Re: Massachusetts - we're back !!!!!
Jevgjit e shkrete i ke diskriminu shume tu tregu ne forum gjojnat e tyre private e tani s`po te le subkoshenca jote rehat. Trego naj gjo per indianet e do flesh rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ver nje zile qe te bjeri c`do 30 minuta, keshtu sa te jene duke te kap, do te te dale gjumi ne do ja fusesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne darke mos shif filma horror
. Merr Borebardhen ose Kavamisrin, pi nje kamomil e bjer e flej. /pf/images/graemlins/wink.gif
si doshin me te vra? Me pushke? Nigjove gjo krisma? Po pate nigju, do marresh naj lajm. Para ca kohesh une mora lajm qe shoqja ime e ngushte po pret nje bebe
. Pyt iher Gishtezen se s`i dihet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te vrane , te shtohet jeta keshtu qe sonte mos ja math vrapit po nxirri gjoksin se nje Kacile me lesh do te te vrasin... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Endrra endrra. Pa shaka tani : u be nje jave qe shof sikur duan te me varsin. Ekipe te ndryshme robsh qe nuk i njof hic... po me nje qellim. Dje ishin 3 jevsh qe te lejshin shakull kur se pritshe. M'duket sikur jam tu lujt nusja dhe shtetrrethimi ne onderr... u llaftarisa. Sinqerisht qe jam shume e shqetesume. Mire nuk osht' po hec mo....
[/qb]
Jevgjit e shkrete i ke diskriminu shume tu tregu ne forum gjojnat e tyre private e tani s`po te le subkoshenca jote rehat. Trego naj gjo per indianet e do flesh rehat... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ver nje zile qe te bjeri c`do 30 minuta, keshtu sa te jene duke te kap, do te te dale gjumi ne do ja fusesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne darke mos shif filma horror
. Merr Borebardhen ose Kavamisrin, pi nje kamomil e bjer e flej. /pf/images/graemlins/wink.gif si doshin me te vra? Me pushke? Nigjove gjo krisma? Po pate nigju, do marresh naj lajm. Para ca kohesh une mora lajm qe shoqja ime e ngushte po pret nje bebe
. Pyt iher Gishtezen se s`i dihet. /pf/images/graemlins/laugh.gif