Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massachusetts-EDITED!

welcome to europe lal. e shef si ja ni lezetin qe me te paren? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dolores

Primus registratum
I nderuar qofte kujtimi i Massachusetts-EDITED!

Nazhi ku je...as dezhurn s ben me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

S

Scorpion

Guest
Re: I nderuar qofte kujtimi i Massachusetts-EDITED!

Kush ka cof?

personazh

Valoris scriptorum

siç do thoshin ne veri Dolo: na koriti kurbeti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tu knu kengen: "Un jam roje do vdes roje" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

mozaiku

Primus registratum

Mirembrema!

Na kane hutu punet keq mesa shoh. U pa puna, duhet organizu noj mega party te shtepia ime e re. Do jeni te ftuar me burra/gra/kalamoj e po qe e nevojshme me vjerra e vjehrrer... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif
Sa rehat kur ishim te vegjel eeeeee.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-argh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ku e ke shpin' e re mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Me ballkon? Sa kate duhet me hyp perdite? Sa dritare ke gjithsej dhe nga e kane pamjen? Po komshi ke? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ameba

Forumium maestatis

Mozi mbasi tja kesh thone Tranos gjithe keto ne te tjereve na jep adresen dhe daten kur do mblidhemi se vime ene pa dit se ca ke ti verdalle shpise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Dolores

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body">siç do thoshin ne veri Dolo: na koriti kurbeti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tu knu kengen: "Un jam roje do vdes roje" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif...me oshetin kenga ne vesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif cohuni erenjjjjjj

TranofiljA

Primus registratum
HEYYYYYYYYYYYYYYY!

Dole, ku je ti yllo? Ec ulu pak se du te t'tregoj per klasen time per salsa (jo ajo qe haet). Ca me t'thon. Profesori yll. Imagjino pak salsa me uniforme...veri veri hot!

po mo? ketu presim bore, u zbardhet ju andej se e keni zakon te filloni te paret.

Re: HEYYYYYYYYYYYYYYY!

Trano nga e kemi kete Salcen me origjine? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

P.S.

Ne jemi duke perjetuar pranvere te dyte, akoma i nderim rrobat ne tel.

Vals

Primus registratum

Nelka, ku ke humbur moj? Trano, po ti nga behesh tani? Ju puc te dyjave tek faqet e kuqe.

Une sa nxorra rrobat e dimrit weekendin e kaluar po dimri na e beri pucin kesaj rradhe. C'dp ta hame ne pranvere se nuk do iki dimri tani deri ne Maj.

mozaiku

Primus registratum

Po qe thame ne ketej...
Po qe na ra bora qe sot ketej nga viset e mija. Po qe une jam ftohur keq e kam dy dite qe pij caj me litra dhe ushqehem me supa te ngrohta... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

mos harro çorapet e leshit e nje kapuç ne koke...ho tu bofte nona /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

te shkume, t'kalume...

PS: a ke njeri t'boj nje masazh me raki e voj ullini mi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

Corapet e leshit deri te gjuni i kam vesh sot. Problemi eshte se s'po gjej shishen e rakise.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Pastaj, edhe me me dhone 1 aspirine ne dore, prape e kenoqme jam une... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

personazh

Valoris scriptorum

mozo me e reduktu me i shkelm bythve bo llafe ti? se mos ma moresh per keq, ka dal teoria qe gripi kalohet tu dal e jo tu nejt ke shpia.....kshuqe vlersoje inicjativen time. po qy re qy re veç gra ktu. m'osht bo tema si çezmja fshatit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

o Dahlie kush te ka xef ty lal se te kam pa ne formen e atyne piratve me thik ke dhomet neper forum. tutje Loni se na ëngu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Po qahesh qe je i rrethume nga femnat eeee?! Mos me thuj qe s'ja del dot me na majte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif me llafe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif .

Qerratai

Primus registratum

Ai as ate "nuk ia dal dot" s'e thote, pikerisht se s'ia del dot me LLAFE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Lejohet me qene dy kaposha ktu ? Une jam kaposh me synime shoqerore, pa zarar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

lale, nuk o mir qe kur folet per femra te nderhyje nji mashkull...shif e boj e /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozo ça ke lal? do me u krujt me duket! hec se sta pertoj jo! a ja nisim me kujtime, kohe reale apo te ardhme?

mu m'pelqe kjo e funit psh. si i shef ti vrromat e ksaj temes ton mas 20 vjetesh? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif