scadarsko
Locus omnem
pa problem vetem mos ikni eee......Ne jemi ul per kafe. Meqe je rruges me merr nje paket per mua![]()
pa problem vetem mos ikni eee......Ne jemi ul per kafe. Meqe je rruges me merr nje paket per mua![]()
Jemi ke klubi lagjes skemi ku me leviz. Mbas kafes kemi sfiden e dominove me keta xhajetpa problem vetem mos ikni eee......
Gambler e kemi biseduar disa vere. Jo te gjitha gjojnat ne publik se slam kohe ti dedikohem kerkesave pastajIL__SANTO, kom informacion nga burime t'sigurta thashethemesh qe ti e qa filxhonin![]()
ti filxhanin e din ta shikjosh me bisht o pa bisht ?Gambler e kemi biseduar disa vere. Jo te gjitha gjojnat ne publik se slam kohe ti dedikohem kerkesave pastaj![]()
jo mos ki gajle pastaj kafe eshte pyetja stha kush per raki ... i got hajt maximumi 2 shisheedhe me hektorin ekisha pi nji kafe por kam frig se me deh me raki .....
Si ishte ai muhabeti i rakis???/Lum ju se une i kam harruar edhe emrin looooljo mos ki gajle pastaj kafe eshte pyetja stha kush per raki ... i got hajt maximumi 2 shishe![]()
Po ja mer njashtu e fillojme me gote e marojme me ndonje shishe ska ndonje sekret ketuSi ishte ai muhabeti i rakis???/Lum ju se une i kam harruar edhe emrin looool
Ore SME mbetet qejfi edhe po e nisa me shishe po ca ti bej se skam me as shishet boshPo ja mer njashtu e fillojme me gote e marojme me ndonje shishe ska ndonje sekret ketu
Bej porosi ta sjellin me DHL ...Ore SME mbetet qejfi edhe po e nisa me shishe po ca ti bej se skam me as shishet bosh![]()
Ja si tallen katilat me fatekeqesine e tjetritBej porosi ta sjellin me DHL ...![]()
cte bejme kur u dame keto na rane ...Ja si tallen katilat me fatekeqesine e tjetritJu dridhet dora per nje pike raki
![]()
U rafte shishja nga dora juve mercte bejme kur u dame keto na rane ...
Tu thafte gjuha ne ty me at llafU rafte shishja nga dora juve mer![]()