Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Massa - Mars07

Moz me ra fati te bej interviste me Koken e bankes /pf/images/graemlins/devil.gif se Kokat e tjera ishin jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Po ti paske pas rastin edhe me ja pre Koken atij... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Me ca ngjyrash ishe vesh ti, se ta kam friken. Te perfytyroj me te kuqe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ISha vesh me fund kuptohet dhe me kemishe te bardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

me taka? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishalla s'ke dale me e gjate se ai, se meshkujt e kane pak problem ket pune....

^^MIA^^

Forumium maestatis

me taka ehe ,sja pash gjatsine se ishte ulur gjith kohes,kurse ai ma pa mua..gjatsine mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Eh, çna ka gjet... Po ti shkove per aplikim per pune... apo per sfilate mode... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ku merr vesh ti mer jahu...kalaja merret nga mrena plako...pastaj, kalon lumin, e te dh...... kalin o ai muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po te jete ndonje humbameno...mire ia bejne...por iku koha joshjes...s'te pjerdh me njeri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...e shef, ja duket qe e ke gabim...ka ik koha e CV-s
sot dun me dit me teper nr e gjoksit se sa vitet e shkolles /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithsesi, po spate paraqitjen korrekte, te heqin vizen, edhe 1 milion diploma te kesh ti ...

2 gjera e rrotullojne boten, 1/ paret, 2/ seksi

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mesimet e tjera do jene me pages /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo ishte for free se e para /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...e paske provu ne ti e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipsi s'ka nevoje me josh njeri per pune se ja merr menjen me ato c'ka i bilbilos goja /pf/images/graemlins/laugh.gif Lipso, n.q.s t'pelqe puna uroj t'a kesh fut n'xhep /pf/images/graemlins/wink.gif

...dhe me trego se do t'nis i pjate ke zyra qe ta thysh per sy t'keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Rrofsh pinko... Sa e ke oren e leksionit /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk ishte per LiPS-in mi Trano, ishte muhabet i pergjithshem mes meje dhe pinkut... LiPSi ka aftesi te tjera pastaj, por do i sugjeroja qe te mos ndjehet aq e sigurte... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ok Skorpe, e shof qe ke nevoj per shume mesime /pf/images/graemlins/laugh.gif

e fundit gratis eee....

Mesimi nr 2/ Besimi ne vetvete eshte celsi i arritjes...
nese arrit ta besh tjetrin te mendoj qe je shume e sigurt (edhe pse ndoshta sje fare) eshte hapi i pare i fitores /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif ika tani se paske pune shume ti... merr takim edhe pergatit cash-in /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/booki.gif Flm! Ciao! /pf/images/graemlins/wave.gif Te pres serish per te tilla leksione /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pinku ka shume te drejte .Trano mendoj qe e kam te fituar intervisten,jo se kam besim te vetja ime por ashtu me lane ata te kuptoja.Edhe besim te vetja kam ne fakt,sepse di ca flas,di ca vesh ,dhe di si ta marr kalane nga brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif Ky Koka sishte i pari /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trano pjaten e du nga ato te varmet qe ta bej gjoja si padashje /pf/images/graemlins/laugh.gif E forta qe te ai vendi jam ul dhe iher tjeter dhe desh e kam rrezuar komplet,se isha dhe e emocionuar gjoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Pinkun dhe Lipsin e ngaterroj gjithmone ose i quaj Pink Lips /pf/images/graemlins/smile.gif

Cfare planesh keni per weekend?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Plane per weekend ok po nis une /pf/images/graemlins/laugh.gif
1.provim qe ne 8 neser se na i lane dite te shtune
2.ne 11 kafe me ca miq, ne 2 dreke me nje shok,
ne 4 dush /pf/images/graemlins/laugh.gif ne 5 gjume ,ne 8 kafe,ne 10 alkol,ne 12 pub kercim me nje qe e kam fiksim /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ne shpi pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me te detajuar se kaq se kam shkruar noiher planin /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

E ke do me rrejte per dushin vetem ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo, po te tjerat i paske te tera me kolektiv.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moz ktu qeke mi /pf/images/graemlins/tonguee.gif Thash se ta hudha dhe ika /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vallaj do me pelqente qe te pakten dushin mos ta beja vetem,por ... se kam gjithcka ndor /pf/images/graemlins/laugh.gif
Yllka fiksimin se kam per shpi akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh per sukseset