Me ke do te donit te benit dashuri?!

assassino26

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

dierenva eshte e lejushem thote xhaxhi polici mjafton te jesh mbi 18 ti je shum mbi 18 pranej nuk ka rendesi dieverna apo thuhet diferenca se se maj men se na bone lomsh..masnej un nuk them me zor mi zemra un them po deshe ca na ngatarro me polici edhe ti tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]dierenva eshte e lejushem thote xhaxhi polici mjafton te jesh mbi 18 ti je shum mbi 18 pranej nuk ka rendesi dieverna apo thuhet diferenca se se maj men se na bone lomsh..masnej un nuk them me zor mi zemra un them po deshe ca na ngatarro me polici edhe ti tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
turo po ti sikur je polic /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif e me fal e harrova ti shtoj nje germe dhe e hengra rruges kur po vija tek ti /pf/images/graemlins/laugh.gif e di uen pse sdo me u mor me mu ti se une te boj per vdekje nji e dyta ske as i kokerr leku se nele tu ble amelicina /pf/images/graemlins/laugh.gif

oh edhe per moshen ktu tek une eshte nen 21 kshu qeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

i am winning i can feel it /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Po bohet fjale qe te vish ti te une e jo un te ti...Kshuqe prape e honre.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

[qb]Po bohet fjale qe te vish ti te une e jo un te ti...Kshuqe prape e honre.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
budalla cdua tek ty une jam mire ktu ne maje te kanadase /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
[qb]Po bohet fjale qe te vish ti te une e jo un te ti...Kshuqe prape e honre.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
budalla cdua tek ty une jam mire ktu ne maje te kanadase /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire rri ne maje te Canadase ti se je mire edhe un po rri ktu ne maje Tirones se jom edhe me mire... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]TEDI hey lale kur te me dale dikush per llafe me bej nje fishkullime
:)jo vetem per llafe edhe per vepra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mer Pa merak Cke ti . Futu ne Radhe se je i pari ne liste :thumbsup:

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

PAPERINA sic e shef vete nuk jam dhelper
dhe me vjen keq mos keqkupto fjalet e mija se nqs i keqkupton ne virtual inmagjino ca kapke ne jete tamom ti po zaten ske faj /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... ah qe e harrova se me kë duke ju lexu juve !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

vetem me ate qe dua. s'ka perjashtime /pf/images/graemlins/smile.gif
dmth con chi voglio io /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]Endja ma ka me njonin qe ndodhet mes nesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

NO COMENT Flm per mirkuptimin :thumbsup: [/qb]
Po shoke!tani e tutje ne organizaten tone te debatikasve do beje pjese dhe njoni qe ndodhet mes nesh!!!
COLI DOREZOJI LLASTIQET! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
budalla cdua tek ty une jam mire ktu ne maje te kanadase /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire rri ne maje te Canadase ti se je mire edhe un po rri ktu ne maje Tirones se jom edhe me mire... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
aty te rrish se ne krye te tiranes jane politikanet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albi

Primus registratum

Vetem me ate qe dua /pf/images/graemlins/blush.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga olti*:
[qb]Vetem me ate qe dua /pf/images/graemlins/blush.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
bravo elbasonllijo ! /pf/images/graemlins/tongue.gif
meqe ra fjala ... ke do ti ??? :confused: :smash:

edda

Primus registratum

ME çin du kjo à pytje e veshtire ma mire spo i pergjigjen. /pf/images/graemlins/wink.gif
s'du ta baj me Ferraren se nje here tme hypi siper me vdes fare
p.s. per ata qe se njofin asht nje gazetar qe i afrohet 200 kg

olti

Neo

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] ME çin du kjo à pytje e veshtire ma mire spo i pergjigjen. /pf/images/graemlins/wink.gif
s'du ta baj me Ferraren se nje here tme hypi siper me vdes fare
p.s. per ata qe se njofin asht nje gazetar qe i afrohet 200 kg [/qb]
Ka pozicione sa t'dush /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu qe nuk ekziston ai rreziku /pf/images/graemlins/tongue.gif Provo iher t'rrish ti siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]Apapapa edhe une e kam njeren fiksim ketu tek forumi.[/qb]
Kush eshte ajo, t'ja kepus koken..... :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
do te them me vone [/qb]
Mos m'u degezo mua ne kater nahite , po bjeri drejte.....burracak.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

do te doja ta beja njehere me Hitlerin :smash:

spiderman

Primus registratum

Fillimisht postuar nga prototipja:
[qb] do te doja ta beja njehere me Hitlerin :smash: [/qb]
po te veja une nje maske te hitlerit mund te shpresoj qe nuk do kuptosh gje!!!!!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif :smash: