Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Nadia81

Primus registratum
Re: Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

bebi pse te gjuaj me?:)Me ne fund mori rrugen e zotit dhe tema

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] parajse mir e ka durrsakja :shrug: sbohet gjo virtualisht :sleep: [/qb]
po mir mor s'thash gje une te ja nguli syrin njeri e pastaj ta gjej ne rralitet ashtu si gjeta une xhonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Qe te trwegoj te drejten fare... /pf/images/graemlins/wink.gif une me Peshkatarin kam bere...ishte e paharueshme /pf/images/graemlins/wink.gif :wub: [/qb]
:smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif c'fare ben mi ,se me hoqe kureshtjen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

:kiss: Moira
Ne sapo filluam,kureshtja do te te shtohet edhe me shume...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Nadia81:
[qb] c'qenkeni lodh ju.Lexova faqen e pare dhe te fundit dhe asnje si pergjigjej temes, ajo qe e nisi kuptohet priste rradhen per inicatore te tjere.Ahhhh, edhe filloni tema ngacmuese edhe skeni b.. t'i vazhdoni. [/qb]
Ok Nadia ja po e mor un Iniciativen i Pari . Po ishe m shqipri mu ma dha Truni sot me bo Sex me ty ...

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] parajse mir e ka durrsakja :shrug: sbohet gjo virtualisht :sleep: [/qb]
po mir mor s'thash gje une te ja nguli syrin njeri e pastaj ta gjej ne rralitet ashtu si gjeta une xhonin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Juve jeni rast i vecante, keni gjetur shpirtin binjak te njeri-tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif e kuptuat qe te batutat e para qe bete ne AF :wink: te zona erosit mduket :devil:

albavina

Primus registratum

:lol: FloBo mos e ngacmo parajsen se :smash:

yllo ty dhe xhonin ju shpoj kupido /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

as qe po e ngacmoj fare.. edhe ajo mduhet mu :eek: hajt e flit me xhonin pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush eshte ky kupidi :confused: mos eshte ai qe dehej dit per dit per vete dhe kur gjuante me shigjete per te dashuruar njerzit, njeren ja gjunte goces tjetren pemes kshu qe cuni smerrte vesh gjo ne goca plaste tuj qajt :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
Jo ty te ru zoti... /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/QB]
Aha, s'ka renci shume kush yllo , renci ka vec ti jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Duto, ti sikur kishe policin lal ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb] as qe po e ngacmoj fare.. edhe ajo mduhet mua.. hajt e flit me xhonin pastaj

kush eshte ky kupidi :confused: mos eshte ai qe dehej dit per dit per vete dhe kur gjuante me shigjete per te dashuruar njerzit, njeren ja gjunte goces tjetren pemes kshu qe cuni smerrte vesh gjo ne goca plaste tuj qajt :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahhahhahaha :lol: :lol: :lol:
yllo noshta na ka gjuajtur me dor te majte se xhoni me duket se nuk e ka kape mir e ka flobo /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

une me moiren po ajo qenka e zen kshu qe do e bej me ke te dal goc vullnetare /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosa blu

Primus registratum

ooo Zeqo kam frike se te gjitha ketu nuk jane generose, non te la dano!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nadia81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
Ok Nadia ja po e mor un Iniciativen i Pari . Po ishe m shqipri mu ma dha Truni sot me bo Sex me ty ... [/QB]
Tedo s'jam ne shqiperi.Po pres dhe une trurin tim te me jape ndonje sinjal per ty po aha...

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosa blu:
[qb] ooo Zeqo kam frike se te gjitha ketu nuk jane generose, non te la dano!!!!!!! :lol: :lol: :lol: [/qb]
e di une ti do me nxjeresh nga ky siklet /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif shprehu Zeqo ,shprehu.... :kiss: se me kishte marre malli... :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe keshtu tek faqja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif shprehu Zeqo ,shprehu.... :kiss: se me kishte marre malli... :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe keshtu tek faqja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ngele tek faqja ti me tjeret ke qef te vesh ne krevat me mua te ziut tek faqja po me nxjer mallin e mamit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Prodigychild01

Primus registratum

vetem me Moiran!

Hot passionate steamy, sweaty, nails-scratching-each-others back until it bleeds, biting each others shoulders, twisting her nipples really hard, and then depositing a huge load in her....

nikos_asas

Primus registratum

A interesohet njeri per kte tem :cool:
mua me peqen jashtmase /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

leonora

Primus registratum

epo ju nuk e dini se ca eshte parajsa :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: