Prape me mua ee? amon se me lodhet.sikur s'ka lezet,duhet me ndryshu /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Leila:
[qb] me ate qe e di vetem une dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa shume qe nxitohesh edhe ti, kohen para e kemi, shohim e bejme /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Prape me mua ee? amon se me lodhet.sikur s'ka lezet,duhet me ndryshu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] me ate qe e di vetem une dhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...meso mire se se shpejti po ti nis ca gjona. /pf/images/graemlins/wink.gif Ato "shoes" sikur i porositem te kuqe...po duket i ka dal ngjyra rrugesFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Hiccccccccc duke mesuar aritmetike[/qb]
si i ndrro kyyyyyyyyy!!!!!!!!!Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Hote hajt ta bojme bashke prej inate te dynjase /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Beng edhe po ta them kam frik se mos i ngel hatri nonjonit nga anataret e AF prandaj se them dotFillimisht postuar nga BENG:
[qb] arjela, sbo me hy ne kete teme e mos me lon nje emer. /pf/images/graemlins/tongue.gif Shpejt me ke do?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahh ushtar model ti!!!!! :rockband: :rockband:Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Epo ma var nuk ma var une boj punen time si ushtar /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Arjela behe si BENG edhe ti ... mbaj kanatet e dritareve hapur ... /pf/images/graemlins/tongue.gif ..Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] kjo eshte pune qejfi e nuk bohet me hater[/qb]
beng qenke mire ti nga njera ane!!!shih shih si ti bajne propozimet!! :thumbsup:Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb]Arjela behe si BENG edhe ti ... mbaj kanatet e dritareve hapur ... /pf/images/graemlins/tongue.gif ..Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] kjo eshte pune qejfi e nuk bohet me hater[/qb]
BENG as ti nuk na the gje ...![]()
PS: m'le ne rrene dje BENG ta mash men :smash: [/qb]
one of these days i will /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb]BENG as ti nuk na the gje ...![]()
[/qb]
jo jo hipi siper!!!Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] ... dhe ktheje kondicionerin mrapc! [/qb]
te humb virgjerine ne nje forum?????Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb]Kondicionerin mer... Sex-in beje me personazhet e AF-se :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]