Me ke do te donit te benit dashuri?!

Guest
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Fillimisht postuar nga snake:
[qb]
Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] do te doja ta beja njehere me Hitlerin :smash: [/qb]
po te veja une nje maske te hitlerit mund te shpresoj qe nuk do kuptosh gje!!!!!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif :smash: [/qb]
haha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jo ti vere po une pastaj do ta hiqja /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Dajaku:
[qb] Hajde po pres. Gati jam. :tipsy: [/qb]
po ty kush te foli /pf/images/graemlins/laugh.gif

spiderman

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga snake:
[qb]
[qb] do te doja ta beja njehere me Hitlerin :smash: [/qb]
po te veja une nje maske te hitlerit mund te shpresoj qe nuk do kuptosh gje!!!!!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif :smash: [/qb]
haha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jo ti vere po une pastaj do ta hiqja /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
nuk me tregon ku ka ndonje dyqan me maska te hitlerit se ka 2 dite qe po kerkoj dhe spo gjej dot?! :thumbsup:

spiderman

Primus registratum

do te doja edhe ti beja qejfin vehtes edhe te beja ty te ndiheshe sikur je me hitlerin.dmth nje rruge e dy pune.......... :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

mua sme pelqen shuem kot e thash /pf/images/graemlins/laugh.gif
lares ama kputet fare per ate /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

me assasinonnnnnnnn /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
(mos te te ngrihen..veshet dmth, se shaka bera )

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] me assasinonnnnnnnn /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
(mos te te ngrihen..veshet dmth, se shaka bera ) [/qb]
shakaja eshte gjysma e te vertetes.Pranoj por vetem me 1 kusht... te mos jesh e virgjer

grenza

Primus registratum

Ne cdo ore e ne cdo kohe do doja ta beja me Ledin . Dashuria e jetes time.

Goca^Babit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb]
[qb] me assasinonnnnnnnn /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
shakaja eshte gjysma e te vertetes.Pranoj por vetem me 1 kusht... te mos jesh e virgjer [/qb]
epo kesaj i thone t'ja besh vetes baaaaam!!!..po une s'do c'virgjerohem vet o xhaxhi asi, qe ta bej me ty..se ashtu s'ka lezet..nejseeee ka ndonje ketu qe pelqe goca te virgjra?? (e pranoj qe jemi pa eksperienc, po molla e pa kafshuar, te shijon me shume se e kafshuara lol /pf/images/graemlins/wink.gif

SEXY_FIERAKE

Primus registratum

po me mua sdo te bej njeri mo.... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

mostro

Putraku

o sexy fierake amon zemer se ky kopili tem i avatarit(jevgu vogel mi praaaa)osht i virgjer..si do ja bejme?do ja japim nji dore apo ta leme te vuj?apo 'ska pa dhe fotot kyja!!i ka ik petlla /pf/images/graemlins/laugh.gif
tejk jor tajm dhe na thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezy

Primus registratum

ahahahahahahah........paska plas keq ktu ....niceeeeeee.......po amon mos boni si p*dha te ndershem...i kom inat....nejse :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mu per vete do me pelqente ta boja fort e fort me Colin Farrell....mmmmmmm mmmmmmm goooooood :eek: :eek: :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb]
shakaja eshte gjysma e te vertetes.Pranoj por vetem me 1 kusht... te mos jesh e virgjer [/qb]
epo kesaj i thone t'ja besh vetes baaaaam!!!..po une s'do c'virgjerohem vet o xhaxhi asi, qe ta bej me ty..se ashtu s'ka lezet..nejseeee ka ndonje ketu qe pelqe goca te virgjra?? (e pranoj qe jemi pa eksperienc, po molla e pa kafshuar, te shijon me shume se e kafshuara lol /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mu prish menja po pranoj.

SEXY_FIERAKE

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] o sexy fierake amon zemer se ky kopili tem i avatarit(jevgu vogel mi praaaa)osht i virgjer..si do ja bejme?do ja japim nji dore apo ta leme te vuj?apo 'ska pa dhe fotot kyja!!i ka ik petlla /pf/images/graemlins/laugh.gif
tejk jor tajm dhe na thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
EEEEEE CE DUA ATE UN...TE DUA TY...LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga SEXY_FIERAKE:
[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] o sexy fierake amon zemer se ky kopili tem i avatarit(jevgu vogel mi praaaa)osht i virgjer..si do ja bejme?do ja japim nji dore apo ta leme te vuj?apo 'ska pa dhe fotot kyja!!i ka ik petlla /pf/images/graemlins/laugh.gif
tejk jor tajm dhe na thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
EEEEEE CE DUA ATE UN...TE DUA TY...LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po me pelqeke sexy fierake /pf/images/graemlins/laugh.gif ti po qe qenke nje femer me kerkesa te larta europiane dhe me gusto..
gjithesesi dhe una kam shume qef qe ta bej me ty..
por me pare me ler ti beje qefin GYNETH PALTROW,SE ME VDIQ DREQI.... /pf/images/graemlins/laugh.gif