Me ke do te donit te benit dashuri?!

arun

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Harusho as i fejum s'je re? :eek:

U sa gjynof, tashi e kuptoj pse je kaq enderrimtar, ngjo, boji i "right click" avatarit time, ruje ke desktopi dhe mos perdor mo gjethe fiku, kaktus kete radhe, eshte dore me nje. [/qb]
ta futa korleshe

sepse aruni jam i fejum , po dreqi e mori ke pa ti qe kur te shof ty me postimet e tuja me pelqen ,(per orgazmen e kam fjalen) dhe nuk du ta shof me sy ate te fejumen time qe mezi prishet(kalon ne orgazem) tre here ne nate

kurse me ty me duket se ndryshon puna , kur eshte fjala per ty e ndaj ne vend te fejumen time , sepse para teje eshte nje fllucke sapuni
(gjithmone per orgazmen e kam llafin)

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga arun:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga arun:
[qb]

NE DREKE ME ROZALINEN /pf/images/graemlins/laugh.gif

NATEN NE KREVAT ME TE FEJUMEN TIME :thumbsup: [/qb]
po me mu c'pate, manej kot qe shkon te e fejumja naten, se shkoke i rrenum, e paske sa me te nxeh shtratin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po e ndryshoj grafikun se e shof qe te paska ngel qefi..........

ne mengjes me ROZALINEN

ne dreke me ROZALINEN

ne darke me ROZALINEN

NE KREVAT NATEN ME ROZALINEN........... [/qb]
tash ma bane qefin :lol:

Princesha

Primus registratum

kë mu a? mu mos ke zili, se ta la me e kap arunin sa her te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

korn83

Forumium praecox

me njeren ne shkolle te mesme qe me shihte dhe e shihja,por nuk patem kohe te "mesonim" bashke...tani jam penu e po e kerkoj mos e gjej me nei fakultet knej rrotull...m'kishte cica e byth t'mdhoja

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] me njeren ne shkolle te mesme qe me shihte dhe e shihja,por nuk patem kohe te "mesonim" bashke...tani jam penu e po e kerkoj mos e gjej me nei fakultet knej rrotull...m'kishte cica e byth t'mdhoja

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [/qb]
Korno,vuke nga ndjenja e madheshtise ti plako /pf/images/graemlins/laugh.gif

korn83

Forumium praecox

e di e di...po te jemi içik te sinqerte,Orosho,vuajme te gjithe nga ndjenjat e madheshtise /pf/images/graemlins/laugh.gif

CARRIE

Primus registratum

Une mjaftohem me nje 'one night stand' nga ato qe s'te del koha per te marre fryme me EV.... (ku eshte, ku eshte, se u lodha tu e kerku)

Diavolessa

Valoris scriptorum

S'ka gje sot si ka ardhe koha "tutto fa brodo" /pf/images/graemlins/laugh.gif
E rendesishmja me shujt adrenalinen e momentit..e me qe o teper e nalte :wave: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shihna /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

e di vete ai .. :wub: pse ben sikur s'kupton xhanem ? :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

More shihna 1 fjale goje eshte po si jena bo ne shqiptaret vetem ne hon kena ngel pa shku /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe sa te bejme nga 1000 km ne adrenalinen e momentit hajde gjeje ku ka ngel :book: veç po na u kthy ndonje adrenaline tjeter gjate momentit te takimit thuj :wink: :lol:

treshi

Primus registratum

do te doja me be dashuri me "ish"-avatarin e MLK :lol:

MLK

Primus registratum

lene lene kokone se nuk ma aprovoi keshilli lagjes ate avatrin e me duket se tani me kan qit ne me biografi te keqe prej kesaj pune :smash:

treshi

Primus registratum

he re s'ka gje se ta heq partia njollen :lol: kan ca rregulla koti dhe kta :rolleyes: si ne kohe te babaqemos /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga floris:
[qb] Una ne fillim me Oroshin e me pas me Mlk :devil: [/qb]
Amelcinen e han ne fillim ti floris :idea: .
Megjithse ma mir mu ne fillim,MLK te lepije kockat mandej /pf/images/graemlins/laugh.gif

SienA_alb

Primus registratum

Me shpirtin tim.Kemi nja ca dite qe jemi bere shoke te mire..buhhh