Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ameba

Forumium maestatis
Re: Massa - Mars07

Ca kerkove atje mi File /pf/images/graemlins/tonguee.gif apo kishe me e dredh icik belin /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Hajde hudhni ndonje thashethush te fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Master, cudi qe t'i asiher nuk gaboke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kone, isha ne udhetim familjar...pa te dredhme. Kur fillojne pushimet ket vit se me ka marre malli me u shtri ne breg te detit... /pf/images/graemlins/cry.gif

ameba

Forumium maestatis

Ce do mi File /pf/images/graemlins/tonguee.gif se mos do notosh ti /pf/images/graemlins/lol.gif apo mjafton idea e pushimit /pf/images/graemlins/winkwink.gif

TranofiljA

Primus registratum

..as ne breg nuk t'le me notu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj se vras menjen hic se kalon ndonje azgon dhe m'merr hopa e notoj me ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
..as ne breg nuk t'le me notu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj se vras menjen hic se kalon ndonje azgon dhe m'merr hopa e notoj me ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ja sa ta marr ne tilifon Mitch Bucanon te Baywatch /pf/images/graemlins/winkwink.gif

teab

Primus registratum

oooo tellall /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse je zhdukur ti mi? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Histori nga Mass-i.

Sot kam pare ne autoboz nje hipopotame te verdhe te terhiqte zvarre gjithe dinjitet (koken lart, shpatullat prapa, veshtrimi fiksuar ne horizont) te birin. Pa ja pare fare fytyrat, kuptohej menjehere nga menyra si qante femija qe ishin shqiptare. Nje kuje, pasuar nga nje ngasherime dridhese, duart vendosur mbi kofshe dhe trupin krusur para si nje plak, dhe po ta kishe vemendjen te behej sikur degjoje edhe nje oiiiiii. Nje moment mu duk sikur ai kishte humbur gjene me te shtrenjte ne bote, hic mendjen une se per nje femije edhe nje pipez mund te jete gjeja me e shtrenjte ne bote.

Candy sipas matrixit te Naxhit i bie qe ti te kesh gjetur 4 dashnor' deri tani, do na i tregosh apo si e ke hallin? /pf/images/graemlins/lol.gif

teab

Primus registratum

Jo une ketu kam qene, madje te kam kerkuar, po ti ku ke qene? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kam qene busy tu kerku per dashnor pra /pf/images/graemlins/laugh.gif Se ke marre vesh ti? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Nelka, s'di per cilin te te tregoj me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me trego per ate muzikantin, qe vesh kemisha te zberdhyera tek gjoksi, xhaketa lekure te rrjepura, shall me vija dhe floke si te palara. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt se po vjen Nazhi e po na tregon ne detaje /pf/images/graemlins/devil.gif

teab

Primus registratum

Fillo nga me i miri qe mos na lesh ne suspanse! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ju tregoj njehere tjeter se tani s'kam kohe. /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

I love new york

Primus registratum

Mirdita o Gra /pf/images/graemlins/wave.gif

desha me sjell icik dredhanik me emelsu gojen, specifically for nelka por ishte mbaru dreqi /pf/images/graemlins/smash.gif dhe instead I opted for the next traditional thing /pf/images/graemlins/laugh.gif

gallery_22892_3700_68443.jpg

s'e mos kujtoni se Candy eshte martu eeee, she only found a b/f /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Vals

Primus registratum

Dje u ktheva nga San Francisco, pas nje jave madheshtore me sight seeing, wine drinking, clubbing dhe temperatura ne 60-70 grade. Sa ju afrua avione Mass-it thote piloti: tani harrojini enderrat me diell e shtrengoni rrypat se ka ere dhe shi ne Boston dhe temperaturat jane ne mid-40s. WTF!

Vals

Primus registratum

Harova, dhe FABULOUS sushi dhe sea food! Tani do me duhet shuuuume kohe para se te prek pesh apo karkaleca me dore ketu.