Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

TranofiljA

Primus registratum
Mass: Po mo?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nelka</div><div class="ubbcode-body">Trano nga e kemi kete Salcen me origjine? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif</div></div>

..nga Valencia. Ke qen noiher?

Moze, po kur ke disa bosa? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

ameba

Forumium maestatis
Re: Mass: Po mo !!!

Ti moj File xhani me ven e ke ate pytjen po ka ene nje pytje ma te rendesishme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif "Si i behet kur je shef i vetes tate?"

personazh

Valoris scriptorum
Re: HEYYYYYYYYYYYYYYY!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">E pse s'me fole?! Kishe hall se mu derdhte "caji" eeeee.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

jo me i rash xhamit un, sa me kok sa me dur, po hiç ere. zbulova i aspekt tatin....qeke femer per tu mor per nuse se syt nuk i shkulke na toka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ps: me verte, titulli nen emer qeka kshu, si ti ngrefet nanjonit me i fjal. mu ne Files ma kan bo isoj. File simas teje ça eshte 6000 qe ma qujn loder? Benz? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Do kete qene tu hec noj buburrec i bukur aty poshte Nazho /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif pranaj s'i hiqja syte nga toka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po ta kisha dite qe ishte njit krymi jeshil pas xhamit, do e kisha ngrit surratin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Nejse mo, kur te kalosh here tjeter aty ku pij cajin une, futu mrena, mos ki frike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Trano mi, lum si ty mi me gjithe ato shefa. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Te mbajne ne pellembe te dores ma merr mendja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Besoj se zihen kush me te qesh i pari ne mjes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

amon mi ka here tjeter e? ma ngrofe shpirtin per çin zej be. do vij, do te te pij çajin me eks e do te ha ne gurabijen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Blendi

Primus registratum

Question is: How do we resurrect?!
Ke e ka marre malli per shoqnin e vjeter?
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif mu, muve, shum, shumeee

alinos

Forumium maestatis

duke bere secili hapin e pare.
Te bukura shkrimet andej lart. Te tuat?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Se besoj,po jam dakort qe ishin te bukura.

Cdo beni sot,keni ndonje plan?

VoGeLuShI

Primus registratum

mua 2008-a do me gjeje ne krye te detyres duke i sherbyer popullit alkoldashes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

po ty???

ameba

Forumium maestatis
Mass-at 2008!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: z'du</div><div class="ubbcode-body">yyyyyy, sa poshte paskemi ra!!! </div></div>

Mos u anko kot ti njehere se vete e ke braktis temen si femija jetim... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Sa per ju te tjeret qe jeni e keni pas qene neper Mass (bashke me mua!) turp tju vije qe nuk ja keni var ma ksaj teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

ameba

Forumium maestatis
Re: Mass-at 2008!

E kush te kendoje MOOOOOO Lara?!

Te gjithe ketu i paskan zene hallet Mooooooo, mo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Mekatari

Primus registratum
Re: Mass-at 2008!

heheheheh tani sa e gjeta kete temen e Mass qe s do me vdek.. po si duket paska merdhif me te tera. Dhe te mendosh se une sapo jam transferu knejna nga kjo lagjia...shume bore e shume ftohte paska ne keto rreshta o miq.
Dhe une jam dhe pa pu e e kam kohe bool per ta pa me sy te bukur e kritik kete temen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gifper juve ene i them vetes c paskam bo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

Blendi

Primus registratum
Re: Massachusetts-EDITED!

Shhyyyyyyyyqyr qe erdhe, kam 14 muaj qe pres te vije njeri te bej nje dore muhabet...

Po u rrite e su poqe moj goce...
S'i le qe s'i le kto gjona.

Ej sic te kam thone, vrej rrugen, as majtas - as djthtas /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts-EDITED!

14 muaj e? Paske pas kohe me bo nje femi e me nis te dytin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

i ke palu teshat?