HIK ERE TOC NA LEJ RREHAT PO STE PELQEU RRI NE ITALI TE TE SHKELIN ME KOM TALIONET.TUTKALL SHAHET VENI YT MER KOKSHPULL?!YYYYTTTT JAZEK TE QOFT PSE RRON KOT.Fillimisht postuar nga Turing:
[qb] More, nje gjo nuk marre vesh une juve te gjithe flisni me aq mall per Tironen saqe mua per nje moment thashe me vete:
More po ku bie kjo Tirona.Qe per tre
faqe ne forum nuk flitet vec per te:
Pastaj e mora dhe veten dhe e kuptova per cfare behesh fjale.Rrobte flisin per Tiranen.
Qyteti bardhe e zi.
Qyteti ku rendi eshte metafore e krimit te organizuar.
Qyteti ku po te ngjitesh ne majen e Dajtit nuk shef me asgje se cdo gje mbulohet nga smogu.
Qyteti ku ne tere Evropen permbyteshin qendra me vlera te pakonsiderueshme ekonomike si Vjena, Praga, Dresdeni, Firence etc ne Tirane pa rene asnje pike shiu u permbyt dhe shkaktoi me milliona dollar deme.
Qyteti ku banoret jane aq te kulturuar sa :
Njera ndodhesh perballe nje semafori qe
per cudi(mesiguri per ti treguar KE qe
dhe ne kemi semafora qe punojne)erdhi
sebes-serbes priti 10 sek dhe e kapi
policin prej menges dhe i tha:
-He mo ti ndaloje pak trafikut tani qe
te kaloje una.
Keto jan vetem nje pjese e jetes se perditshme se Tiranes.
Per keto ju ka marre malli juve mo!?! [/qb]
Epo kjo pune, ti bridhshe korridoreve cdo 5 minutsh? sa goce praper paske qene. Une per vete dilsha perjasht /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Iness:
[qb] Hahaha, me kenaqe Çufo... /pf/images/graemlins/smile.gif Mire ja bere! :smash:
Edhe mua me ka marre malli.... Me ka marre malli per ato darkat e veres ne Tirane, te ulur te "3 Plepat" apo "my baby"... Me ka marre malli per klubet plot, ku uleshim 9 veta ne nje tavoline, me ka marre malli te ec rrugeve te bllokut dhe te shoh e pershendes fytyra te njohura. Me ka marre malli per gjimnazin, per kjosken tone para shkolles, ku fshiheshim per te mos na kapur zyshat kur linim mesimin. Me ka marre malli per pushimet 5 min. ku bridhnim lart e poshte shkalleve te shkolles. Me ka marre malli per eskursionet, per udhetimet me autobuz ku kendonim dhe qeshnim aq shume sa ishim te ngjire 1 jave me vone... Me ka marre malli per dashurickat e para, per rruget qe kane kaq shume histori ne jeten time...
Pastaj me ka marre malli per fakultetin, per byreqet dhe kafen te "Lumi". Per ka marre marre malli per ate kohe, per ate vend ku mund te them me gojen plot se kam qene e lumtur dhe e qete...
Aah sa me mungon ajo qetesi tani!
Po mbi te gjitha me mungojne njerezit, me mungon shoqeria ime qe edhe sikur 50 vjet te kalojne do mbetet e paprekur ne mendjen dhe zemren time...
Tani vertet jam ne nje vend te huaj po Tiranen e kam ne shpirt. Do e dua gjithmone shume dhe megjithese mund te kete te keqija nuk ka gje. Nuk mund te mos e dua sepse po e humba do humb nje pjese shume te rendesishme te vetes time.
Te dua Tirane! [/qb]
Pranaj paska dal ajo shprehja "pa brek n'byth", aha tani e kapa une.Fillimisht postuar nga SkYLiGht:
[qb]Motra/vllai...Fillimisht postuar nga Turing:
[qb] More, nje gjo nuk marre vesh une juve te gjithe flisni me aq mall per Tironen saqe mua per nje moment thashe me vete:
More po ku bie kjo Tirona.Qe per tre
faqe ne forum nuk flitet vec per te:
Pastaj e mora dhe veten dhe e kuptova per cfare behesh fjale.Rrobte flisin per Tiranen.
Qyteti bardhe e zi.
Qyteti ku rendi eshte metafore e krimit te organizuar.
Qyteti ku po te ngjitesh ne majen e Dajtit nuk shef me asgje se cdo gje mbulohet nga smogu.
Qyteti ku ne tere Evropen permbyteshin qendra me vlera te pakonsiderueshme ekonomike si Vjena, Praga, Dresdeni, Firence etc ne Tirane pa rene asnje pike shiu u permbyt dhe shkaktoi me milliona dollar deme.
Qyteti ku banoret jane aq te kulturuar sa :
Njera ndodhesh perballe nje semafori qe
per cudi(mesiguri per ti treguar KE qe
dhe ne kemi semafora qe punojne)erdhi
sebes-serbes priti 10 sek dhe e kapi
policin prej menges dhe i tha:
-He mo ti ndaloje pak trafikut tani qe
te kaloje una.
Keto jan vetem nje pjese e jetes se perditshme se Tiranes.
Per keto ju ka marre malli juve mo!?! [/qb]
Po pikerisht jane keto gjonat qe na bejne me na marre malli per Tironen. Na kujtohet kur ishim cerra lunim me paketa cigaresh me peta. Ose bonim ushtri dhe shkonim e bonim lufte me lagjet e tjera. Rreshkisim te Lana me kartona frigoriferash dhe i grisnim breket tu vjedh neper bace rrush.
