Re: Massachusetts - we're back !!!!!
Jevgjit e shkrete i ke diskriminu shume tu tregu ne forum gjojnat e tyre private e tani s`po te le subkoshenca jote rehat. Trego naj gjo per indianet e do flesh rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ver nje zile qe te bjeri c`do 30 minuta, keshtu sa te jene duke te kap, do te te dale gjumi ne do ja fusesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne darke mos shif filma horror
. Merr Borebardhen ose Kavamisrin, pi nje kamomil e bjer e flej. /pf/images/graemlins/wink.gif
si doshin me te vra? Me pushke? Nigjove gjo krisma? Po pate nigju, do marresh naj lajm. Para ca kohesh une mora lajm qe shoqja ime e ngushte po pret nje bebe
. Pyt iher Gishtezen se s`i dihet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te vrane , te shtohet jeta keshtu qe sonte mos ja math vrapit po nxirri gjoksin se nje Kacile me lesh do te te vrasin... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Endrra endrra. Pa shaka tani : u be nje jave qe shof sikur duan te me varsin. Ekipe te ndryshme robsh qe nuk i njof hic... po me nje qellim. Dje ishin 3 jevsh qe te lejshin shakull kur se pritshe. M'duket sikur jam tu lujt nusja dhe shtetrrethimi ne onderr... u llaftarisa. Sinqerisht qe jam shume e shqetesume. Mire nuk osht' po hec mo....
[/qb]
Jevgjit e shkrete i ke diskriminu shume tu tregu ne forum gjojnat e tyre private e tani s`po te le subkoshenca jote rehat. Trego naj gjo per indianet e do flesh rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ver nje zile qe te bjeri c`do 30 minuta, keshtu sa te jene duke te kap, do te te dale gjumi ne do ja fusesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne darke mos shif filma horror

si doshin me te vra? Me pushke? Nigjove gjo krisma? Po pate nigju, do marresh naj lajm. Para ca kohesh une mora lajm qe shoqja ime e ngushte po pret nje bebe