Faleminderit,merci,danky,hvala vam,e n kinezce si n shqip asht po n dialekt mirditor....Hahahahaha. Sa per te qeshur me bete
Po "falemnderit" si i thone ne kinezce?
Faleminderit,merci,danky,hvala vam,e n kinezce si n shqip asht po n dialekt mirditor....Hahahahaha. Sa per te qeshur me bete
Po "falemnderit" si i thone ne kinezce?
Une ti ai ajo ne ju ata alto..-.PSE mo shqipetar na brengosni Duke na kritiku ne kurbetlijve me près jet e thonjezat.....N VEND QE TE MUNDOHENI TE PERSHTATENI ME NE...po ne na asht bâ truni une ketu...
robve ktuna qi skan dal naiher jasht shtetit
Faleminderit,merci,danky,hvala vam,e n kinezce si n shqip asht po n dialekt mirditor....
Kena cokollata shoku ajo na zevendeson affections.......[/quote][quote="joetisti_, post: 963396, member.....o sigurisht qe ate po bej. Nje debat hera heres eshte i nevojshem. Ngre hukmorin. Sjell adrenalineFlm.
robve ktuna qi skan dal naiher jasht shtetit
E vertet kjo kam verejt kete fenomen me émigrante nga italia ne masse, nga britania me shume......dhe nga ketu ou jetoj une pour ato njerez que sillon keshtu Jane vetem zerooo.harrojne mundin e skllaverin que perbadhemi CDO dite.... e per 10_15dite pushime ne shqiperi, nul tregojn ndoshta kan marr rroga paradhenje !me rafte pika kur vini ketej na shisni men pastaj
E vertet kjo kam verejt kete fenomen me émigrante nga italia ne masse, nga britania me shume......dhe nga ketu ou jetoj une pour ato njerez que sillon keshtu Jane vetem zerooo.harrojne mundin e skllaverin que perbadhemi CDO dite.... e per 10_15dite pushime ne shqiperi, nul tregojn ndoshta kan marr rroga paradhenje !
Kena cokollata shoku ajo na zevendeson affections.......
Perkthe marjet....une kam dy ne shtepi...Momo (Mouhamed gjate) dhe Fafa (Farid gjate) jane tu fjet gjume...si lej une kanarinat te marrin rruget....ju i keni mledh te jujat?
Idiotllek ka qene ma....Shkurt e bukur bébé eshte!Ne ne Shqiperi gjithmone urojme "me nje djale" por realiteti i tanishem eshte barabarte per te dyja gjinite.