Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

Hektor12

Locus omnem
Te tre mir jan hahahaa..vetem te vijn me rradhe..se te tre pernjehere..si mbaj dot..hahahaa..me jepni celesat e deres te dal..pacim.KLB
dil ti dil po se mos vjen e te gjen ai qe me dueloi ne lashtesi skam si te te mbroj me :p

dr love

Locus omnem
Me paski degjeneruar fare..hahahaa...po te me dale ndonje Shqiptar po....po me te huaj s'me dridhet qerpiku fare....gjermanet jan akull..talionet cun mamaje...te keqen e Shqiptareve.....po s'kalojne nga pylli kta..kalojne nga blloku..keshtu qe s'kam rrezik...kam spraj me piper.

Hektor12

Locus omnem
Me paski degjeneruar fare..hahahaa...po te me dale ndonje Shqiptar po....po me te huaj s'me dridhet qerpiku fare....gjermanet jan akull..talionet cun mamaje...te keqen e Shqiptareve.....po s'kalojne nga pylli kta..kalojne nga blloku..keshtu qe s'kam rrezik...kam spraj me piper.
hahhahah po ne qe kemi syze qe slejojne depertimin e pluhurave dhe sprajve si do na e besh ....

scadarsko

Locus omnem
Spraj me biber hahahah u dashka me ndejt larg teje kur ulesh ne bar, se kot e shtyp sprajtin la dashje e po na djeg....