Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Fjala 'bej' ne shqip eshte futur dhe s'ka nevoje per thonjeza per te kuptuar perdorimin. Ke ca mangesi ne shqip.
kuptoj...une e mora fjalen "bej" ne kuptimin e saj te pare...mire ben te vesh thonjeza ndonjehere, per ata te mangetit si puna ime :)

joetisti_

Locus omnem
Mos e banalizo edhe mos pergjitheso. Une s'e thash me kuptim te keq. Nuk ka nevojen e thonjezave fare. Ka hyre tashme. Ashtu si 'palloj'.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
me ne? kinezçe? apo me mua? kinezçe? jo per gje po s 'di asnje fjale...thjesht nje pershendetje!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Mos e banalizo edhe mos pergjitheso. Une s'e thash me kuptim te keq. Nuk ka nevojen e thonjezave fare. Ka hyre tashme. Ashtu si 'palloj'.

çfare po banalizoj? apo po pergjithesoj? ti me thua ne shqip, fjala "bej" eshte "futur"...s 'ka bythe ku te rrine keto qe thua ti...nese ti e kishe me te folur me zhargon rruge, une s 'kam nga ta di se kam 200 vjet qe kam ik nga shqiperia!! prandaj te thashe ben mire te vesh thonjeza per ata qe kane mangesi si puna ime....kete e the ti apo jo?!! nuk e shpika une! edhe nese ke deshire te thuash fjalen e fundit! meqe je "burre"... thuaje nuk me ngelet hatri fare....ju njoh te gjitheve meshkujve shqiptare...nuk ma nderron njeri mendimin qe kam per ju...ashtu si dhe ty s 'ta nderron njeri fjalen "palloj" ne lidhje me femren!!! dhe seriozisht me merzite, keshtu qe te lutem ben mire te me injorosh...do bej te njejten gje me shkrimet e tua!

europeans

Forumium praecox
Une ti ai ajo ne ju ata alto..-.PSE mo shqipetar na brengosni Duke na kritiku ne kurbetlijve me près jet e thonjezat.....N VEND QE TE MUNDOHENI TE PERSHTATENI ME NE...po ne na asht bâ truni une ketu...