Me behet seks

MLK

Primus registratum
Re: Me behet seks

Ti thu qe te kapi mat te dashurin me ndonje bandille ne krevat e ti prishen enderat! ja dashke miren ti pse nuk thua hahaha

MLK

Primus registratum
Re: Me behet seks

Nese eshte trioliste me mire do ti shkoje, po te jete klasike te mari tenxhere e tigan me vete "per te bere kuzhinen" hahaha

S6T6N6

Forumium maestatis
I DASHURI I PARUKJERES!!!

Po mire mor vellezer e motra; po kjo parukjerja cfare mut te dashuri paskerka! Do e linit ju or miq partneren te shprehej lart e poshte se i behet seks?

abs

nuk e di...
Ndalu pak ktu...

Pajtohem me mendimin e dolce_vita. Fundja diku me dike ka nevoj te bisedoje njeriu.

Partneri/a eshte nje idivid te cilit i peshon kryti mbi shpatulla te veta, dhe ka te drejte te mendoje e flasi si ai/ajo e gjene me mire pervehten e vet.

Oj kto, mendoj se qellimi final i te lexuarit ktu eshte te perfitojme...

Une deshta te lexoja dicka mbi kualitetet e saja, ajo tregohet modeste, shkruan vec per kerkesat, tek te cilat t pakten disa djemve ju rikujton qe :- psh thonjt duhet ti pres vazhdimisht, ti mbaj durt e kamt e pastra, dhamt duhet ti kontrolloj rreth gjashtmuajve tek dentisti.
Duhet te ndrroj kmishen perdite, te perdori kte parfum...etj. Jo se djemt si dine kto, por nganjehere, rrin tjetri tane diten n` pune, ose gjithe naten para pc, e harron me u pa n pasqyre /pf/images/graemlins/pickellonja.gif...do thoni ju, pse vec na djemt a? ksajhere ju jeni tema, nese na thoni naj gja per t miren tuj, flisni! /pf/images/graemlins/smile.gif

...Tush hajde me "uniform"tjeter te kjo teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Parukerja...ka ardh ndonjeri me zgjat floket /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

milanisti2

Primus registratum
Re: I DASHURI I PARUKJERES!!!

Pergatit nje liste te gjat e cila te harxhon shum koh duke menduar dhe ne fund gjen nje njeri qe mund te mos i plotesoje keto karakteristika por qe te perputhet plotesisht dhe qe mendon se eshte njeriu i duhur per tu ose nje njeri qe i ploteson karakteristikat por qe nuk perputhet fare. Fatit dhe dashuris nuk i dihet, ato tregohen ndonjeher te verbera.

Juela

Primus registratum

ore une sdo e martoj te dashurin tim qe duhet patjeter te mos ia dredh..pike e zeze. U pelqyem u lidhem por skemi bere ndonjehere muhabete jo mos ma dridh, jo sdo ta dredh, jo do jemi bashke gjithmone. Une sjam e ngjitur pas atij. Ai ka jeten e vete, une timen. Ou, kam kohe per tu martu. Na lini rehat dhe ju

milanisti2

Primus registratum

Po kush po te thot qgje? Bej qejf sa te duash e mos u marto kurr po deshe, po flisnim per listen e kerkesave.

S6T6N6

Forumium maestatis

me fal zemer se un po i shifsha gjonat ne nje aspekt me serioz. Mendoja se e kishe per zemer dashnorin tat por qe nuk qeka kshu /pf/images/graemlins/shrug.gif
Po mire mi parukjere duke qene se gjonat i ke kaq te leta pse nuk i fut i tlonme kti dashnorit qe praktikisht se ke qe te fitosh njekohesisht statusin single dhe te qepesh gojet e liga qe te thone kurve?! pastaj per seks i ke me te leta gjonat edhe me koshiencen tende edhe me mungesen e skrupullit ndaj atij me te cilin kerkon ta bosh /pf/images/graemlins/wink.gif

Juela

Primus registratum

po pse duhet ta caj une per gojet e liga? Nuk e di, per te dashurin se di, por jemi bere si shoke te ngushte anyways...

Hey Joe

Primus registratum

parukierja me ato qe kishte shkrujt , mu ma ngrefi i here , se ishin situata spontane dhe shume easy , kshu qe qeka me i heq kapelen ka kjo ane , sa i ka bo o puna e vet , por sidoqofte qeka tip .

per langot : Faith no More !

lover boy

Primus registratum

Parukjere, po ai "norvegjezi" cfare mendon per ty? Thua qe ai te pelqen, i pershtatet atij pershkrimit te mashkullit tend, po pse the qe nuk eshte mashkulli i jetes tende? Jam kurioz se je tip interesant; si eshte mashkulli i jetes tende?

MLK

Primus registratum

Ene une jam dakort me Hey Joe qe parukrieres ti heqim kapelen, biles jo vetem kapelen....lol

regele

Forumium maestatis

Tamam, por pak e cuditshme, parukjerja ishte on heat, deshi te bente seks, beri sa i desha qejfi, u kenaq, ju te tjeret c'i bini legenit kot! Bjeri Parukjere dhe bej qejf motra! /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif Me fal se ta harrova /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tamam, por pak e cuditshme, parukjerja ishte on heat, deshi te bente seks, beri sa i desha qejfi, u kenaq, ju te tjeret c'i bini legenit kot! Bjeri Parukjere dhe bej qejf motra! /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

po ti pse ban si me pa ken deshmitari? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Princesha

Primus registratum

Nuk ishte per ty, keshtu qe nuk te duhet gja...e sa per punen e shqipes e di ma mir se ti.

P.S per vedi flet tirance katunarce e don me mesu edhe te tjeret pale.