Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

Diavolessa

Valoris scriptorum
Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

Tash jena qysh na ka fal zoti (dmth mami jone). Do ishte me mire te ishe vajze o djale?

Ps: Zihuni icik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum
Re: Me mire te jesh vajze, o te jesh djale?

Fillimisht postuar nga paperina:
[QB]Tash jena qysh na ka fal zoti (dmth mami jone). Do ishte me mire te ishe vajze o djale?

O Papo me mire vajze o goce :rockband: , ku ka me mire se te te perkedhelin, te te llastojne, te te duan. Tani jo se te jesh djale nuk te duan por kur je femer eshte icik me mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Keni inat juve cunat ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admir

Forumium maestatis

Me mire eshte te jesh Piktor :thumbsup:

romeo

Forumium maestatis

jam i kenaqur keshtu si jam. :thumbsup:

luani

Primus registratum

po mire kush ju pyeti si keni deshire me kene

luani

Primus registratum

????????????????????????????????????????

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edi_shkodran:
[QB]po mire kush ju pyeti si keni deshire me kene

Edo na ka pyt Papi personalisht . /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kishe noi problem ti e??? :mad: Jo, se po e kishe, ska gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Se di s'e kam provu me qene tjetersoj ndaj s'mund te pergjigjem.

jona20

big bum bam...

me mire te jesh te dyja...ja p.sh une jam vajze bukur fort,pastaj behem djale...keshtu me u ndrru sipas deshires...e kalon ylberin sa here te kesh qejf...ne kete menyre mund te arrij te kuptoj edhe seksin tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

Un habitem pse ka shum goca qe thon sikur te isha djale, ndersa cunat pervec "atyre" nuk i degjon kurre te flasin kshu. Jo per gje po me duket paksa si anti-feministe kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

oktapodi

Primus registratum

ishet mire,
qe,
ta kishin bere,
me,
gjysem djale dhe gjysem vajza.
ti ndjente te dyja,
edhe vajzen edhe djalin.

Petroninsja

Primus registratum

Hmmm pyetje spece kjo,
Do preferoja te isha vajze per disa aspekte psh dhuntia me e ralle qe kemi ne femrat te behemi nena, ajo eshte dicka qe cdo mashkull do ta uronte ta kishte megjithse ve bast qe nese nje djale e lexon do shtremberoj turinjt, ku ka dhurate me te bukur te mbash dike brenda teje per 9 muaj dhe te behesh nena e tij/saj ti dhurosh mishin tend gjakun tend. Arsye tjeter pse me pelqen te jem femer eshte aftesia qe kane femrat te bejne njerezit per vete, mund te kene shume lajka por natyra e tyre lozonjare i ben terheqese ndaj seksit te kundert.
Ndersa te qenit mashkull do me sillte kenaqesi ne tiparet dalluese si, menefregismi, mos mendimi per cdo gje ne imtesi qe ne femrave na ndjek neper gjume dhe naten. Nje tjeter element do te ishte ciltersia e mashkullit sado te perpiqet te intrigoj mashkulli eshte mashkull eshte me i paster sesa nje femer.
Si perfundim, te dyja anet jane pozitive por pa i patur te dyja sdo na bente me per vete.

Natyra e njeriut eshte e cuditshme, kekron dhe kerkon dhe asnjehere sngopet.....

Jona H

Primus registratum

Personalisht jam shume e lumtur qe jam vajze.
Me e mira e te mirave eshte jesh "NJERI"...

Jona H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga oktapodi:
[qb]ishet mire,
qe,
ta kishin bere,
me,
gjysem djale dhe gjysem vajza.
ti ndjente te dyja,
edhe vajzen edhe djalin.[/qb]
te gjithe i kane te dyja brenda dhe vajzen dhe djalin...

Redi

Forumium praecox

Pershendetje.

Nese me duhej te zgjidhja, une jetoj ne Shqiperi, do preferoja keshtu si jam. Pasi, duke shikuar realitetin shqiptar, e qenura vajze me tille patriakalizem qe eshte ketu, do te isha c'mendur.

Redi

helibak mucogllava

Primus registratum

Me mire te jesh djale.aman se nuk durohemi ne djemte.shyqyr qe jam djal. /pf/images/graemlins/wink.gif

ladio

Primus registratum

paperines iu paska merzit jeta si goce /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per ju cuna dhe goca qe doni te ndryshoni mund te shkoni ne Tailande se aty ta plotesojne ket deshire me nje sasi shume te vogel paresh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Bukur do ishte ti provonim qe te dya.Nuk e di sa eshte e vertet ajo puna e ylberit,por ma ka qefi ta provoj njiher se ku i dihet mos ndoshta eshte me mire me qene femer???

uaaaa mamiii sepse kam filluar te ndihem nga pak delikat!!??? :smash:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Bukur do ishte ti provonim qe te dya.Nuk e di sa eshte e vertet ajo puna e ylberit,por ma ka qefi ta provoj njiher se ku i dihet mos ndoshta eshte me mire me qene femer???

uaaaa mamiii sepse kam filluar te ndihem nga pak delikat!!??? :smash: [/qb]
do kesh ra m'dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif ( bej shaka /pf/images/graemlins/wink.gif )