E mora me men' ca londe qeke duke e dhon provimin /pf/images/graemlins/laugh.gif (vrap ke labi /pf/images/graemlins/laugh.gif ) : se vallaj provim pes-minutsh une nuk kam pa !!!!Fillimisht postuar nga spacEd out:
[qb]Ika 5 minuta sa t'jap nji provim t'shpejt. Bella ja kalofsh mir andej, edhe me ngadal se mos t'vejn ndonje sterkombsh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti dil hap deren ate boj !!!! M'rane duret n'toke nga peshqeshet !!!!Fillimisht postuar nga LosT:
[qb]Mos m'thuj qe eshte nise tek une me dhuraten e ditelindjes /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Noooooo... ca jan keto qe po talk ti bella, un kam phhh.. let's see.. loooooong time i haven't seen labi.. like 48 hours or smth. Wtf though i'm grounded and i have half an hour to find my keys.Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]E mora me men' ca londe qeke duke e dhon provimin /pf/images/graemlins/laugh.gif (vrap ke labi /pf/images/graemlins/laugh.gif ) : se vallaj provim pes-minutsh une nuk kam pa !!!!Fillimisht postuar nga spacEd out:
[qb]Ika 5 minuta sa t'jap nji provim t'shpejt. Bella ja kalofsh mir andej, edhe me ngadal se mos t'vejn ndonje sterkombsh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
ps. e paskan hap ne shkollen tuj per major re' ... ? Sa te shkathet ju anej amon amon /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!
Rrofsh lal (per urimet e rruges) e ne kok' tate /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
5 min i ke provimet ti e?Fillimisht postuar nga spacEd out: