Mos ti dalin ndonje shigjetar me shtiza zemre e sorkadhja direkt skuqet......ka dale tu e gjuajt![]()
po sikur te vije robin hudi se ene ai perdorte shume shigjetata ...Po pres Dik Sheltonin..me shigjeten e zeze....per tu skuqur nuk skuqem..skuq.
Jo mos dalin skenderbeu moj..... hahahaha e te hyp ne kale te bardhePo pres Dik Sheltonin..me shigjeten e zeze....per tu skuqur nuk skuqem..skuq.
dil ti dil po se mos vjen e te gjen ai qe me dueloi ne lashtesi skam si te te mbroj meTe tre mir jan hahahaa..vetem te vijn me rradhe..se te tre pernjehere..si mbaj dot..hahahaa..me jepni celesat e deres te dal..pacim.KLB
ku e DIN ti se Jan t mire?i le la te mister albania aaa hahahahaTe tre mir jan hahahaa..vetem te vijn me rradhe..se te tre pernjehere..si mbaj dot..hahahaa..me jepni celesat e deres te dal..pacim.KLB
mbase mbase shoku ...ku e DIN ti se Jan t mire?i le la te mister albania aaa hahahaha
Ato le ti dalin si tua bejme talioneve se ato vdesin per ashu ...Ou ike mojjjjj mos u fut th elle ne pylll se te dalin gjermanet hahahaha
Hahaha talion et ta po i thon e bella senjorina ma qep pak pullin se me raAto le ti dalin si tua bejme talioneve se ato vdesin per ashu ...
Humour mo shoku se marume ktej tel brrau brrau na cmendi,e kam fil krejt hahahahahhahaha sa e forte si le keto mer nje her haahhahahahh
hahhahah po ne qe kemi syze qe slejojne depertimin e pluhurave dhe sprajve si do na e besh ....Me paski degjeneruar fare..hahahaa...po te me dale ndonje Shqiptar po....po me te huaj s'me dridhet qerpiku fare....gjermanet jan akull..talionet cun mamaje...te keqen e Shqiptareve.....po s'kalojne nga pylli kta..kalojne nga blloku..keshtu qe s'kam rrezik...kam spraj me piper.
Spraj me biber hahahah u dashka me ndejt larg teje kur ulesh ne bar, se kot e shtyp sprajtin la dashje e po na djeg....Me paski degjeneruar fare..hahahaa...po te me dale ndonje Shqiptar po....po me te huaj s'me dridhet qerpiku fare....gjermanet jan akull..talionet cun mamaje...te keqen e Shqiptareve.....po s'kalojne nga pylli kta..kalojne nga blloku..keshtu qe s'kam rrezik...kam spraj me piper.
hahhahah po ne qe kemi syze qe slejojne depertimin e pluhurave dhe sprajve si do na e besh ....
Spraj me biber hahahah u dashka me ndejt larg teje kur ulesh ne bar, se kot e shtyp sprajtin la dashje e po na djeg....