MysteriousMan
Valoris scriptorum
Un jam per ferkim dhe krruajtje kurrizi, gjate dushit dhe pas dushitTi do behesh" skllav" i asaj qe do ofroje me shume per ty , kot ben numra

Po pate nevoj koll mi

Un jam per ferkim dhe krruajtje kurrizi, gjate dushit dhe pas dushitTi do behesh" skllav" i asaj qe do ofroje me shume per ty , kot ben numra
Po po, fillo kurse per gatim e hekurosje rrobash , do te duhet .Un jam per ferkim dhe krruajtje kurrizi, para dhr pas dushit
Po pate nevoj koll mi![]()
Po po, fillo kurse per gatim e hekurosje rrobash , do te duhet .
Ose po te ishte kjo ajo qe do hante gatimin magjik me buk, djath, domatePo ishe ti kursedheniasja edhe tek per tek patjeter e beja edhe une. Kurs intensiv ama.![]()
mmmmm endrra ime shekullore , nje burre qe di te laj,shplaj,hekurosi dhe gatuajDicka do marrim, ndonje pune shtepie edhe dine ta bejne keta besoj
Endrra ime shekullore me pas 5 dashnore
me dalin te kundertatJu dalin endrrat zakonisht?
hahahahaha uroj te miren tendeTashi pse ma ben ceshtjen serioze....na ler o vlla te qeshim.
Se te ra fati i keq ty te zhgenjehesh ...sdo kemi tere fatin tend![]()
Ehe..Ateher kur te kete ndonje mashkull
se na dolen Çupa![]()
Jam ne medyshje te te zgjedh ty...misterion apo njerin nga ju te dy....pune dreqiQeshur rini qeshu ti...ti je e ardhmja e kete se di...![]()
Çupe***Ti qupe...ik buzeqesh ate bej.![]()
Jam ne medyshje te te zgjedh ty...misterion apo njerin nga ju te dy....pune dreqi
Çupe***
Une buzeqesh tere kohen
Po djema ska ketu ama![]()
hahahahaha po eshte njeri,e harrove ti?apo do te t i them emrin?ai tao tao llumiÇupe***
Une buzeqesh tere kohen
Po djema ska ketu ama![]()