Me ka morr molli per Tironen teme!

gjekec

Primus registratum
Re: Me ka morr molli per Tironen teme!

Ta bojm Tironen si gjith Shqipria, gjith Shqiprin si Tirona m'fal... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]
Bekuar qofte vendi ku Mercedez-Benz eshte orgazma nacionale.... per fat te keq! [/qb]
dhe mos harro cinarin /pf/images/graemlins/wink.gif

Lal, ty sikur te kishte marre malli per detin?! Ne Tir me sa di une...

London_UK

Primus registratum

LOL /pf/images/graemlins/smile.gif
un po iki ne Tirane dhe po e shikoj /pf/images/graemlins/smile.gif
megjithese ne vere isha dhe ndejta nja 2 muaj, por po iki dhe tani te rrij 1 muaj tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif
kush te doje te vije ne tirane se i mirepres /pf/images/graemlins/smile.gif
ciao

Mistrec_Tirone

Primus registratum

cin ka mor molli ktu mer amon se e shkriva fare po lene tani mos na boni t'hapim zemren ktu pfffffffffff cpaskeni qen mer amon ne ate qe e kemi mera doni me na i qit me zorr jore se skom me thon i llaf se me bo mefol ska burr none me mpushu masnej si traktor i prish mo keq se kordeja hihihihiih TIRONA TIRONA TI JE ZEMRA JONE TI PER NE TI PER NE DO JESH GJITH MON KAMPION GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TIRONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO U DA BEST WHO FUCK THE REST

anis

Primus registratum

une isha.
e Tirana i kishte te gjitha.
dhe qiellin me re e shiun budalla dhe blune e pafundme, dhe balten dhe mercedeset, dhe kapsollat dhe pub-et ku pritej ne radhe per te hy, dhe lokalet ku kafeja kushtonte 5 Euro dhe 10-vjecarin qe shiste Marlboro e Dunhill pa pulle neper tavolinat e tij.
tirana i kishte te gjitha......
madje dhe lokalet non stop ku degjohej ende Nirvana apo Bee Gees, napoloni apo malanakja.........
eh Tirana......
Paçim...

Emanuela

Forumium praecox

Aman me merni edhe mua andej, se kam shume deshire te me mari nje here malli per Tiaranen. /pf/images/graemlins/smile.gif

coki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Notturno:
[qb] une isha.
e Tirana i kishte te gjitha.
dhe qiellin me re e shiun budalla dhe blune e pafundme, dhe balten dhe mercedeset, dhe kapsollat dhe pub-et ku pritej ne radhe per te hy, dhe lokalet ku kafeja kushtonte 5 Euro dhe 10-vjecarin qe shiste Marlboro e Dunhill pa pulle neper tavolinat e tij.
tirana i kishte te gjitha......
madje dhe lokalet non stop ku degjohej ende Nirvana apo Bee Gees, napoloni apo malanakja.........
eh Tirana......
Paçim... [/qb]
ehhh tirona!kujt i plas se ska drita qefi ashtu behet.kujt i plas se ska uj anes detit i palar ka then nje i mocem.jemi rritur tu loz topa djegsi,kuman,syllambyllsi pash zotin i mani men?kur loznim futboll zbath ne i boshim komet cop.apo karrocat me guzhinet qe ja futshim te liqeni u rrezoshim ne ai qe ishte me fat perqafote nonji pem,kurse ai pa fat e merrte zvarr deri te stadiumi apo ekonomiku.me ka mar malli me e pi kafen te driloni po e di skom per ta pi mo se e kon prish.me ka mor molli me nigju topin.me ka mor molli me pa salen ke sheshi,me ka mor molli me honger pace ke miniri ne mjes kur ktheheshim nga disko.me ka mor molli kur dilja nga liqeni me te dashuren me ka mor molli me pi bar me shoket e me fol budalliqe me ka mor molli me i dhon policit 5000 lek me ka mor molli per zgjedhje te manipulume.tani jemi gjithkund duke kujtuar ato vite gjithkund pervecse ne shqiperi.donim ta kapnim henen me shkallet qe ja kishim vjedh komshiut,por hena esht shum larg dhe ne se kapim dot.do te biem nga ajo shkall por, mos u merzisni se do te bini ne nje tok ku balta esht me e embel se mjalta.....ne SHQIPERI!

usastudent

Primus registratum

Blendo , na fute n'menime mer plak .Une nga i her them me mire mos menoj se bohem keq .Tani ato vujtjet e tirones me balte e pa drita me duken si lluks , vetem te isha i cike aty mes njerzve , po na paska ra per rrisk ne shqiptarve me i heq kto siklete.Dashje padashje shume nga ne ngelen neper cepat e botes , me shpresen se nje dite do kthehen por............

hunny_bunny

Primus registratum

amon mer Blendo cna i kujto kto gjona amon?
ene mu si te gjithe ju me ka marre malli per tironen per liqenin qe shkonim me shoqnin dhe per makinat me perplasje qe ishin atje. Pe gallatat qe bonim...per 31 dhjetorin qe e gdhinim deri te nesermen...e per shume gjona te tjera.

