Applicato...insomma, erano 5 ma io ti menziono solo uno...le altre saranno per il giorno prima dell'esame:
- Nese do te jepej nje provim me liber hap, do harrosh librin ne shtepi.
Pasoja: Nese do te jepej nje provim per ta bere ne shtepi, do harroje ku jeton!

Alla faccia di Daniela e tutta la compagnia dell'anello...di CEPU intendevo! Shif se mjeku i CEPU-t e mson mestieren qe kur pagun taksat...dorazi cdo gje :D

E meqe ra llafi per ceshtje provimi, i rikthehemi edhe iher zakoneve te vjetra qe perdoreshin neper tema...

Nje grup studentesh kishin studju mire lenden e matematikes qe kishin per provim dhe vendosen me kalu fundjaven para provimin ne qetesi keshtu qe shkojne per piknik. Pine gjith fundjaven dhe te henen ne mengjes duhet te coheshin heret. fatkeqesisht u zgjuan vone dhe u nisen me makine shpejt per me u kthy edhe pse e dinin qe ishin vone. Rruges gjejne pretekstin: do i thonin profesorit qe ishin vonu sepse i ishte shpu rrota e makines dhe u detyruan ta rregullonin.
Shkojne atje, provimi kishte mbaru. I thone profesorit "o profesor , na ler ta bejme provimin sepse u vonuam ngaqe na u shpu goma kur po vinim dhe u detyrum me e nderru dhe u vonuam shume."
Profesori mendohet pak dhe u thote "ne rregull, hajdeni pasdite dhe do beni provimin te katert ju"
Vijne pasdite dhe profesori i ndan ne 4 salla te ndryshme. I jep 2 fleta:
fleta e pare kishte nje pyetje 5 pikeshe qe ishte: "gjej integralin e ketij problemi"....gje e thjeshte fare mendojne te kater studentet qe po benin provimin dhe e zhvillojn direkt!
Hapin fleten e dyte qe kishte pyetjen 95 pikeshe
"Cila gome e makines u shpu?" :D

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Hahahahahhahahahahah me ty ngelem ne af une :D Nitte House :D

Cayene se njof, osh kengetare apo Porsh? = Ncuq o modeli i ri i pandes :D tuj u shtyt nga carroatrezzi :D
menziono =ca jane keto menxonia re .. :D Ke fillu me u marre edhe me thashetheme kshu ?
i rikthehemi edhe iher zakoneve te vjetra = thashe mos ishe ende ne menopauza ..por aha paskam gabu diagnoze :D dukem qe jam alle prime armi :D
pS: 1 me 0...po pse mo gjithmone une do fitoj :D hahahahahhahahahahah

pSs:
'Da quando ti ho regalato l'orologio con le cifre in romano ogni volta che sono le 10.00 dici che e' l'ora X!'

Wii

Grupi i të moçmëve!
Amazza, allora sarebbe un Panda-monio quella machina :p
e mbeh, temat e vjetra mbylleshin nga mbingarkesa e postimeve qe kishin :D
thashethush sboj una...sarebbe troppo per me!
hajd hajd se do mesohesh me keto gjera...hipoteza, diagnoza, te gjitha do te vijn natyrshem pastaj :D
Ej,gabohem une apo pate fillu nje kurs infermierie ti nje here e nje kohe...ca ndodhi? Chiuso per vacanze? per mancata fornitura di siringhe? troppi aghi in giro? :D

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Hehehehheheh te ka ardhe dita me ma kthy mbrapsh tere vreherin qe kam hudh une? :D
Yep..e pata filluar ne shtator :D ama mbaron ne qershor lol....Keto dite kemi vizituar disa spitale , RSA, Case albergo.... fillojme praktiken pas nje muaji...ama bho.... impresioni qe me kane bere boh... plot dyshime..c'mu desht me ja nis ( nuk eshte se e kam me aq pasion te madh)..me dhimbset ta lej se me teorine s'jam keq :p plus gjithe keto muaj mesim perdite eshte paksa gjynah mos me mendu mire... do pergatisim tesin per ne qershor..une e kam gati te bere te gjithen qysh tash... s'e di ta lej ..te filloj nai kurs tjeter :D :D

Cmq.... ti ne cilin repart je shoku doktorr? :D

Wii

Grupi i të moçmëve!
epo quando il topo non c'è, i gatti sballano! epo nashi, me erdhi dita ene muve me mor hak :D nuk me pelqen me lon borxhe verdalle, jo per gjo po harroj se kujt ja kam dhene dmth :D
qenke afer fundit dmth...do filloke praktikat? lene fare, boji naften :D

une jam tek pneomatologjia...mos e ngaterro me pneumologjine se eshte dege tjeter :D ...nuk e beson? do te tregoj foton po deshe :D
kur ma beri nje portantina :
a dotto', ma che vor di pneumatologia?
- e che capperi (ndr la parola era un altra :D) pure te, sarebbe pneumato e logos no, cioè scienza dei pneumatici...siamo o non siamo in un punto servizio qua?
me pa shtremet sepse i hypen dyshimet te tipit "ma che mi sta a piglia per il culo?" :D ma dico io, ma come se puo...ho visto pure impegnative co' scritto "visita pneumatologica"...seeeee, tra le prestazioni mettice anche cambio filtri, bollino blu e roba varia...tanto ne puoi mette' fino ad 8 prestazioni in un unica impegnativa, e siamo al completo :D

28092009098.jpg

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahaha
Ja vlen mos me e len vec me u zen me ty :D e dai sa te mbaroj disa gjera e poi ti sfido.... :D
Te paska shku mendja per makina me duket se shume po mi permendke i preumatici :D

pS: Mos rafsha kurre nìdur tuja se kushedi sa semundje te tjera dalin :D
pSs: Sei fantastico!

Wii

Grupi i të moçmëve!
Nuk do e lesh? edhe iher qe gati e binda, nuk ja arrita dot...uh,po shkruaj me ze te larte :D
Kam blere uniformen e "Scrubs", blu scura...per me tregu qe po mundohemi ti pershtatemi sa me shume :D
Kur duhet me bo seriozet bojm seriozet ne...kshu qe mos ki frike me shku tek mjeket...
po nuk deshe...ha nji kokerr molle cdo dite...aman mos e boj se me le pa pune...duhet me punu, osh kohe krize, ki meshire :D

Paperina Paperopoli

Forumium maestatis
Meshire...sa jam kthyer nga puna kshuqe imagjino ca meshire mund te kem ne ikyt ore :D

Uhm...paske ngjit teper lart me ngjyrat.. me bere ti rrudh turinjte prej inati :D me zor kam blere te bardhen per vedi uffffffaaaaaaaa..... Chi dorme nn piglia pesce kane than... peccato che mi sono svegliata tardi..e s'un t'kap dot :D ( kshu ne lartesi desha me than...se edhe mund te keqkuptohet hahhahahahahahhahahahah)
Po edhe tash ke mbet ne kohe krize..morto fame tere jeten do me besh..ncuq- ncuq..s'qenke per tu knaqur kurre re..se merr 3 fishin e rroges time brenda muajit...

Kurranac..me keq se " genovesi"... tirchio per tutta la vita.... s'len as robt me u shnosh! :D

Wii

Grupi i të moçmëve!
^_^
eh, kur u ndane kto na rane :p
osh krize knej moj, pse ca e di ti...nuk jemi grana Padana ne :p
hajd hajd se edhe pak dhe duhet me mor vize prap me vizitu vendet e juja sepse do jeni shtet me vete :D