Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] :rolleyes: ...desha me pa a ma ka leviz njeri trajsen pri rradhes :rolleyes:

PS:..amazing what boredom does :lol: [/qb]
Ej Ajo Qesja e kuqe me ate Tullen e mshtjellme me Gazeten Zeri POpllit eshte e imja se e lu njeri po plas sherri me buke me vete ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

InTeRiStE

Primus registratum

boobobobob car pyetje.....po si i bohet qe une e shkreta nuk njof as ene nji rob ktu..!?
nejse mo po them qe para shume kohesh kur kam pas hy te forumi si guest pa u regjistru akoma dmth m'ka pas pelqy shume Bledi kshu e kishte emrin me duket qe kishte vene dhe foton si avatar :rolleyes: dmth me Bledin ma ka qefi :rolleyes:
tashi sorry kalamoja ....po ate qe mendoja thashe hec mo per hajer ishalla nuk na bertisni thuj :idea:

KIssessssss :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja dhe nje Pergjigje e Sinqerte ...

Guest

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
Fillimisht postuar nga SCORPIONE:
[qb]
[qb] Inat???
Me toron do rrish mos te rrej menja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah sa keq se un do vija e shoqeruar e do takohem me njerez shume te ngritur e do shkoj ne vendet me te bukura
neser jam ne ny
ti uni mos me dil perpara se do te vras syte me driten qe do sjell [/qb]
Nigjo ...Ti me mu puqesh kur toka te preke diellin....Ik tashi grric mendericat e fryra tujat [/qb]
Kiss my assushekn njecik kiss it :devil:
vallaj kam ber qef jam knoq ne ny dhe florin e takova ke inat :devil: shko pij njecik qirinj ate bej dhe thuaj njerzve qe une sjam e mire dhe qe sdo me q.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

beshbossi

Primus registratum

sa eger!!!!!!!keshtu duhet!!e te plasin keta!!! :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Guest

We do it gangsta style :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

A ke ik nga Ny AJo me intereson mua te tjerat..jale fjalorit tend te sqarohet clloj njeriu je /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

KUSH TA DHA DHA NY TY RE KATNARO /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

uni :wub:
kaq kisha una /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] uni :wub:
kaq kisha una /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire e bone merr edhe icik ilac mizash shote se sna lan rehat mushkonjat...thon qe jan mushkonja te fryravijne nga kanadaja./.....
Ku osht kordelja kur duhet ti fusi fshesen vemjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

O uni rri re kalama mistrec se ajo qe ty te duket shoqe me tfutme ta ka :lol: per interesat e veta :lol:
si ta fusin kshu gjithmone ty mer dreq :devil: ti je dhe cun i zgjuar gjoja :devil:
eee data 3 sot jan tuj u qeflillos robt e gjore pasi kan mbledhur shum ne vete jan lodhur per kete dite :wink: :lol:

disku

UNI

Proto...
Nqs ti pret te te besoje njeri ..aha un se kuptoj sa besim ke ne vete :lol: ... Mu mos ma qa hallin se masi me takojn robt sthone..e takova at palloshen :lol: :lol: :lol: :lol:

Bluje po i roll eyes protos a si??? :mad:

disku

UNI

Super- Cat
I paregjistruar
...Meno uno :lol: :lol: :lol:
prite kur te rregjistrohet prap at pun ka...sa her e kam pas perjashtu un nuk ze men si pleshti mas boleve te dashit asht...

Bluje sme ke kthy pergjigje aleance me proton aaaaaaaa? :mad: :smash:

hot

Hotgirl

[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] uni :wub:
kaq kisha una /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire e bone merr edhe icik ilac mizash shote se sna lan rehat mushkonjat...thon qe jan mushkonja te fryravijne nga kanadaja./.....
Ku osht kordelja kur duhet ti fusi fshesen vemjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mu sme bajn gjo mushkonjat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Uni, pse me nerva :angel:
une thjesht po shihja ciftezimet ne seks :rolleyes:
paska plas qefi ktu pse s'thoni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

HOTGIRL shifesh nga diapazoni qe ke ven per foto qe ska shtyll teleferiku qe te bon gje po he mos u shqetso /pf/images/graemlins/tongue.gif ceyahhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Higlanderssss mos ma luj HOteGIrlen se o njish ajo ...

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] HOTGIRL shifesh nga diapazoni qe ke ven per foto qe ska shtyll teleferiku qe te bon gje po he mos u shqetso /pf/images/graemlins/tongue.gif ceyahhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ta ka enda eee??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

HOTGIRL sjam GADGET me vjen keq njeri i thjeshte jam pastaj e pranoj ty skam ca te bej [GJOJA] /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif