Me behet seks

Ali_DemsI

Primus registratum
Re: Njeres i behet seks

hemer po femrat nuk flasin ketu?Mu ka nref menja keq me bo sex sot ishalla gjej na i konviktore me shfry allatet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku
Re: Me behet seks

yy si qeka kjo motra si nji Dorjana Jorganxhi qe ka qon ke tirona e re ne vitet 80..kush e me men Dorin?Dhe ajo si pune e ksaj goces ishte,sharroi per i cik hu.Ama ne ndryshim nga kjo Dorjana e vogel ajo e modhja i hudhi m'toke ca lojtar te klubit Dinamo dhe kshu e mylli ate muhabet..
Ej shko hap nai qethore aty njit me garden se ndoshta bo vaki dhe te zgjidhet halli /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s si mer vlla gjith kta cuna ne forum japin vetem keshilla?si nuk doli na njoni me shpirtin bujar te shqiptarit dhe ti jepte nai tub ksaj hallexheshes /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

ca te boj qe jom larg o kondre,se kisha me shtru kabllin deri m'lushnje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo or ti mos e boj at gaf se do me bo nanjoni shpi pa leje ne hap themelet cipër kabllit tat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Bo vaki ne e njof po si emër s'm'kujto gjo.

Megjithse un tashti me zorr maj men se ku kom lon dhomët /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... ska gajle se zorr do t'hyjn' n'pune /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Une perkrah ate qe ka thene Lara Crofti para ca faqesh (pertoj me e gjet dhe citu /pf/images/graemlins/laugh.gif). Ju qe jeni hakerry keni konfiendence 0 ne vetvete ne lidhje me keto mesypete /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ju qe keni banalizu muhabetin tregon tamom katurnallikun nder deje /pf/images/graemlins/madie.gif !

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Megjithse un tashti me zorr maj men se ku kom lon dhomët /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I fut me noi got n´darke?

Kordelja

Valoris scriptorum

Ngreje icik ato D-te mi te dalin ato dhomet e tuja te bukra ne prej verteti ne pah /pf/images/graemlins/laugh.gif se dhomet fallco i shofim ne ne vitrine neve /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Mesazhi me siper per Zabellen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

kondre po ti e njeh Dorjana Jorganxhiun?

[/ QUOTE ]

Vetem ty kur ke qen i vogel te paska shti ne dore Dorjana me duket, se Kondra kundershtoj qe e njeh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... i nrejta i nrejta /pf/images/graemlins/laugh.gif. Zbulove gje per 'P'-ne /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Kisha nigju per Dorianen po nuk e disha qe kishte dhe mbiemer /pf/images/graemlins/shrug.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ca te boj qe jom larg o kondre,se kisha me shtru kabllin deri m'lushnje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Na mer ti se nuk cohet kablli si cjapi ke kasapi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

P.s.Mesazhi me siper per Zabellen /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

... po domosdo per mua. Sikur foli njeri mas meje /pf/images/graemlins/lol.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

... i nrejta i nrejta /pf/images/graemlins/laugh.gif. Zbulove gje per 'P'-ne /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Kisha nigju per Dorianen po nuk e disha qe kishte dhe mbiemer /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Jo nuk zbulova gjo, e lash mulut! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per Dorjanen Putraku ka pas njoft dy, po ate te paren me mbiemer Bataniexhiu nuk e permen se i vje zorr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Gezohu qe u njofte kshu me rrenje e dege mi /pf/images/graemlins/lol.gif me shume se kaq s'te ka ngel /pf/images/graemlins/lol.gif

mas ca kohesh mbas eke fat i meson ne emrin e babes ne te nones ne ca numri i vesh kepucet /pf/images/graemlins/lol.gif uh ke kjo e fundit s'ke shume fat se nr e ka flexibel dorjana /pf/images/graemlins/lol.gif

P.s.Zabelle P-ja u vetezbulua /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

LR me jep kohe t'kuptoj ate me banjo para se me dal ke batanija /pf/images/graemlins/laugh.gif. U be labirinTH i vertete tashi mo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Le_Routard

Forumium maestatis

e zezaaa mua nuk me behet seks mer jahu ca bohet kshu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Leji llafeti ti se sapo pe ket temen the shyqyr qe mori guximin Parukjerja se nordhe me shkruj gjo sen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Gaco nga e shkrumja ke e bomja osht ne mes kontinenti Afrikon /pf/images/graemlins/laugh.gif. S'ma do men'ja se ka te boj shum' jo /pf/images/graemlins/laugh.gif !