Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Aleph

tashi vezen me syze saldatori besoj?

mu kujtu nji episod me ket punen e ushqimit tani. jam helmu dikur me pilaf qe hengra per dreke. e ja fus gjumit, dhe veç kur zgjohem papritur se me perzihej. kom nxjerr shpirtin, po e nolta ishte qe ime moter me shifte e ja bente "ça ke pire me shoket". aty per aty nuk kisha takat as me i fol. po e bukra erdhi ne spital, kur kujtun se isha drogu, e historia e pilafit dukej qesharake. ej bela, s'guxo robi eshte elegant dhe helmohet se ta vune damken. per ca kohe ke lagj'ja me dinin peçist biles. desh ma çoi pilafi reputacjonin per lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lol edhe une nuk do te kisha besuar. Helmohet njeri nga orizi? /pf/images/graemlins/lol.gif

Aleph-i eshte nje pike ne univers qe permban cdo pike tjeter, nga e cila mund te shohesh cdo gje qe ndodh ne univers, ne te gjitha koherat e nga cdo lloj kendi. Kuptohet, si e tille nuk eshte e vertete po vec trilli i nje shkrimtarit tim te preferuar /pf/images/graemlins/smile.gif

Dmth me Alephin une e klasifikova temen si magjike. Rrofte pompoziteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

e mir dè. qypa me florinj s'kemi pasur po pilafin me leng mishi e benim /pf/images/graemlins/laugh.gif

eshte e çuditshme sesi robt kan kaq fantazi me i vene emra kaq te veçante nje gjeje qe shpikin nga men'ja e tyre (ose qe edhe s'e shpikin xhanem) por qe i pershtatet figures qe ndertojne, dhe duket si e lindur me ate emer qe behet pjese identifikuese e tyre. t'menosh qe as nji emer te veçante qeni nuk gjej dot psh.

m'pelqe m'pelqe. ecni ke nelka o alephistat e vegjel /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
t'menosh qe as nji emer te veçante qeni nuk gjej dot psh.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif Keto margaritaret mi fsheh andej nga fundi ti mua. Kot mundohesh, une i zbuloj te gjitha. Kur isha ne shqiperi heren e fundit ish komshija jone ja kishte vene emrin qenit Kakao. Vec ta degjoje kakaaaaaaaaoooooo, kakaoooooooo te hypte nepsi ne vend /pf/images/graemlins/grin.gif

personazh

Valoris scriptorum

kom pershtypjen se mund te njofim te njejtin person gjys te çmen Nelke ose do jen fis. un njof njonen, shoqja motres time, qe i ka von emrin maces Bujar psh. po ktu hym ke karagjozlliku jo ke fantazia. po sikur e kan me shum serjozitet ate emer qe i kan von, dhe nuk i bo syni drit kur i habitur i pyet "ore vertet Bujar e ka?". dhe pergjigja te vje shum serbes.

a, jom helmu dhe me kakao btw. /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum
Re: Massa - Mars07

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e morem vesh, ka kap dashnor. shum mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Hej zot paskam kap dashnor dhe se dijsha. Lum si ne qe kena albforumin qe na informon. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Sa vone e more vesh mi Candy qe lajmi kalon me pare ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si mu ngryset juve njehere??

personazh

Valoris scriptorum

edhe po s'pate kap mir prap eshte cando. masnej, kshu eshte kur vje shoqja ngusht e t'bo per dy lek /pf/images/graemlins/laugh.gif

un tashi jam tu mledh plaçkat se boll bona lek per sot.

mozaiku

Primus registratum

Po te kisha qen do e quaja " Qofte"...
Macen ... "Uthull"...
Noten Nazho... ene kujdes ca fut ne goje se e paske stomakun e dobet ti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Mozi ku je mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif Sa feeling paske me kuzhinen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Prit te te hedh dhe pak piper...mbase behesh me e "shijshme" dhe sensuale... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

S

Scorpion

Guest

Me raste duhet ndonjehere...:D S'te kam pare verdalle...apo lavoro...

ameba

Forumium maestatis

Sa duhen kte te dy mer amon /pf/images/graemlins/devil.gif

Mozo shyqyr qe erdhe heret sot... Mjau Mjau i ke ba pazaret ti eeeee /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ke inat ti... /pf/images/graemlins/smash.gif Jo akoma si kam bo... i kam lene per fundjave... Ika une Naten! Kalofshi sa me mire! /pf/images/graemlins/wave.gif

TranofiljA

Primus registratum

mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une shkova deri ne Filafieri te shtunen....horrible drivers over there /pf/images/graemlins/eek.gif

Qerratai

Primus registratum

Eh keta fieraket /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Po mbllaçitet ajo kolegia sot ?