Me mire e/i dashuruar apo jo???

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Me mire e/i dashuruar apo jo???

po ti car bo knej ka temat serjoze? Lere po ben edhe si e rene brenda pale /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur majen e hundes tende e puth me endje ..

Lum si huna Atij qe ke per ta puth me aq pasjon, ishalla e ka mshi perpara them une.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Lum si huna Atij qe ke per ta puth me aq pasjon, ishalla e ka mshi perpara them une.

Prandaj osht e atij dhe jo jotja : se osht e mshime !!!!

ps. dil qe knej se prishe temen !!!!!
:mad:

NYC_GUY

Primus registratum

]... pasi rrezet e para te agimit me ledhatojne fytyren dhe une denjoj te hap syte fytyra jote eshte e para gje qe shoh; kur me endje rrokullisem ne shtrat dhe me bindje le ngrohtesine qe me fal di se nuk do te kem ftohte pasi do te me shtrengosh ti dhe perpish nder krahet e tua, kur majen e hundes tende e puth me endje dhe luftoj me gjumin tend qe ti te hapesh syte dhe te buzeqeshesh pasi te kesh rrudhur ballin dhe shtriqur krahet; pasi te grindemi dhe fajesojme njeri tjetrin se ajo puthja e fundit ishte shkaku qe jemi vone - dhe qe nuk do ta perserisim me deri te nesermen ne mengjes, qe ti do te jesh i pari qe me uron nje dite te mbare dhe qe do te me marresh ne telefon gjate dites; kur gjate dites nuk merzitem pasi me ngushellon zeri yt; kur ne darke pres me endje te te rishoh sepse dita pa ty s'eshte gje hic; kur shpatullat e medha me perqafojne pafund, pa kthim; kur di se ti je me mua cdo sekond te jetes si me diku 'on the back of my mind'; kur nuk ndihem vetem por e plote; kur di qe do te udhetojme bashke e do te puthemi ne cdo cep te botes; kur kembet t'na digjen nga rera e nxehte ne ishujt jugore dhe te kthehemi ngjyre çokollate; kur ti me puth dhe thua " qe jam e jotja", kur ti me sheh ne sy dhe loti im bashkohet me tendin sepse jemi nje; kur di qe ti do te jesh gjithmone me mua... papritur zhurma e trenit qe hynte ne stacion me permendi dhe kuptova se kisha qen ne enderr duke kujtuar ato pak dite te bukura qe kaluam bashke . Ndoshta ti u shtire sikur kaluam dite te bukura , ndoshta deshe thjesht te vrisje kohen ndersa tani guxon dhe me gjakftotesine me te madhe me thua qe do jemi gjithmone miq te mire . Ti s mund ta kuptosh si ndjehem une s epo ta kuptoje drejt ne sy s do me shikoje , ti nuk e di perse bisedoj une me tymin e cigares kur te je ne gjumin e shtate , ti nuk e di cdo me then te presesh me ore te nje qoshe rruge ku ti dikur kaloje . Ndoshta se ke fajin time , ndoshta une po laj mekatet ,ndoshta une jam mallkuar ,gjithsesi nje gje te uroj fatin tim kur mos e pac . /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Prandaj osht e atij dhe jo jotja : se osht e mshime !!!!

Te ma kishe thone qy n'fillim qe te pelqente me puth hun ene una kisha per ta mshi para se me shku n'krevat!

Nuk dal prej knej kaq ta bosh dhomin! O te na bojn BAN te dyve o hic fare! Do bohena si Romeo e Zhuljeta koheve modrene.

Isabelle

Valoris scriptorum

Nuk dal prej knej kaq ta bosh dhomin! O te na bojn BAN te dyve o hic fare! Do bohena si Romeo e Zhuljeta koheve modrene.

posi pra : Romi me Zhulin ama forum-less !!!

ps. na falni !!!

Le_Routard

Forumium maestatis

po pra, romi me zhulin lidheshin me shenja ka ballkoni kurse ne lidhena ke AFja.

Ishalla po na e falin thuj.

astrit

Primus registratum

dashuria te sjell lumturi dhe me pas vetmi.prandaj
nga njera ane eshte mire ne europe,pelqen nje vajze kalon kohe te bukur dhe ne fund ngelesh thjesht shoke.

thoughtless

Primus registratum

Keq eshte puna, pasi kur je e dashuruar, ke nevoje per i cike liri, kurse kur je single, te vjen inat ta kalosh Shen Valentinin vetem para televizorit :tipsy: .

