Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

personazh

Valoris scriptorum
Re: Massa - Mars07

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E kam fiksim qe sapo ti afrohem ndonje maceje ka per te mi ngul kthetrat pranaj dhe ju rri larg.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

po s'paske frik macet ti lal. mos o lakuriqi nates mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

çkina, punut me qejf sot?

personazh

Valoris scriptorum

Shefin themi ta nderrojme me nje version me produktiv dhe me me pak nerva.

[/ QUOTE ]

lal, nuk e ndrro dot se t'gjith isoj jan ne ket aspekt. hajt i qajm hallet bashk hajt. ça t'boni ty? se mu m'ka akuzu se kom rraf katnar italjon mrom /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

S'ja mushe dot mendjen me i dajak tjeter qe ka genjy re ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Nazho, veje nje avatar se se si m'dukesh kshu....laskariq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moze, kishte thon noigjo t'mencme Helena mi...se s'the gjo

mozaiku

Primus registratum

I jam fut frengjishtes me Kondren pra... kam hall se do me ngeli n'klase /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un me t'njel ty n'klas? Po do e gjejm i kompromis mi goce mos u merakos aq shum /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Hi shefe. Si ke qen ti? /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ma mire tani qe erdhe n'pune /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ke do rrejm sot? /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Qe thoni ju, une jom cik me nerva sot , se s'mora asnje kokerr mimoze dje... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po edhe po ti kisha more , prape me nerva do isha ma merr mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ama , kam fitu nji shami dore dhe nje pale geta... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika tashi , se pashe qe dje kishit bo nomin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Noten Trano !

Kondrapedali

Kondrapedali

Prit se erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif. Me t'pru mimozat /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Trano, mir që do rrejm po ça rrenash do themi?

personazh

Valoris scriptorum

File u duk'kam bukur ke syt e tu un, s'e dija. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju thash qe do shkoja m'kinema? po m'duket. ju ka qellu naiher qe ta gjeni kinemane bosh, po bosh fare? /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

ju ka qellu naiher qe ta gjeni kinemane bosh, po bosh fare? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Varet ca filmi ke shku me pa ti Nazho dhe sa banore ka veni jot... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une psh rri gjithmone ne kembe ne bar te lagja se s'vendos dot tek cila tavoline me u ul kur jane te tera bosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre... po hudh aspirinen ne gote me uje une nderkohe... /pf/images/graemlins/devil.gif

personazh

Valoris scriptorum

po shtrihu barkas s'i plazh mi moz, se boll i ke bo pulpat heker tu nejt maj takave /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo me verte, s'me kishte bo vaki naiher me pa film me kinema bosh. ka qen e dhime se pame spektaklin e dyte, ate te ore 10 e gjys, dhe biletashitsja dhe ai robi qe ve ilmin ishin gati duke i zon gjumi. kan shajt nga robt kur i pytem "ka fillu filmi" se rrezik e kishin te sigurt qe nuk vinte njeri. e t'menosh qe film komik ishte, nga kto populloret. po kan hap kto multisallat çerek ore me makine nga qyteti e aty shkojn te gjith, mi kan rrenu kinemate e qytetit.

ameba

Forumium maestatis

Ho mer ju te Mass e filluat Week-End-in /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush te vije i pari mas meje te sigurohet qe te marre ndonje thashethem me vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

ah ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

PS: Kam njemal per te mesuar.. /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

Qerratai

Primus registratum

Xhan xhan. Je cum e mil. /pf/images/graemlins/kiss.gif

Stydim te mbare /pf/images/graemlins/laugh.gif