po mir mor s'thash gje une te ja nguli syrin njeri e pastaj ta gjej ne rralitet ashtu si gjeta une xhonin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] parajse mir e ka durrsakja :shrug: sbohet gjo virtualisht :sleep: [/qb]
:smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif c'fare ben mi ,se me hoqe kureshtjen... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Qe te trwegoj te drejten fare... /pf/images/graemlins/wink.gif une me Peshkatarin kam bere...ishte e paharueshme /pf/images/graemlins/wink.gif[/qb]
Ok Nadia ja po e mor un Iniciativen i Pari . Po ishe m shqipri mu ma dha Truni sot me bo Sex me ty ...Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] c'qenkeni lodh ju.Lexova faqen e pare dhe te fundit dhe asnje si pergjigjej temes, ajo qe e nisi kuptohet priste rradhen per inicatore te tjere.Ahhhh, edhe filloni tema ngacmuese edhe skeni b.. t'i vazhdoni. [/qb]
Juve jeni rast i vecante, keni gjetur shpirtin binjak te njeri-tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif e kuptuat qe te batutat e para qe bete ne AF :wink: te zona erosit mduket :devil:Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]po mir mor s'thash gje une te ja nguli syrin njeri e pastaj ta gjej ne rralitet ashtu si gjeta une xhonin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] parajse mir e ka durrsakja :shrug: sbohet gjo virtualisht :sleep: [/qb]
Aha, s'ka renci shume kush yllo , renci ka vec ti jo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
Jo ty te ru zoti... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/QB]
hahhahhahaha :lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] as qe po e ngacmoj fare.. edhe ajo mduhet mua.. hajt e flit me xhonin pastaj
kush eshte ky kupidimos eshte ai qe dehej dit per dit per vete dhe kur gjuante me shigjete per te dashuruar njerzit, njeren ja gjunte goces tjetren pemes kshu qe cuni smerrte vesh gjo ne goca plaste tuj qajt
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tedo s'jam ne shqiperi.Po pres dhe une trurin tim te me jape ndonje sinjal per ty po aha...Fillimisht postuar nga TEDI:
Ok Nadia ja po e mor un Iniciativen i Pari . Po ishe m shqipri mu ma dha Truni sot me bo Sex me ty ... [/QB]
e di une ti do me nxjeresh nga ky siklet /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga rosa blu:
[qb] ooo Zeqo kam frike se te gjitha ketu nuk jane generose, non te la dano!!!!!!! :lol: :lol: :lol: [/qb]
ngele tek faqja ti me tjeret ke qef te vesh ne krevat me mua te ziut tek faqja po me nxjer mallin e mamit /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif shprehu Zeqo ,shprehu.... :kiss: se me kishte marre malli... :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe keshtu tek faqja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]