Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massa - Mars07

prandaj lodhen mi se e dine qe kjo do jete pjesa me e bukur e mardhenjes....something to remember /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ore do beni thashetheme juve more apo ta mbyll kete temen. fillut nga diskutimet serioze sot heee ?

teab

Primus registratum

Zog, na trembe dje dhe s'po dinim nga tja mbanim ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Ne diskutimin e ardhshem do zgjidhim ceshtjen e gjirit Persik /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Akoma nuk qenka zgjidh kjo ceshtja mi Candy /pf/images/graemlins/eek.gif

Ca bohen nonji gjo tjeter knej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

teab

Primus registratum

Kone, ajo osht ceshtje e pazgjidhshme /pf/images/graemlins/laugh.gif laj thaj ate kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ore do beni thashetheme juve more apo ta mbyll kete temen. fillut nga diskutimet serioze sot heee ?

[/ QUOTE ]

njeri shume i vemendshem je por eshte thjeshte nje koiçidence /pf/images/graemlins/grin.gif

Vals

Primus registratum

sorry, pa jo ba se pastaj na ngaterrojne dynjaja e thone: ke ka bere tranofilja.

ameba

Forumium maestatis

Kone, ajo osht ceshtje e pazgjidhshme /pf/images/graemlins/laugh.gif laj thaj ate kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Deri Nentorin e ardheshem shpresoj se pastaj andej nga ju keni zgjedhje presidenciale /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Na thoni ndonje budallik se nuk u shtyka me gjithmen /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: File ke pa ndonje anderr tjeter ti ??? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Vals

Primus registratum

Kam nji une qe ka te beje me shefin tim i cili eshte single dhe 48 vjec dhe sapo i zbuluam profilin ne Match.com. Sa per info, te gjithe ne zyre e urrejne dhe profili po i qarkullohet ne cdo zyre te departamentit.

ameba

Forumium maestatis

Vals-o paskeni shance me kerku rritje rroge ose nje shef te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ikur shdukus, e ke ba Zabellen verdalle?

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif ka ca kohe qe nuk e kam p(b)a ne fakt.....po ne telefon mire duket. /pf/images/graemlins/smile.gif

Vals

Primus registratum

Shefin themi ta nderrojme me nje version me produktiv dhe me me pak nerva.

Trano, kur do kalosh ka nahija ime dhe e Nelkes?

mozaiku

Primus registratum

Trano, ku e ke ondrren qe pe me mua ti mi?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne ca teme e gjej?! Munohu me shif edhe sonte po s'e pate bezdi se kam nevoje me mor vesh i gjo per veten time para se me ardhe data... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju te tjereve qe s'ju njof, s'po ma nin me ju perhsendet sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

helene te te tregoje Filja nji enderr qe ka pa me mua? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ma men ti se une e harrova /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mbreme pashe enderr me MOzen....sikur ishte ne DUrres ke i dyqon dhe po blente ca kuklla t'vogla. Kishte vesh i pale xhinse, nje kemishe dhe nje xhakete kostumi....nuk mu duk shume ne qef po m'tha: "Ky eshte dyqani im i preferuar"

[/ QUOTE ]

Hmmmm, shume pak info, not real symbolics there vec po e provoj.
Mozi, kur t'vish mos bej potere t'modhe po s'ta kisha gjet tamam eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oqej - Is Mozi contemplating some type of change in her carrer? dmth nga ana e qeverise i thoshin plakat dikur, sikur ka nje ndryshim in sight.
Mbase ndonje pune? konference? kurs? koncert?....
dicka is comming up qe Mozi e pret me ankth po s'e di pse sikur i ka ik icik qejfi, eshte kthy me shume ne angari /pf/images/graemlins/idea.gif
Ajo tashti sikur eshte peshtjelle ne boten e vet dhe refuze to let go of something qe ka lidhje me femijirene e saj, maybe something tangible maybe a memory....

[/ QUOTE ]

ca kam gjet me e gjet mi MOze....lexoje mire dhe mos m'a kerko mo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

mozaiku

Primus registratum
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Jo mi jo, 1 here e lyp une ... /pf/images/graemlins/laugh.gif