Ne gjimnaz u volem duke honger byrek dhe dhalle dhe me pas i fusnim nja 3 loj bilardo dhe keto ishin 3 oret e para te mesimit.
Jane pikerisht ata policet trapa, ajo zhurma dhe ato pislliqet qe neve na mungojne....
Eh mi motra/vllai...na ka ik zari knej...po vete na e deshi bytha.
Hajt mo dalt per hajer se tani kan ik ato kohe.
Nje pershendetje te vecante cunave/gocave te Tirones.... :thumbsup: :thumbsup:
:rockband: :rockband: [/qb]
Ahhhh Iness jam ne orar te punes lal mos na bej te qajme tani. Edhe mua me ka marre malliper te gjitha ato qe the. Per katin e trete te Ismailit ku beheshin 'ta pamet' dhe 'gjuajtet' per netet ke 'tre plepat' sa s'behet me. Per te shtunat e te djelat ne plazh. Kur uleshim une ti dhe ajo tjetra ke Xhuboksi ne bllok dhe hapnim syte mos na shifte Besa e fizikes se ngriheshim enmesimate dite. Me ka marre malli per netet ne shtepine tende me konjakdhe cigaret qe i vidhnim atyre te shtepise /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif per Pressin ne vere. Per diskot ke Undergroundi. le ika tani se do pushohem nga puna se do me pyesin me ate mediokritetin amerika 'are you ok??' shendet njerez. tiranen e kemi si shpirt sido qe te jete.Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Hahaha, me kenaqe Çufo... /pf/images/graemlins/smile.gif Mire ja bere! :smash:
Edhe mua me ka marre malli.... Me ka marre malli per ato darkat e veres ne Tirane, te ulur te "3 Plepat" apo "my baby"... Me ka marre malli per klubet plot, ku uleshim 9 veta ne nje tavoline, me ka marre malli te ec rrugeve te bllokut dhe te shoh e pershendes fytyra te njohura. Me ka marre malli per gjimnazin, per kjosken tone para shkolles, ku fshiheshim per te mos na kapur zyshat kur linim mesimin. Me ka marre malli per pushimet 5 min. ku bridhnim lart e poshte shkalleve te shkolles. Me ka marre malli per eskursionet, per udhetimet me autobuz ku kendonim dhe qeshnim aq shume sa ishim te ngjire 1 jave me vone... Me ka marre malli per dashurickat e para, per rruget qe kane kaq shume histori ne jeten time...
Pastaj me ka marre malli per fakultetin, per byreqet dhe kafen te "Lumi". Per ka marre marre malli per ate kohe, per ate vend ku mund te them me gojen plot se kam qene e lumtur dhe e qete...
Po mbi te gjitha me mungojne njerezit, me mungon shoqeria ime qe edhe sikur 50 vjet te kalojne do mbetet e paprekur ne mendjen dhe zemren time...
Tani vertet jam ne nje vend te huaj po Tiranen e kam ne shpirt. Do e dua gjithmone shume dhe megjithese mund te kete te keqija nuk ka gje. Nuk mund te mos e dua sepse po e humba do humb nje pjese shume te rendesishme te vetes time.
Te dua Tirane! [/qb]
Ahhhh Iness jam ne orar te punes lal mos na bej te qajme tani. Edhe mua me ka marre malliper te gjitha ato qe the. Per katin e trete te Ismailit ku beheshin 'ta pamet' dhe 'gjuajtet' per netet ke 'tre plepat' sa s'behet me. Per te shtunat e te djelat ne plazh. Kur uleshim une ti dhe ajo tjetra ke Xhuboksi ne bllok dhe hapnim syte mos na shifte Besa e fizikes se ngriheshim ne mesim ate dite. Me ka marre malli per netet ne shtepine tende me konjak dhe cigaret qe i vidhnim atyre te shtepise /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif per Pressin ne vere (sidomos ora 2 me piskun e vapes te tiranes ne korrik). Per diskot ke Undergroundi. le ika tani se do pushohem nga puna se do me pyesin me ate mediokritetin amerika 'are you ok??' shendet njerez. tiranen e kemi si shpirt sido qe te jete.Fillimisht postuar nga Iness:
Te dua Tirane! [/qb]
ti do dru per koken time. Po te dyjave do na dalesh me lule ne Rinas neise shifemi ne Tirane se shpejti. Iness mos e degjo tema eshte si zemerFillimisht postuar nga Hermes:
[qb] O Iness, amon c'e ke hap kte teme se i bone me zemer kto te dyja .. veten tate po e po ihere /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me thoni datat kur do vini ne Rinas, and I'll do my best te jem atje kur te dilni nga ajo dera e ngushte e aeroportit duke ju pritur me nje buzeqeshje ne buze dhe nje buqete lulesh ne duar. Nqs keto nuk ju mjaftojne, kemi edhe bonuse surprize te tjera per cdo rast /pf/images/graemlins/wink.gif
M'thoni icik, a s'jam sweet? Thuni jo po jua majti :smash: [/qb]
Si shume pretendime ke nga jeta ti goce... gjith ky cun aty duke t'prit me lule dhe me buzqeshjen qe e ka o none o none me t'hik menja, dashka ne çakallate kjo... me c'fare do ma shperblesh back po ta solla? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Une du dhe cokollate per vete. [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif Ke ndonje rruge ketej nga Hollanda keto kohet e fundit? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Iness, ti e di qe une jo vetem qe do vija i veshur kreko, por do beja me porosi nje kostum apostafat per takimin me ty dhe do ta hidhja pastaj ne kosh te plehrave direkt sa te me japesh ate pergjigjen pohuese qe aq shume e pres prej vitesh. Normal, kur te te pyes nese do qe te ulemi per nje kafe /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]