Massachusetts - we're back !!!!!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Na lajmerun qe do mungonin ca faqe por nuk na derguan udhezimet si ta perdorim forumin e ri. Vjen akoma ere fabrike :p
Mua me duhet "Idiot's Guide on how to use AF" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

dhiz qeka il kulmo ! 123 prove se na habisi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Zabelle, vec prej teje kam hap keto 1001 Foglio-t se per nder qeka bo AF si plonc plake ne u dashka dy dit me gjet kerthizen :d

Dhe keto ikonat si me anemi me duken :d

Isabelle

Valoris scriptorum

... mir mi shtojzovalle mir po une tashi qe gjeta kte faqen mu duk sikur mo ne fund dola nga tuneli !

Vaj hall me dash me dhon noi pergjigje fiflake - as qe bohet llaf - me mire merre shenim dhe nji dite permblidhi t'gjitha dhe adresoji t'gjitha me nji ven tip "i drejtohem postimit te filan antari, faqe kaq&aq mbi komentin per specat e kuq... i drejtohem gjithashtu dhe ktij ose asaj ne lidhje me komentin date kaq, faqe po aq, me shrpesen e mire qe koha ja ka sheru idhnimin ne zemer dhe i boj thirrje te bashkohet... "

E kshu me nji llaf - forumi mo ne fund - nje labirinth i vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Indulgence

Primus registratum

Hi Zabelle
wave.gif

Just a quick HI and a big THANKS, again...

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E kshu me nji llaf - forumi mo ne fund - nje labirinth i vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/grin.gif &lt;-----Ket ftyren e vuna si per te zgerdhime...po dilka qe qenka Lozonjar.

Cfare labirinthi se...me kujtohen Pasqyrat ke Rruga Elbasanit...sa here kam qajt aty une /pf/images/graemlins/ooo.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... car jane kto ndjenja konfuze qe mbartke n'vetvete ti mi goc /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Naje men'jen o zgerdhiu o lozu (me nji llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif).
I kam shkrujt ke kompj. Tema Mass - fillo faqe 381 - nryshe aha - mua me duket sa here qe shkruj sikur qis koken nga poshte jorganit masi kam hec nga koka ke komet :lol:

na thuj noigjo uajlld /pf/images/graemlins/laugh.gif !

TranofiljA

Primus registratum

Nuk e di per uajlld...por provova nje Caramel Apple Martini sonte qe me la pa men'

Dolores

Primus registratum

Kto sweet drinks sepse nuk me ngjisin fare....vetem margaritas qe jan sour....

TranofiljA

Primus registratum

Mesa duket vetem ne te dyja pikemi. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajde gezuar atehere. Shkruani ju lutem te arrijme sa me shpejt tek faqja 388 se na u nxi jeta kshu.

AnaBlue

Forumium maestatis

Mrmjes....

Trano di te shofesh enderra ti? Ah kjo zonja Ndrikull, na shihte enderrat dhe filxhanet dhe letrat, tani kemi ngelur ne mes te rrugeve :p

sweet eda

Primus registratum

ah thanks, edhe pse ne florida, nje vodka nga mass do me pelqente me gjithe qejf, ke pravda, ka qene my favorite

AnaBlue

Forumium maestatis

Ndersa nje grua ne punen time kerkon te adoptoje nje femije, gje qe nuk e ben dot se eshte shume, shume shtrenjte me tha, ne Shqiperi (dhe kudo)....

Nga "Shekulli"
http://www.shekulli.com.al/index.php?page=shownews&amp;newsID=83494

Braktiset foshnja në spital, kamerat fiksojnë nënën

TIRANË - Një grua braktis foshnjen e saj në mes të ditës. Mesditën e djeshme, një vajzë rreth 25-vjeç ka braktisur vajzën e saj në hollin e hyrjes së maternitetit të Tiranës dhe më pas është zhdukur pa lënë gjurmë. Bebja e lënë në mëshirë të fatit është vënë re 30 minuta pas braktisjes nga personeli i maternitetit, të cilët më pas janë kujdesur për të. Duket se nëna e re ka shfytëzuar kaosin e qarkullimit të vizitave për të lënë në duart e mjekëve foshnjen e saj. Bebja e seksit femër, që sipas mamive është rreth tre javëshe gëzon shëndet të plotë. Ajo është rreth 3 kilogramë, ndërkohë që pas vizitës mjeksore nuk rezulton të vuajë nga ndonjë sëmundje. Sipas personelit mjekësor, nëna e ka lënë vajzën e saj të veshur shumë mirë dhe të mbledhur me një batanije të kuqe. Ndërkohë që askush nuk ka vënë re qëllimin e gruas që është paraqitur në mesditë në martenitetin e Tiranës. Drejtori i maternitetit thotë për “Shekullin” se nga ana vizive e njohin nënën e vajzës së braktisur, pasi spitali është i pajisur me telekamera që kontrollon të gjithë lëvizjet në maternitet. Pasi është gjetur nga personeli, vajza e braktisur i është nënshtruar një kontrolli të përgjithshëm mjekësor, e pasi ka rezultuar e shëndetshme, është dërguar në repartin e bebeve të braktisura. Mësohet se mamitë i kanë ngjitur emrin Fiona. “Është një emër që ia kemi vënë ne, sepse mbi foshnjen nuk kishte asnjë letër të shkruar. Kështu e kemi thirrur gjithë pasditen. Është një vajzë e bukur dhe që gëzon shëndet të plotë”,- thotë një nga mamitë e repartit të bebeve të braktisura.

Isabelle

Valoris scriptorum

... deri dje pardje diskutohej rasti i nje nene qe akuzonte stafin e martenitetit per nderrim te foshnjes : kishte lindur vajze dhe i kishin sjelle djale per te ushqyer te nesermen...

/pf/images/graemlins/shrug.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Apple martinies per Massachun
mm.jpg
mm.jpg
mm.jpg
mm.jpg
mm.jpg

[/ QUOTE ]

Ne emer te grupit te falenderoj shume. Ata nuk ndodhen ketu,keshtu qe po kam une privilegjin t'i marr te gjitha /pf/images/graemlins/devil.gif

Ana, pas ketyre t'a lexo lali filxhonin ty që.....

Dolores

Primus registratum

Kto i zika pija me muhabete serioze mi File /pf/images/graemlins/laugh.gifD...s ka ndonje wet t-shirt contest ktu hic /pf/images/graemlins/cooli.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Trano, shof mire una kur zmadhoj ca gjona format 80x80 apo duhet tä maj vrapin ke okulisti /pf/images/graemlins/eek.gif Nonne none sa pedikyr i bukur.

Zabelle konfirmon ti? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolle i broke e madhe me margarita sonte dhe huh kur täme pysin per emrin e babes do u them me kenaqesi qe s;maj men' timin jo mo te prinderve /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Aiiiiii....ftyr!!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa vjec do jete Toto tani?