Massachusetts - we're back !!!!!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - we're back !!!!!

Derisa Trano shkruan ketu, e ka ftesen e hapur per te interesuarit!
Sorry Trano por nuk po rrija dot pa ju pergjigj. :cool:

albana

Lara Croft

Aman dhe ju me keto ftesat personale kok me koke :rolleyes: Kush ka qejf tregon interes mblidhemi dhe shkojme.As simple as that :cool:

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Aman dhe ju me keto ftesat personale kok me koke :rolleyes: Kush ka qejf tregon interes mblidhemi dhe shkojme.As simple as that :cool: [/qb]
Me fal po si mund te tregoj interes kur nuk di gje ose kur nuk me fton njeri. :rolleyes:

albana

Lara Croft

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
Ka momente qe ndjej vetem ato qe kam humbur dhe prehem ne te kaluaren duke numuruar lotet e trishtimet qe kam perjetuar dikur.Fantazma te dashura me ledhatojne shpirtin e kur ikin lene pas mallin qe ende prehet ne shpirtin tim.Fytyra te adhuruara pasqyrohen ne syte e mij dhe une lutem te mos harroj ato tipare te shtrenjta qe akoma i kerkoj ne njerez te panjohur ne rruget e zhurmmshme te botes.Mbi te gjitha kujtoj cmendurine e ndjenjes qe lind me intensivitetin me te madh ne univers dhe nga minj na kthen ne kuaj,nga princesha ne luftetare,nga femije te pafajshem ne te rinj pasionale.Kjo cmenduri qe na zvarrit kunder logjikes ne vise te panjohura eshte dhe shansi i vetem drejt disa casteve te lumturise absolute.Asgje nuk ekziston,vec ti dhe ndjenja...

Kujtoj dhe shoh imazhin tim ne pasqure.A jam kthyer ne akull?A do mundem nje dite te cmendem perseri nga pasioni?Jam tulatur a kam vdekur?
Ndoshta.Deri atehere s'me mbetet vecse te jetoj imitime te asaj ndjenje dhe te shpresoj qe e verteta mund te trokase nje dite.

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
[qb]
[qb] Aman dhe ju me keto ftesat personale kok me koke :rolleyes: Kush ka qejf tregon interes mblidhemi dhe shkojme.As simple as that :cool: [/qb]
Me fal po si mund te tregoj interes kur nuk di gje ose kur nuk me fton njeri. :rolleyes: [/qb]
Me dergo mua PM,ja si. /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

GJess kalamoja
leb.gif

Ajo qe vuna un me MIss Albania ishte kot per kuriozitet..nuk eshte se kisha ndonje plan. Ne fakt ta kisha marre vesh me pare dhe do shkoja ta shikoja. Shfaqja eshte ne Kanada me dt. 16 Mars. /pf/images/graemlins/frown.gif

Albana, te marr ne telefon nga pasditja...se tani kam ca provime :mad:

grinning-smiley-018.gif

TranofiljA

Primus registratum

..si thu ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif (sa inot i kam kto ftyrat)

Nuk me the zbath po kercej un ke shpella mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Gjes merikonsa. Si po ja kaloni iher??? K'nej nga juropa ka fillu me knu bilbilat e me çel lulet e dilli ka fillu me bo punen e vete. Me pak llafe erdhi ne pranvera me ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kalofshit nje dite sa me te mire /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: Tranofile in bocca lupo /pf/images/graemlins/smile.gif

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] GJess kalamoja
leb.gif

Ajo qe vuna un me MIss Albania ishte kot per kuriozitet..nuk eshte se kisha ndonje plan. Ne fakt ta kisha marre vesh me pare dhe do shkoja ta shikoja. Shfaqja eshte ne Kanada me dt. 16 Mars. /pf/images/graemlins/frown.gif

Albana, te marr ne telefon nga pasditja...se tani kam ca provime :mad:

grinning-smiley-018.gif
[/qb]
E pra mo e kemi kte te shtune, marr pjese dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif eja se kam ca bileta une ne dore se gjoja te sjell familjen, po meqe se kam ktu me duhen ca miq te bertasin ne favorin tim /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] PS: Tranofile in bocca lupo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rrofsh ti lal, po çfare lloj lupi osht ky...osht noicik seksi e???? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

[qb] ..si thu ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif (sa inot i kam kto ftyrat)

Nuk me the zbath po kercej un ke shpella mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk ke asigjo vesh vec stolive /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] PS: Tranofile in bocca lupo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rrofsh ti lal, po çfare lloj lupi osht ky...osht noicik seksi e???? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk duhet te kesh as minimo di dubio...qe ai lupi o i till /pf/images/graemlins/wink.gif jo per gjo po vejn nga madein talja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

[qb]
[qb] ..si thu ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif (sa inot i kam kto ftyrat)

Nuk me the zbath po kercej un ke shpella mi??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk ke asigjo vesh vec stolive /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ktu ne Toronto mi, te shtunen ne oren 7........do vini ju se kam nevoje per mbeshtetje une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Citimi qe i gabuar /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhe te citoja albanen me:
Hip per ku jane kto biletat mi /pf/images/graemlins/tongue.gif