I love new york

Primus registratum

Ehhhhhhhhh kjo eshte e vertet deri diku. Problemi eshte se njeriu nuk gjen karar me ose pa. Dikush thoshte qe andej nga "Europa mbetesh shoke pasi ndahesh". Une nuk di te kete ndonje ndarje gjeografike kjo pune. If you feel able te rrish shoke dhe kjo nuk te shkakton me vuajtje si ty ose atij atehere great, qendroni shoke, por ne qofte se kjo gje krijon ankthe atehere gjithsecili ne jeten e vet. S'ka arsye per shamate e shishe kokes do thoja une por hey you never know. Si do qe te jete ndarja eshte e drejta e cdokujt ashtu sic eshte renia ne dashuri. E marr me mend qe mund te jete shume e dhimbshme por hey me thuaj nje gje ne jete qe s'eshte e shoqeruar me nje lloj dhimbjeje....

Guest

me mire mos duash deh mos te duan se sa te duash dhe te duan /pf/images/graemlins/laugh.gif

doktoresha

Primus registratum

dhe nese e kuptojme si eshte me mire....mendoni ju se do benim dot gje?
nuk besoj..ne e dime pergjigjen...dhe perseri dashurohemi...ne themi s'besojme tek dashuria e perhershme dhe prap...prap falim gjithe besimin tone....njeriu eshte krijese e vogel perpara dashurise....

Princesha

Primus registratum

Burre e grua mish e thua, po ku e di ti, ti je vetem thua. Mir eshte per nje kohe te jesh beqar por vetem per nje koh ama se pastaj te merr lumi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un per vete jam free as a bird dhe them qe esht mir te jesh kshu, edhe disa vite derisa te gjej nje person serioz per tu settle down se tan jeten nuk rrihet beqar.

LEA

Primus registratum

me mire te perjetosh nje dashuri me dhimbje sesa mos e perjetosh ate kurre.

kush nuk ka dashuruar ndonjehere me shpirt, ehste duke ecur ne erresire......ka thene dikush

moonlight

Primus registratum

S'ka me mire apo me keq. Ne je...je; ne nuk je...nuk je. (kjo per marrdheniet mashkull-femer)

karamel

Primus registratum

dashuria kot fare! It make me laugh, and sh..!
Te pakte seshte per mua becouse i love only my self! And i'm a bad influence, i make troubles,
i hate boys : :mad: :mad: :mad:
As a rowdy girl, very independent!

Edi21

Primus registratum

po qeshe edhe do te qash, po deshe edhe do te urresh, po gjave edhe do te gezosh, po lumturove edhe dhimbje do te kalosh. dashuria o si bleta qe te sjell edhe mjalitin e embel, por te jep edhe dhumbin qe te dhemb deri ne koce, por ne pergjithesi bleta o puntore e dobishme :cool: /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edi21:
[qb]po qeshe edhe do te qash, po deshe edhe do te urresh, po gjave edhe do te gezosh, po lumturove edhe dhimbje do te kalosh. dashuria o si bleta qe te sjell edhe mjalitin e embel, por te jep edhe dhumbin qe te dhemb deri ne koce, por ne pergjithesi bleta o puntore e dobishme :cool: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Analogji e mire Edi. Jam dakort /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eminem_d12:
[qb]dashuria kot fare! It make me laugh, and sh..!
Te pakte seshte per mua becouse i love only my self! And i'm a bad influence, i make troubles,
i hate boys : :mad: :mad: :mad:
As a rowdy girl, very independent![/qb]
Pse moj xhan kaq inat me djemte ti???? Mos t'a kane thyer zemren???? Well keshtu eshte kjo bote "ato maja rripa rripa".......
mgjithate kjo nuk do te thote qete heqesh dore kaq e re sa je, pa filluar akoma mire. Sa per indipendencen, that's great ate kije por mos e urre seksin e kundert se eshte pjese e jetes sone.
PO mendoj se thjesht i ke inat meshkujt :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif dhe jo qe nuk i preferon seksualisht ata.

jack

Primus registratum

do ta kaloje do ta kaloje ,
ps se ku e kam degjuar>> " nje zemer kur thyhet ajo hapet , e kur ajo hapet atehere eshte e mundur qe te futet dikush tjeter ne te"