mua s'me merr njeri per kafe...ne rregull se do e shofimFillimisht postuar nga lara croft:
[qb]I takova i takova. Pime kafe te Corneri Ishte dhe Alinosi. Ja kaluam shume mire. Vajzat ishin fantastike dhe na treguan plot gjera per ju... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
boooFillimisht postuar nga For Real:
[qb]Hello00[/qb]
tehy call me GFillimisht postuar nga For Real:
[qb]That's yo name ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje me emrin Ana mi ka ber nervat kacurrel per nje vit e gjysemFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Sot i kam nervat kacurrel nga ato qe i fillon emri me G!/pf/images/graemlins/wink.gif
Amon, mos u shtoni mo![/qb]
une ste kam bere gje... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Sot i kam nervat kacurrel nga ato qe i fillon emri me G!/pf/images/graemlins/wink.gif
Amon, mos u shtoni mo![/qb]
can i join /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Nuk kam plan te ngelem tullace deri nga mosha 90 vjec, po ti?
Sugjeroj qe kur te takohemi duhet te veshim kapuca qe mos ti shkulim floket nj-tj! :tipsy: [/qb]
haaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb]Aha! Ti u dashke cuar prej veshi tek tema e abuzimit te femres shqipetare... ku Lara shkruan per ato burra qe i kontrollojne grate ne cdo hap qe bejne! Qe lajmerojne ku shkojne dhe tek kush shoqe! Ta gurgulloj una qejfin ty! :tipsy: [/qb]