Me doli pijaaaaaaa!!!!
Tani u zgjova dhe ora eshte 12:30. Po na cmenen keta te shtepise duke degjuar BBF me ze te larte. Po su zgjova me Sinanin aaa nuk quhet dita. Nejse. Kontrapedal, une jetoj me prinderit ne shtepi, si mund te ftoja cunin e botes, mire qe ndenja deri ne tre te mengjesit jashte, ta ftoja dhe brenda "Mami ky eshte njoni qe kam taku para ca ditesh, edhe nuk jena tamam te lidhur, po na pelqen seksi me njeri tjetrin"
- Ua te keqen mami, e rendesishme eshte qe ju shijon seksi. Hajde fute brenda. Pyete cfare do pi, se djali ka nevoje per pak energji, apo jo?
Hahaha. Ja keshtu familje doni ju. Apo te me vi mami ne dhome me tabaka, ku ka dy recel te vegjel, llokume edhe dy rezervativ te pjata e vogel e kafes. hahaha. Nejse, ky norvegjezi qe ti pergjigjem kuriozit Abs, eshte shume i lezecem ne muhabet, shume i pasteeer ( se i kam fiksim meshkujt e paster), me ben per te qeshur, flet kur duhet, nuk eshte i bezdisshem, eshte shume gentleman dhe pavaresisht se une gjithmone kam leke me vete dhe ofroj te paguaj ai ste lejon kurre, qe e ben me seksi. Oh, buzet dhe dhembet i ka fantastike, se dhembet i kam fiksim ngaqe shqiptaret vuajne per dhembe te mira. Ne seks eshte shume i mire, dhe duket qe ka pervoje. Eshte shume i kujdesshem me mua, kercen shume bukur. Esthe shume yll. Dhe shenja e shigjetarit qe shkon perfekt me mua qe eshte LUan. Shume i mire eshte ne pergjithesi dhe tamam eshte jackpot se mund te me binte ndonje cope cope. Po ketij spo i gjej difekte...