Me hiqni akill dhe ndaloni abuzimet e AOP dhe SOP

newalbin

Primus registratum
AOP dhe SOP pa nivel dhe injorante te chatit tek dhoma Shqiperia me kane vene kill pa te drejte. Nuk e kam thyer rregulloren e chatit perkundrazi AOP dhe SOP kane vene AKILL pa te drejte per "orgy". Akill eshte vene nga LEDIA. Ju lutemi zgjidhini AOP dhe SOP qe keni tek chat sepse jane njerez vertet me nivel te ulet dhe qe shpesh abuzojne me detyren e AOP dhe SOP. Mos zgjidhni njerez me 8 vjecare por zgjidhni njerez te pakten me shkolle te larte sepse ne fund te fundit ata njerez me nivel aq te ulet ja ulin reputacionin chatit. Dhe nese chati ka rene shume kohet e fundit kjo ka ndodhur pikerisht per keto sjellje te keqija te ketyre AOP dhe SOP qe abuzojne me detyren. Jo vetem ne rastin tim por edhe ne raste te tjera censurojne meshkuj te tjere ne menyre te padrejte nderkohe qe femrat i kercenojne se nese nuk bisedojne me AOP dhe SOP do ti nxjerrin jashte nga chati. Ky eshte abuzim i paster me detyren qe duhet te marre fund dhe te mos ja rrezoje reputacionin chatit. Nje chat i madh sic eshte dhoma Shqiperia te katandiset me gjithsej 20 foles njekohesisht kur ne kete dhome flasin shqiptare nga gjithe trevat shqiptare dhe nga e gjithe bota amerika gjermania dhe anglia si dhe flasin edhe te huaj angleze, polake, sllave sigurisht qe eshte skandaloze nje gje e tille dhe kjo vjen vetem per shkak te sjelljeve jo korrekte dhe abuzive te AOP deh SOP. Ju lutem ne fund riperseris kerkesen time per heqje te akill pasi kete IP qe kam une perdoren te pakten dhe 3 kompjutera te tjera dhe eshte e padrejte qe te bllokohen nga chati dhe nejrez qe nuk kane krijuar as edhe nje here te vetme probleme ne chat.

Shkodrani

Forumium praecox
si fillim, aop dhe sop-i nuk vjen akill mer shok ke ngaterru kish :p e dyta dhe ai qe te ka vu 1 arsy e ka pas, mos bani ktu si njerz te urt se aty qa nuk leni pa sha :)

Wishmiss

Valoris scriptorum
1. sop - aop nuk ve akill
2. Ledia nuk eshte pjese e stafit te albnetwork
3. ler ip e te zhbllokohet

newalbin

Primus registratum
Shkodrani e fillova me AOP dhe SOP dhe te kerkoj te falur qe nuk e vazhdova dhe per IRCOP. Qe te tre jane nivele medioker dhe injorantesh.

Wishmiss ne momentin qe mu vu akill Ledia ishte AOP qe do te thote qe ka qene nje gjysem pjestare. Sa per IP nuk e kam se lidhja ime me internetin kryhet automatikisht pa IP te caktuar por besoj se IP duhet ta gjeni ju nga scripted se ciles IP i eshte bere AKILL sot dhe te ma lironi aksesin.

Sinqerisht prisja me shume seriozitet ne trajtimin e problemeve ketu. Te pakten nga njoftimi qe beni qe per cdo problem njerezit ti drejtohen albforumit prisja qe ti trajtonit me me shume profesionalizem dhe dinjitet ankesat. Por e shoh qe i njejti nivel degradues dhe gati gati injorant qe zoteron ne chat u shtrika edhe ketu ne forum. Keshtu qe eshte e kote qe te vazhdoj te merrem me kete pune. Une po deklaroj ketu qe nuk e kam thyer rregulloren. Me eshte vene AKILL per fyerje dhe sharje. Nuk kam fyer njeri apo nuk kam share njeri. Shikoni AOP dhe SOP tuaj qe e kane gojen e ndyre dhe banale fare nderkohe qe ne perdoruesit e thjeshte jemi te detyruar te marrim mbi veten tone dhe balten qe na hedhin injorantet e pashkolle AOP dhe SOP qe abuzojne me detyren ore e cast dhe qe kercenojne edhe femrat ne bisedat private. Sinqerisht prisja me shume pergjegjshmeri dhe trajtim me te denje te problemeve por e shoh qe qenka e kote.

Wishmiss

Valoris scriptorum
1. kujdes me ofendimet ndaj stafit !

