Massachusetts-tema qe s'do me vdek!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: HEYYYYYYYYYYYYYYY!

ktu robo eshte shoqni, edhe heshtja vlersohet. si t'vjetrit qe kuptohen me shikim edhe me i pat syt e shtremta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Na tremët ëre me gjith kët pasthirrmë. Thash se ça kishte nodh kurse ktu qeka veç pun mungesash.

Strategji e mir though /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

personazh

Valoris scriptorum

jo mer per ate pune ktu ishte ajo strategjia qe permenet ke La Vita è Bella: zhurmen qe ben heshtja se ben asgje tjeter :p

mozaiku

Primus registratum

Nazho, si i qellon ca gjojna ti. Te bo me te ngel mandarina ne fyt... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondre, ti vetem kur degjon pasthirrma dukesh knej... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Tamom shok i mire je :p

Qerratai

Primus registratum

Nazhoooooooooooooooooooooo, "mandarinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

personazh

Valoris scriptorum

o mozo, ty t'kam pa tu pi çaj me i ven. nuk te lute qerpiku mi moter, si ne fotografi ishe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

mozaiku

Primus registratum

E pse s'me fole?! Kishe hall se mu derdhte "caji" eeeee.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

He mi, sa heret qenke zgjuar sot... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Po diskutonim 1 dite me ca femra. Tema: Sa e rendesishme eshte te kesh shefin e bukur, ne rendimentin e punes... Si e ke ti Luluje ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Jam ne pune heret...e urrej ngritjen shpejt ne mengjes.../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif

Po jam gjithmone ne humor per meshkuj te bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif...aktualisht kam nji goxha femer bose...puna duhet bere mi si i bukur si i shemtuar...sec behet pas pune pastaj eshte tjeter pune ...po deshire per tu ngritur ne mengjes ndoshta do influencohej cik edhe menyra e te veshurit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Dëshira për tu ngritur në mëngjes varet shumë edhe nga shoqëria që ke në shtrat. Një zgjim i bukur mund të jetë me të përkëdhelura nga të dy "gjumashët" ose me një kovë uji. Personalisht preferoj të përkëdhel se uji m'duket sikur jom lag notën /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Kush do me ardh me punu n'ven tim? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

mozaiku

Primus registratum

Me thuj iher ca pune ke, se po qe druvar ne pyll, s'mor gjo sharre ne dore une ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Masnaj varet a ke e te ngrofte zyren, se vendet akull s'me terheqin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif
Masnaj , varet sa te bukur e ke shefin, ta thashe... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po ato qe flejne vetem Kondre, t'shkretet s'kane as uje as perkedhelje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

Mmmmm ... pse pa shpresa ti iher? Ca ke bo?

Kondrapedali

Kondrapedali

Un pa shpresa? Shpresa vdes e funit thojn. Mos, paskom arrit funin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Mozo, zyra o e nrofët sa ta dush sidomos kur jom un mren, puna nuk o me sharr po me sopat, shefi o simas gustove. Tashti po tu mush menia me bo i vrap pele deri n'Kebek bujrum, n'mos, t'lutem shum mos boj sikur ta ka qefi se m'le ne pa pun përveç se m'ngre menien /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

P.S. Ata që flejn vetëm t'lujn shpejt e t'gjejn nanji me flejt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

O kondre, po une vdiqa tu lujt, po s'ja mban cave me flejt dyshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ngjo,vij me tere mend une re, se du me nderru ambjent. A ta shkruj te CV-ja qe flas frongjisht eeee?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif S'e di a do jem ne gjendje me bo ate punen qe bo ti ama /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ke CV ta shkrujsh që ç'ke me te që llafos frongjisht se nryshe flliqem un /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Sa për punën që boj una mos u merakos hiç se ka mjete nimse n'ditët tona sa mos me njel n'balt as i her /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

E po mire pra. Duhet forumi duhet, se me icik fat gjen edhe pune pa ju fut fare kasavetit te intervistave... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ueeeee , sa kate kam hyp pernjehere , nga raporti nxenese-profesor, kalova ne Kolege ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

A ti mor me vete keto mjetet apo i gjej atje, midis jush? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

Oreeeee , kush me ka nderru titullin nen emer? Sikur e kisha "bombe" ?! Do haje ndonjeri 1 grusht turinjve me duket .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif

mozaiku

Primus registratum

S'me duhet gje mua ca ju eshte bere juve te tjereve. 1) Kush e beri? 2) Pse? 3) T'ma ktheje ashtu sic e kisha ...