AOP dhe SOP pa nivel dhe injorante te chatit tek dhoma Shqiperia me kane vene kill pa te drejte. Nuk e kam thyer rregulloren e chatit perkundrazi AOP dhe SOP kane vene AKILL pa te drejte per "orgy". Akill eshte vene nga LEDIA. Ju lutemi zgjidhini AOP dhe SOP qe keni tek chat sepse jane njerez vertet me nivel te ulet dhe qe shpesh abuzojne me detyren e AOP dhe SOP. Mos zgjidhni njerez me 8 vjecare por zgjidhni njerez te pakten me shkolle te larte sepse ne fund te fundit ata njerez me nivel aq te ulet ja ulin reputacionin chatit. Dhe nese chati ka rene shume kohet e fundit kjo ka ndodhur pikerisht per keto sjellje te keqija te ketyre AOP dhe SOP qe abuzojne me detyren. Jo vetem ne rastin tim por edhe ne raste te tjera censurojne meshkuj te tjere ne menyre te padrejte nderkohe qe femrat i kercenojne se nese nuk bisedojne me AOP dhe SOP do ti nxjerrin jashte nga chati. Ky eshte abuzim i paster me detyren qe duhet te marre fund dhe te mos ja rrezoje reputacionin chatit. Nje chat i madh sic eshte dhoma Shqiperia te katandiset me gjithsej 20 foles njekohesisht kur ne kete dhome flasin shqiptare nga gjithe trevat shqiptare dhe nga e gjithe bota amerika gjermania dhe anglia si dhe flasin edhe te huaj angleze, polake, sllave sigurisht qe eshte skandaloze nje gje e tille dhe kjo vjen vetem per shkak te sjelljeve jo korrekte dhe abuzive te AOP deh SOP. Ju lutem ne fund riperseris kerkesen time per heqje te akill pasi kete IP qe kam une perdoren te pakten dhe 3 kompjutera te tjera dhe eshte e padrejte qe te bllokohen nga chati dhe nejrez qe nuk kane krijuar as edhe nje here te vetme probleme ne chat.