Me ke do te donit te benit dashuri?!

OROSHI

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Fillimisht postuar nga SienA_alb:
[qb] Me shpirtin tim.Kemi nja ca dite qe jemi bere shoke te mire..buhhh [/qb]
Shoke te mire?Qenkeni ndare domethene /pf/images/graemlins/laugh.gif

SienA_alb

Primus registratum

Jo mo lal jo..Thjesht po me duket keto dite si shok,e puth,e perqafoj,e nduk...por sikur harruam te bejme nga ato punet(kushte,rrethana,mosperputhje...Hajt pershendetje e gjithe te mirat.

epiphany

Primus registratum

une me MLK se kam kushedi sa qe i shkoj nga mbrapa po s'do qe s'do. /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe me oroshin ma ka qejfi, por me mire jo se me te kam rene ne dashuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ala nuk e more vesh ti pse nuk du une :eek: po se pikerisht ti me vjen per te me perdhunuar nga mbrapa, po te kishe ardhur nga para edhe me kishte dale frika :lol:

epiphany

Primus registratum

po ketu e kishe hallin ti mo???!!!!po ti e thoje dhe e kishim zgjidhur me kohe ate muhabet.s'doja t'i krijoja trauma asnjeriu. :lol:

MLK

Primus registratum

U pa puna po e hap pra po rrezik se sdo ngeli asnje koske per floris masnej po e hapa qe tani :tipsy:

samanta

Primus registratum

Po hape o derezi hape se vdiqa duke te pare nga xhami :tipsy:

epiphany

Primus registratum

pa merak mo se jam njeri shume altruist keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

MLK

Primus registratum

E hapaaa :goofy: Hmmm Ja ku ndodhemi vetem per vetem zoti Dhaskal /pf/images/graemlins/laugh.gif

treshi

Primus registratum

si paska shku tema me t'hapme tani :lol: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

per momentin jam tuj menu per ket /pf/images/graemlins/blush.gif
1.jpg

MLK

Primus registratum

kokone ti ske qen ketu keshtu qe keto dite ka pas lufte me jastiqe neper krevate ne keshilli vendosi ta ndaje dhomen ne dysh me xhom te blindum /pf/images/graemlins/tongue.gif Masnej qe thua ti erdhi çeta e te rejave te fshatit ne na mori me duar perpjete :mad: une per vete si ngrita duart :lol: ne shenje kundershtimi çeta ngriti kembet :lol: :lol:

treshi

Primus registratum

uaaaaa moj gra cbeni keshtu se na turperuat :lol:

pse s'thu tina paskam humbur gjithe kete aksion un :idea:

si perfundim kush e fitoi luften ? /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

puna luftes eshte si ajo shprehja qe kush te rreh te do /pf/images/graemlins/wink.gif ne shqiptaret keshtu e kena, ne fillim filloj me potere te modhe, kaloi neper tentativa perdhunimi kolektiv e me nderhyrjen e keshillit te lagjes u kthye ne dashni. Keshtu qe tani jena tu pergatit mujin e mjaltit po duhet me gjet dhoma hoteli jo me krevat dopjo me treshe :lol: :lol: :lol:

treshi

Primus registratum

ate mos e thuaj ti se kan ndryshuar koherat /pf/images/graemlins/laugh.gif sec paska dale ne shqiperi nje linje 9393 per meshkujt e dhunuar nga gruaja :lol: :tipsy:

MLK

Primus registratum

Tani qe te kaloi "terbimi" i perdhunimit normal qe e meriton nje massage relaxues /pf/images/graemlins/laugh.gif te perdor vaj apo pa vaj per massage une? Vetem kur te te iki lodhja ma kthe ne ti nje massage se do jem lodh une duke te bere massage :goofy:

samanta

Primus registratum

Me vaj ore po ku ka pa vaj ma jep ti njehere se pastaj ta kthej dhe une apo s'ja kam marre doren :devil: kam blere dhe nje vaj me arome trendafili :wink:

MLK

Primus registratum

ma jep ti njehere se pastaj ta kthej dhe une apo s'ja kam marre doren

Si te ta jap pa se ne keshtu kur ma lyp troç se si me duket! :lol: :lol: :lol:
Nomi te bohet u pa puna po ta jap une i pari, vetem se mos te ze gjumi ty ne me bo me hile e sma jep mu masnej kur te te vij rradha /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

More MLk une sapo i kam mbushur 24 e jo 84 po ku e ze gjumi rinine /pf/images/graemlins/laugh.gif