Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Qerratai

Primus registratum
Re: Massa - Mars07

Ti harron moj e uruar qe e bere paduruar
dhe poturet qe shpejt hoqe, se ç'te ngelen neper duar. /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

Me ate gjethe te mbuluar e kishe megjithmen /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

GO LEAF GO AWAY /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Yyyy kushi sa shume te frymezoi çiçi im a derbardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kone po vajten Leafs ne Playoff do iki leaf away betohem para gjith shokeve forumist /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Yyyy kushi sa shume te frymezoi çiçi im a derbardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kone po vajten Leafs ne Playoff do iki leaf away betohem para gjith shokeve forumist /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kujdes se do fillojne njerezit me gjurmu renditjet tani /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mbrema Massa dhe Co..

Une qe thoni ju,jam trash gjithe diten ne shtepi.I kam bere thonjte perfekt me manikyr.Kshu eshte kur ske ca ben dhe merresh me budalliqe.Kush me shef kush e di ca mendon,kjo rrezik sprek ene me dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mozzzzzzzzz ,pis pis ec ktu iher boll livadhise lart e posht /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Do ma krush cik kurrizin me ato thonjte qe ke ly mi?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mace... pisss pissss... naten mjauuuuu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une thash shyqyr shpetova nga e krrujtmja e enve ,do kruakam kurrizin tat tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndonje masazh edhe ta bej po mos i thuaj njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku po iken miiiiiiiiiiiiii

^^MIA^^

Forumium maestatis

he iher te shofim mashkullin tat..

co ky gay mi /pf/images/graemlins/laugh.gif une mbaroj pas Robbit /pf/images/graemlins/frown.gif ...me heq trurin fare nga ajo ane /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Sean Paul eshte lovely... Po deshet noj here me me plotesu mua ndonje deshire, me organizoni nje klip me kete mua dhe do jua di per faleminderit ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mojjjjj, pranaj s'fle gjume ti se te jane rreshtu sms-rat njera pas tjetres eeee?! Po kush eshte fatlumi qe po harxhon leket ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

o e poshter po ti mua me ndjek /pf/images/graemlins/laugh.gif spo harxhoj lek se ja dergoj nga neti,ai po harxhon me mua...ehh kushton dashuria /pf/images/graemlins/laugh.gif

prit tashi se jam tu i kendu "Straight to number one" /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Ca kujton ti, se te le naten te verdallisesh keshtu e vetme neper rruget pa drite te forumit eeee?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na iku Dolja... se mund te ishim fut me noj rrugice te ngushte qe te treja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me ate gjethe do na ndriconte ne fakt /pf/images/graemlins/laugh.gif

A ti rrofsh,ta paca borxh shoqerimin,po do preferoja qe ne vend tend te kisha ate qe eshte tu harxhu leket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky KESH-i ka fillu fushaten e heqjes se dritave,ose mduket eshte notoriusi qe do me bo interesantin kur tvi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mozaiku

Primus registratum

Si t'dush mi Lips, mu m'lusin... /pf/images/graemlins/tongue.gif prit kur te maroi punet ai qe punon te shpia po e ka mendjen te ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noto bon mire te me rrije larg sonte, se s'jom ne terezi. Me kane kalu ne mendje nja dy mendime te keqija /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

yyyyyyyyyyyyyyyy shife kur tvi me raket tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif sbere mire qe e provokove,ai vdes kur i gje femrat me mendime tdobta /pf/images/graemlins/laugh.gif

mthuj cik ca planesh ke per neser? malli per mua tmori noi cik apo hic ( po tjet kjo e dyta plac ne vend /pf/images/graemlins/laugh.gif )

mozaiku

Primus registratum

Nuk duket ne horizont jo, se ma ka kuptu tipin /pf/images/graemlins/laugh.gif kur them s'jam ne terezi e di qe e kam me te vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Neser s'kam shume plane ne fakt, keshtu qe kam mendu me u cu heret e me bo byrek per dreke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika tashi, Yllka, ma mbaj nen mbikqyrje lipsin, se eshte e re... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif...