tropojanja
Çike Malsie
hahahaah skam miq un..jam nga tropoja ka ik salaGjithashtu
Po ti kur do rritesh ne detyre se unik el@ jane rritur tanime.mendoj se edhe ti e meriton nje post te tille![]()

hahahaah skam miq un..jam nga tropoja ka ik salaGjithashtu
Po ti kur do rritesh ne detyre se unik el@ jane rritur tanime.mendoj se edhe ti e meriton nje post te tille![]()
Ke te drejt shoqe.nese ske miq e pare sot nuk ecen perparahahahaah skam miq un..jam nga tropoja ka ik sala![]()
Gabim ti shoku, pesimist mos u bej!Ke te drejt shoqe.nese ske miq e pare sot nuk ecen perpara
Nuk eshte se behem une pesimistt ppr realiteti shqipetar ky eshte nuk fiton meritokracia por leku,mikuGabim ti shoku, pesimist mos u bej!
Fatkeqsisht po e vertet, por nuk duhet t pranosh kurre masen e tille...Nuk eshte se behem une pesimistt ppr realiteti shqipetar ky eshte nuk fiton meritokracia por leku,miku
Une po kam pire jo pak here ... pse don me i dit te gjitha ti ...nuk po na tregon asnjeri a kane pire kafe realisht me antare ketu?na jipni kurajo
nuk me intereson cfar ke pire apo keni diskutuar,pervec se pyeta a ja vlen ?a ka siguri dhe a jane ashtu sic i imagjinojme...Une po kam pire jo pak here ... pse don me i dit te gjitha ti ...