20 vjet me i madh se tyFillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]E pamundur te vozit ne rrjedhat e albforumit edhe te mos perplasen me shoqen juliana.
Konkretisht kam endrra erotike per nje inspektor te urbanistikes. Qysh momentin e pare qe u ndeshem, degjova nje triiiiing te brendshem. Ai eshte nja 20 vjet me i madh se une, ka nje veshtrim shume melankolik dhe te bute, dhe nje pale duar..hmmmmm.
Shpresoj qe info me lart te mos bjere ne sy te lige /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ncuq , perkundrazi rrin brenda temes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb][qb]Fillimisht postuar nga paperina:E po nqs e tregoj dal jasht teme pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]E kush eshte ajo qe don se /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ejj se mos eshte babi ime moj??Fillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb]E pamundur te vozit ne rrjedhat e albforumit edhe te mos perplasen me shoqen juliana.
Konkretisht kam endrra erotike per nje inspektor te urbanistikes. Qysh momentin e pare qe u ndeshem, degjova nje triiiiing te brendshem. Ai eshte nja 20 vjet me i madh se une, ka nje veshtrim shume melankolik dhe te bute, dhe nje pale duar..hmmmmm.
Shpresoj qe info me lart te mos bjere ne sy te lige /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
une mo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif hahaha hajde mendje hajde /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]po kush na qeka ky fatlum moj motra forumiste ehhhh???????????????/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
adelina = adaFillimisht postuar nga unicorn:
[qb]me gocen e komshiut...........
me gocen e zyshes.............
me infermieren e lagjes.......
me kreyetaren e koperatives...
me monika legvinskin..........
me adelina ismajlin(lol)......[/qb]
esh nje shoqja ime /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga unicorn:
[qb]KUSH O ADA MI DREQ?????????/
pastaj ajo o zgjidhja funit....
ps:::kush o kjo ada me termen e kom??[/qb]