Re: DITAR SEKSI PA DRITA
meqe ra fjala tani me behet prape seks. Po tani tani tani. Ne kete moment. Po jam semure me grip ne krevat e me temperature. PO pse me behet seks kur jam semure valle? Po shof nje film idiot te heq mendjen po hic. Norvegjezi ka tre dite qe me merr po une shume ftohte. Nderkohe pasneser me vjen dhe ish-i dashuri i cili "kerkon sqarime" koke me koke. U cmenda, tani duan dhe shpjegime njerezit. Po mire nje gje skuptoj, kur une svendos as nuk bisedoj per ndonje martese, unaze, perkushtim perse duhet ti sqaroj njerezit nese si kam me qejf???? Ste kam dhe pike! Ca detyrimi kam une qe sipas ketyre duhet tiu jap shpjegim per vendimet e mia? Fundja nga interesa te njejta u bashkuam, ata donin seks, une doja seks, ata donin nje per te pire nje kafe, per te kaluar kohen, per tu hapur, nje shpatull ku te mbeshteteshin (NDOSHTA) dhe une pak a shume. Po kaq, tani mbaroi ai kapitull, te gjejne nje tjeter si edhe une qe jam ne kerkim te nje tjteri. NE fakt nuk jam ne kerkim tamam, sepse jam semure dhe pasi te sherohem do dal per qejfin tim se kam nja tre party per vit te ri, do bej shopping do dal me shoqet e mia, do argetohem pastaj po takova njeri ok, po s'takova prape ok.