Me mire e/i dashuruar apo jo???

alinos

Forumium maestatis
Re: Me mire e/i dashuruar apo jo???

Ke fillu me ngju Ambren m'gja /pf/images/graemlins/wink.gif

Batte forte il cuore
quinto piano l'ascensore...

Danae

Primus registratum

Gjithcka ka bukurine e saj,kohen e saj dhe dobine e saj,mjafton te jesh mire ne te dy rastet dhe optimiste.
Te mocmit dikur kane thene:kur isha vajze isha pashe,kur u fejova u bana mbret,kur u martova u dreqnova.
ndersa nusja xhajes sime thote:desha une inxhinieri?? hap e mbyll lavatricen gjithe diten.
mbase te jesh single ka dicka sikur te thuash:kur isha femije....

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb] Ke fillu me ngju Ambren m'gja /pf/images/graemlins/wink.gif

Batte forte il cuore
quinto piano l'ascensore... [/qb]
Hahaha, imagjinova per nji çast veten tu von nji CD te Ambres.. Ku te shko menja amon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Me ty ngjyrat jane me te forta...

Me pelqen kjo!
Thote shume... shpresoj te jete lexuar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Edhe une shpresoj per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

ore ju shpresëtaret hanani & hirko :smash: :smash:
c'behet ketuja, kuvent apo private chat??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos ma denigroni temen, por diskutoni per dashurine...............if you will
thanks

Fatmire

Primus registratum

ATA QE NUK KAN HYR NE SKETARREN E DASHURIS DESHIROJN TE HYN,KURSE ATA QE JANE BRENDA DESHIROJN TE DALIN JASHT.HEC E MIRE VESH!!!!!!!!!

alinos

Forumium maestatis

Nimfe dashurie mendoj se ky emer s'te shko, s'kuptove asgje!

per temen: mesi te terbo, ose mren ose jasht!

Danae

Primus registratum

ok,sa do ta blej temen une ty e te lesh ketu vetem munin e haninin??

alinos

Forumium maestatis

lol Danae mos i turbullo ujrat se jemi te dy beqar e na prish pune /pf/images/graemlins/wink.gif
Kishte te tjera, po i fshine moderatoret, kshu qe nuk kapet filli i bisedes time me Hirkon...

Danae

Primus registratum

pse mi vec me mua te grricen gocat per hirkon,le te kapen me ty po ua mbajti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif loool
pupupu sa hakmarrese jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Your are right: S'ua mban /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

hihihihihihi
sa e keqe qe jaaam,nganjehere ama...jo gjithmone!

tirana

Primus registratum

Ho re filoj prap tallja masive e sumes me Hirkon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ke faj ti Alinoso se kur te lash me zdryp ka makina un pa ta gatit iher qejfin mir e mir /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

ka nje ore qe duhet te kisha hike qe ketu,po si nuk u shqita dot,hanini ik ti e para please...se do vdes urie.
o Zot sa kam qeshe...

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
S'ke faj ti Alinoso se kur te lash me zdryp ka makina un pa ta gatit iher qejfin mir e mir /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Per makine qe ishte. Sikur te kishe provu me ba gja ti, asaj do i kishin ran pjeset cope cope, e do na kishte qit selamet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] ka nje ore qe duhet te kisha hike qe ketu,po si nuk u shqita dot,hanini ik ti e para please...se do vdes urie.
o Zot sa kam qeshe... [/qb]
Un ime erdha n'humor, se isha ne nje humor di mierda, po nejse po hiki /pf/images/graemlins/wink.gif
Ma puth i cik Melhiades, please. Po thuji nga hanini /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

hahahahahahahahahahaha
po iki mi ik se do vdes urie,ose do me thone se jam asociale se nuk shkoj te gatuaj me kolektivin,do me nxjerrin nje fleterrufe neser.