Po ta sqaroj dhe nje her ta kuptosh qart :
Cdo akill qe vihet apo glin zglin vihet vetem nga ircopet/adminet ose automatikisht nga botet qe ka serveri . Asnje user nuk mer akill kot pa nje arsye te fort qe kto mund te jen reklama te webeve te tjera apo kur ka sulme prox/floode dhe qe hiqen automatikisht nga boti pas afatit te caktuar .
Sot mund te jen ven mbi 50 apo me shume akilla/glin/zglin ne kanal ndaj askush nga operatoret nuk mund te vertetoj dot ip-in qe ju eshte bllokuar juve .
Nese ju kerkoni ndihme ta sqarova tek #sherbimet po ta them dhe ktu me jep ip qe te eshte bllokuar .
Besoj se deri ktu u kuptuam .

newalbin

Primus registratum
Nuk jemi kuptuar aspak. Po te them qe nuk e kam shkelur rregulloren dhe nuk kam bere asnje gje gabim. Mos e kerko problemin tek une por tek niveli i ulet i AOP dhe SOP dhe IRCOP te cilet jo vetem shajne dhe ofendojne por edhe vjedhin fjalekalime dhe pergjojne biseda private apo edhe kercenojne femra per ti kapur si te dashura apo per te bere muhabet. Keto jane problemet e verteta te chatit dhe mbi keto duhet te kuptohemi drejt. Sa per IP te sqarova me duket se une nuk mund te te them dot cfare IP kam sepse nuk e di. Nderkohe qe IP im del qartesisht te skriptet tuaja. Mjafton te gjurmosh se kush ka folur me Ledian dhe pse ka folur dhe aty do te kuptosh qe IRCOP-i qe ka vene AKILL ka abuzuar me detyren pasi nga deshira per te pasur te dashur Ledian i ka bere nder Ledias kur Ledia i ka kerkuar qe te me denoje mua dhe per kete arsye IRCOP me ka bere AKILL. E perseris problemet tuaja mos i kerkoni tek une. Dhe tani gjeni IP e me hiqni AKILL se nuk ka lezet te vazhdoni kete loje te ndyre e te ulet.

newalbin

Primus registratum
Sa per dijeni te gjitha sharjet ofendimet vjedhjet e fjalekalimeve pergjimet e bisedave private dhe kercenimet ndaj femrave qe bejne AOP, SOP dhe IRCOP jane thyerje te te drejtave te njeriut. Nese une shkel rregulloren (qe ne fakt nuk e kam shkelur aspak) AOP, SOP dhe IRCOP-et tuaj shkelin te drejtat e njeriut duke abuzuar me detyren e tyre ne chat prandaj mendoj se ajo dhome chati abuzive duhet te mbyllet dhe duhen marre te gjitha masat per kete gje.

Wishmiss

Valoris scriptorum
Per abuzime te ktij lloji ka kush meret , nuk me takon mua te mar masa ndeshkuese.
Me keqardhje te them se nese ti nuk e ke ip do presesh deri neser sa te jen online adminet ose do presesh kohen e afatit te heqjes se akillit .

newalbin

Primus registratum
Por te takon ty qe te referosh tek adminat kryesore problemet skandaloze qe vihen re tek chati e tju thuash se ka shume njerez qe ankohen per sjellje jo te denja te AOP dhe SOP. Sic mund ta kesh pare dhe vete ankesat kunder AOP dhe SOP jane te shumta dhe nuk jam i vetmi. Te pakten nese nuk merreni seriozisht me punen e ankesave duhet te beni kujdes me respektimin e te drejtave te njeriut se ky do kthehet ne problemin tuaj me te madh qe mund te coje dhe ne mbylljen e dhomes se chatit per shkak te problemeve te vjedhjes se fjalekalimeve te pergjimit te bisedave dhe te kercenimit te femrave me mesazhe private.

newalbin

Primus registratum
Dhe nese ti nuk merresh me trajtimin e ankesave dhe nuk mundesh ta trajtosh dot problemin nese nje admin abuzon me pushtetin e tij ne chat apo jo atehere nuk e kuptoj vertet se perse eshte qellimi i ketij forumi meqe ky eshte hapur pikerisht per trajtimin e ankesave dhe rregullimin e anomalive? nese ti nuk rregullon dot anomalite atehere perse sherben i gjithe ky forum? kot?

