Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

europeans

Forumium praecox
[quote="joetisti_, post: 963396, member.....o sigurisht qe ate po bej. Nje debat hera heres eshte i nevojshem. Ngre hukmorin. Sjell adrenaline :) Flm.[/quote]
Kena cokollata shoku ajo na zevendeson affections.......

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
[quote="joetisti_, post: 963396, member.....o sigurisht qe ate po bej. Nje debat hera heres eshte i nevojshem. Ngre hukmorin. Sjell adrenaline :) Flm.
Kena cokollata shoku ajo na zevendeson affections.......[/quote]

o evropiansi! une adrenalinen time e kam tjeter kund po qejfe qejf kjo dynja

europeans

Forumium praecox
me rafte pika kur vini ketej na shisni men pastaj
E vertet kjo kam verejt kete fenomen me émigrante nga italia ne masse, nga britania me shume......dhe nga ketu ou jetoj une pour ato njerez que sillon keshtu Jane vetem zerooo.harrojne mundin e skllaverin que perbadhemi CDO dite.... e per 10_15dite pushime ne shqiperi, nul tregojn ndoshta kan marr rroga paradhenje !

dr love

Locus omnem
E vertet kjo kam verejt kete fenomen me émigrante nga italia ne masse, nga britania me shume......dhe nga ketu ou jetoj une pour ato njerez que sillon keshtu Jane vetem zerooo.harrojne mundin e skllaverin que perbadhemi CDO dite.... e per 10_15dite pushime ne shqiperi, nul tregojn ndoshta kan marr rroga paradhenje !

tani ke fol tamam ..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
une kam dy ne shtepi...Momo (Mouhamed gjate) dhe Fafa (Farid gjate) jane tu fjet gjume...si lej une kanarinat te marrin rruget....ju i keni mledh te jujat?