RROFT TIRONAAAAAAAAA :rockband:

bebi

Primus registratum

me ka marr malli per guven e tiranes, ku pinim dhe beheshim "spate" /pf/images/graemlins/laugh.gif

me ka marr malli per shiteset e sufllaqeve, qe mendonin se jena kosovare nga dialekti shkodran edhe na thoshin dopion e cmimit.

me ka marre malli per rruget e ambasadave, ku na linin me ore te tera... duke na rreshtu sipas pageses /pf/images/graemlins/tongue.gif

me ka marre malli per fmit e lagjes te tezja, qe mblidheshin te gjithe kur merrnin vesh se kam ardh un ne TR, dhe me shikonin me adhurim se flitsha shkodranshe. me thonin: "fol edhe nji here"

me ka marr malli per furgonat e tiranes, kur hypnim per gallate neper qytet duke e ba shoferin me vu muzike "gabelsh" ... edhe shoferi ishte shume i lumtun se mendote qe gjeti rob si vedi qe pelqejne ate muzike.

me ka marr malli per misrat qe ishin cdo 2 metra, (nganjehere mbledhena edhe i pjekum edhe ketu )

Me mungon Tirana, por me te than te drejten, per shkodren jam percellu /pf/images/graemlins/frown.gif

bebi

Primus registratum

harrova me than qe me mungon 21 dhjetori, sheshi qe u emerua sipas ditelindjes time /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Ky mall ka per te na ngrene perfundimisht pa e ndjere..!!

Bekuar qofte vendi ku Mercedez-Benz eshte orgazma nacionale.... per fat te keq! [/qb]
te perzjesh humor te tille me nota pesimiste duhet te jete art me vet. e di qe ti e di qe un e di qe s'te thash ndonje gje te re por un po ta them qe ta dish qe te gjithe e dine qe dhe ti sn'a the ndonje gje te re /pf/images/graemlins/laugh.gif ..je.. ok.. :eek: :thumbsup:

gjekec

Primus registratum

Per ca m'ka marr malli mua per tiranen..hmm. Pishinat dhe ato lojrat me makina kur kan dal per her te par kan qen ylllll. /pf/images/graemlins/laugh.gif tjeter, xhiro xhiro dhe vetem xhiro , lesht i lam tek kuqeziu pastaj prap ne xhiro. durrsin pak me afer ta kishte me yll do ishte. Edhe s'e keni mir qe vizitoni kte temen se do pesoni mood disorders /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Booo ca bet mre, me kujtuat nje festival te muzikes alternative edhe deshte te bente stage-diving Bojken Lako apo bassisti se mbaj mend, ka ber nje plasje sheshore te paperseritshme.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cassandra

Primus registratum

Behh ppl... une qe nga shtatori deri tani kam shkuar 2 here ne Tirane. Heren e fundit u ktheva ketu ku jam ne daten 30 Dhjetor... Ndonjehere me kap kriza e mallit per ditet kur iknim nga leksionet (edhe seminaret ndonjehere) per te pire kafe nga Plejada, 3 Xhuxhat, etj... Balten nuk e harroj kurre, se sapo zbrita nga trageti ishte gjeja e pare qe shkela me kembe /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Dhe sado qe shaja qeverine kur ne shtepi nuk kishte drita dhe nuk beja dot dush ose te ndizja kaloriferin, gjeja e pare qe do bej sapo te marre Permesson e re do jete te kap avionin per ne Rinas /pf/images/graemlins/smile.gif

dorina d

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

ReA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif :mad: grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Emanuela

Forumium praecox

Casandra te eshte merzit trageti ty e jo Tirana. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per vete jam ne Tirane, dhe ju kuptoj shume mire mallin tuaj. Me vjen keq qe kioskat e famshme te Parku ose gjate lanes sdo mund ti shihni me kur te vini.
Shpejtoni, per te ardhur sa me me pare, qe te mos humbisni dhe gjera te tjera. /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Tirana ka ndryshuar shume, aq sa mdaje do thoja nuk eshte me ajo Tirana qe shume nga ne mbajne mend. Po prape edhe me ato imperfeksionet e saja eshte kaq e bukur kaq e mrekullueshme kaq e deshirueshme.

Por qe per fat te keq eshte akoma ajo Tirana qe nuk na ofron mundesite qe ne te rrime atje dhe jo kaq larg, diku where we don't belong.Sido te jete jemi me fat qe kemi pasur femijeri te mrekullueshme sepse ato gjerat e thjeshta ato lojerat primitive na kane bere te vleresojme gjithcka me teper dhe tia dime vleren edhe vendit prej nga kemi origjinen.E dua shume Shqiperine dhe faktin qe jam shqiptare.