Mirabel
Locus omnem
E mire tani boll u hape sikur cje....djale je e murem vesh...hap krahinUa po jam une qun moj.![]()
Lisa xhan dera eshte ne te djathte lol
E mire tani boll u hape sikur cje....djale je e murem vesh...hap krahinUa po jam une qun moj.![]()
Mire sekretare!hahahahaha po eshte njeri,e harrove ti?apo do te t i them emrin?ai tao tao llumi![]()
hahahahaha po eshte njeri,e harrove ti?apo do te t i them emrin?ai tao tao llumi![]()
po dhelper.se me gajs ti mua me gjith shoqerin tende te zgjedhur.Mire sekretare!![]()
Une them tia thuash ne privat....ktu skemi nevoje per emrahahahahaha po eshte njeri,e harrove ti?apo do te t i them emrin?ai tao tao llumi![]()
Po ti cdo? Do te te sjelle ndonje stuhi diellore qe te te coj ne epoken e guritKush eshte ky mo?![]()
i kam te bllokuarUne them tia thuash ne privat....ktu skemi nevoje per emra![]()
Po ti cdo? Do te te sjelle ndonje stuhi diellore qe te te coj ne epoken e gurit
Edhe ternenetin ta lu venit....cdo gje qe lidhet me satelit!Po stuhia diellore veq prish telekomuikacionet.![]()
Sa e dijshme qe je ti.Edhe ternenetin ta lu venit....cdo gje qe lidhet me satelit!
nuk i thashe askujt gje,thjesht u ankua per mashkull edhe une i tregova njerin qe ajo e njeh mire.nuk pati gje ketu fare.E mire mos ja thuaj hic!
Tere hallet per ktu i late ....ja shiko mua
Mire me misterion...mire me h3o
Po pale me vjehrrat sa mire shkoj lol
E o mja mja....na je bere si indikatornuk i thashe askujt gje,thjesht u ankua per mashkull edhe une i tregova njerin qe ajo e njeh mire.nuk pati gje ketu fare.
A me mo!!.. @Mirabel je e qarte tani besojnuk i thashe askujt gje,thjesht u ankua per mashkull edhe une i tregova njerin qe ajo e njeh mire.nuk pati gje ketu fare.
Pune e madheUne sjam i qarte.![]()
Ty te sqaroj une a i vrareUne sjam i qarte.![]()