Soleil

Valoris scriptorum
"Jo vetem ne rastin tim por edhe ne raste te tjera censurojne meshkuj te tjere ne menyre te padrejte nderkohe qe femrat i kercenojne se nese nuk bisedojne me AOP dhe SOP do ti nxjerrin jashte nga chati. " :confused: mire qe ben ankese 10ne1 por ler te pakten NICK dhe IP qe ai qe te lexoje kete ankese te kete mundesi te operoje per te ta zhbllokuar. Dhe nese referohesh me kete gjuhe dhe ton nuk mendoj qe do arrish te ndertosh nje dialog te denje per nje ankese! nuk po paguan dritat!! nuk eshte radha a tallonit ku mund te flasesh si te te teket vetem se ke AKILLte kujtoj qe mbeten servera dhe jo humane me te cilet do gjesh nje gjuhe te perbashket.. dhe persa i perket asaj qe citova ne fillim te replikes eshte gjeja me no sens qe me kane zene syte ne keto 2 vitet e fundit. i dashur, nese doje terheqje vemendjeje sepse te mungon ke zgjedhur rrugen e gabuar! meso te " japesh" pastaj te "marresh" eshte turp per ty qe aludon ne te tilla aspekte. gjithsesi, per sa i perket stafit SOP dhe AOP nese ke patur pakenaqesi ne raport me kanalin #Shqiperia bej ankese ne lidhje me situaten dhe jo ne hava apo te diskutosh ne nje meyre analfabeteske ceshtjen qe ngrite!!! dhe IDENTIFIKOHU , hajduti ka frike nga hajduti ;) meqe je me kaq kapacitet duhet ta thithesh kaq gje ;) kalofsh mire dhe uroj qe tete zgjidhet " multi halli"!

newalbin

Primus registratum
Devils Trial une po bej ankese te bazuar ne fakte. E verteta eshte qe AOP, SOP apo dhe IRCOP abuzojne me detyren, vejne bann pa te drejte biles edhe AKILL per mua eshte vene pa te drejte. Nuk jane turpe aludimet e mia por te verteta qe ju nese jeni te stafit tek #Shqiperia duhet ti merrni parasysh. Ne vend qe te shikoni problemet qe ka chati perpiqeni qe te me mbyllni mua gojen. Ky eshte TURP i vertete. Problemet e chatit jane aty dhe jane shume te medhaja. Po ta perseris tema ankesash si tema ime jane te shumta ketu tek Albforumi gje qe tregon se dicka nuk shkon te chati. Merrni masat dhe mos mu ktheni mua. Problemi nuk qendron tek une por tek sjellja jo e denje e AOP, SOP dhe IRCOP-ve. Hajt shendet.

Sa per dijeni nuk eshte multihall por eshte nje nder ankesat per te gjithe padrejtesite qe ndodhin ne Shqiperi si ne virtualitet ashtu dhe ne realitet ku ata qe zoterojne pushtetin e thyejne ate dhe abuzojne ore e cast per te. Per mua eshte nje ceshtje parimore te ankohem ndaj padrejtesive. Ti konsideroje si dicka si te pavlere. Por kjo nuk e zbeh rolin parimor qe me detyron mua te ankohem ketu. Roli jot nuk eshte te gjykosh nese ankohem me te drejte apo jo por te marresh masat qe keto padrejtesi dhe multi halle te zgjidhen. Hajd shendet per here te dyte.

Soleil

Valoris scriptorum
ah po ti thuaj paske probleme me te qenurit njeri pra :D djalo nuk po perpiqet njeri as te te mbylli gojen e as te ta hapi, nese ke nje ankese per akill beje tek forumi #abuzime ne server, nese ke probleme me sjelljet e aop sop irc bej ankese ktu, kshuqe ndaje mendjen cdo dhe mos u perpiq te tregosh cfare shkon majtas dhe cfare shkon djathtas. ti ke te drejten tende te aludosh por me tendeca dhe pa fakte sigurisht dhe ata qe e lexojne ankesen tende gishtin e drejtojne nga ty jo nga stafi ;) kshuqe think about, cfare halli ke meqe se paske multi ;) dhe nese ke logse mund ti postosh.stafi do marri parasysh ankesen! dhe persa i perket rolit tim nuk eshte kompetence e userit por e dikujt tjeter qe ka besuar tek une si SOP! kujdes..nuk je as ti as une ne bangen e te akuzuarve ;) tani po abuzon ti me lirine e fjales!

Last edited:

AL3XI

Ha Ç'ka Ne Pjate Pi Ç'ka Ne Shishe
ler nick qe mban ne chat gje ip se e qendis un ket problem se paske ankesa ti :)