Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

I love new york

Primus registratum
Re: Massa - Prill-07!

ne pune eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

uuu Dole kujtova se e kishte me Tanin tim /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum

Tani eshte njoni shume sexy Mozi do ja gjesh kengen ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lenka prit kur te dalin ca forumiste te tjera qe kan Tana /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Me me tregova sa seksi eshte, keshtu me fakte, ka mundesi t'ja coj CD-ne origjinale ne shtepi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

po po 2 lek tufa /pf/images/graemlins/lol.gif

Mozxi t'a konfirmoj edhe une, ashtu eshte very sexy /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

U pa puna duhet me shit cik publicitet familjar ne emer te shperndarje se kultures etnike patriotike /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

hey duhet me sakrifiku icik /pf/images/graemlins/lol.gif

Mozi tani qe e mbeshteta dhe une, perfotoj ndonje kopje una /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Ti me trego sa seksi eshte ai Tani tjeter.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po pres fotot une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

si jan bo robt! ka pat lezet ne kohe te indjanve, me jep - te jap. tashi perplasin ne komet ne parket, se çimentoja ja lendo ka içik /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

a se m'dul nga men'ja nga perfytyrimi i perketit /pf/images/graemlins/laugh.gif: azgoni doles bo yodeln gjithashtu. old teutonic stuff /pf/images/graemlins/laugh.gif

Filja ka shkuar me sherbim per ndonje jave keshtuqe mos u lodhni kot po perqendrojini energjite tek une. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dol' tani u rikujtova sa /pf/images/graemlins/wub.gif eshte Tani. Kur do dali versioni 2.0? /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Nelke po ku ka ik ekzaktesisht Filja mi... Apo ne drejtim te paditur /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Doni nja 2 te vjetra te veres se kaluar...qe jan handy now...open house per nja 30 min? /pf/images/graemlins/laugh.gif