Me fal po si mund te tregoj interes kur nuk di gje ose kur nuk me fton njeri.Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Aman dhe ju me keto ftesat personale kok me kokeKush ka qejf tregon interes mblidhemi dhe shkojme.As simple as that
[/qb]
Me dergo mua PM,ja si. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PilgrimEyes:
[qb]Me fal po si mund te tregoj interes kur nuk di gje ose kur nuk me fton njeri.Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Aman dhe ju me keto ftesat personale kok me kokeKush ka qejf tregon interes mblidhemi dhe shkojme.As simple as that
[/qb]
[/qb]
E pra mo e kemi kte te shtune, marr pjese dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif eja se kam ca bileta une ne dore se gjoja te sjell familjen, po meqe se kam ktu me duhen ca miq te bertasin ne favorin tim /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] GJess kalamoja![]()
Ajo qe vuna un me MIss Albania ishte kot per kuriozitet..nuk eshte se kisha ndonje plan. Ne fakt ta kisha marre vesh me pare dhe do shkoja ta shikoja. Shfaqja eshte ne Kanada me dt. 16 Mars. /pf/images/graemlins/frown.gif
Albana, te marr ne telefon nga pasditja...se tani kam ca provime![]()
[/qb]![]()
Rrofsh ti lal, po çfare lloj lupi osht ky...osht noicik seksi e???? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb] PS: Tranofile in bocca lupo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nuk ke asigjo vesh vec stolive /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..si thu ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif (sa inot i kam kto ftyrat)
Nuk me the zbath po kercej un ke shpella mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk duhet te kesh as minimo di dubio...qe ai lupi o i till /pf/images/graemlins/wink.gif jo per gjo po vejn nga madein talja /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]Rrofsh ti lal, po çfare lloj lupi osht ky...osht noicik seksi e???? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] PS: Tranofile in bocca lupo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ktu ne Toronto mi, te shtunen ne oren 7........do vini ju se kam nevoje per mbeshtetje une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb]nuk ke asigjo vesh vec stolive /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ..si thu ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif (sa inot i kam kto ftyrat)
Nuk me the zbath po kercej un ke shpella mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]