Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

ameba

Forumium maestatis
Re: Massachusetts - Tema e Tetorit te 2006

Nelke e forte paske qene per zotin se mua personalisht nuk do me bente dora ti jepja dikujt per "case study" nje video shqiptaresh se boll te keq e kemi reputaleshin neper bote ... tani na mungojne vetem "Hakmrrjet Blokiane" /pf/images/graemlins/shrug.gif

mozaiku

Primus registratum

Kone , nuk eshte mire te vazhdojme ta quajme veten ndryshe, vetem se jemi shqiptare. Jemi si te tjeret dhe si rrjedhoje rinia ben po ato gabime qe bejne tere te rinjte e tjere neper bote.

ameba

Forumium maestatis

Nuk e kam aty mi Mozi jo ...

Duke qene se si shume te tjere jam perplasur me reputaleshin qe kemi neper bote, une do te mendohesha 2 here para se tja nisja nje te huaji kete video... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Te tjerat qe thua ti jane te drejta dhe nuk ju bie as edhe nje presje poshte, se ne shqiperi jam e lajmet i shoh si te gjithe...

Kone ne te shumten e rasteve me habit ky sensitiviteti ndaj reputaleshit, ndoshta sepse mua s'me ka ngjare asnjehere qe te me fusin ne nje thes me etiketen "shqipo". Tashi qe e permende ti fillova te qesh se po ta takosh kete tipin do ta shikosh qe nuk shef fare etnicitet e nacionalitet. Shikon sjelljet dhe mpreh dhembet si nje keter aq i pasionuar eshte pas punes se tije. Kushedi sa do ti behet qejfi qe i ka ardhur nje shembull nga shqiperia. Do t'ja shtoj koleksionit si gur' te rralle /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.

Fenomeni eshte jashtezakonisht i perhapur ne Amerike, po ketu zihen si gangstere, biles lene takim kur do thyhen dhembsh. Ka dicka shume te frikshme tek qetesia e ketyre tonave.

mozaiku

Primus registratum

Qeka Noto verdalle... ishalla po vje edhe lipsi te bejme noj treshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

ja ta therras une mac mac piss piss pisssss

po pa zhurme ai dhe mjaullina ketu e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

pyta mi Mozaik... çke qe ma trash zoni...? se me tmerove dreqi e mori /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

un per tu fut ne teme po ju hiç...

veten vrafshit pra /pf/images/graemlins/laugh.gif

sju flas mo /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

mos fol me uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sikur eshte keq per Hysmeta po do na lutesh masnej se rralle gje si une e Mozi qe e pranojme treshen natyralisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

/pf/images/graemlins/eek.gif

Ok /pf/images/graemlins/winkwink.gif

ci sto /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pyta mi Mozaik... çke qe ma trash zoni...? se me tmerove dreqi e mori /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

C'ne tere kete frike ti sonte?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rilaksohu , edhe shtrihu aty te divani icik se une e lipsi kemi 5 minuta pune ne banje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

he mo mire ktej??? /pf/images/graemlins/grin.gif

a t'ju puth te gjithve kshu sic jeni grup /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Moz sa bombe qeke bo sot mi...ca rasti ke pas ec iher fol

notorious

Primus registratum

qe thoni ju... me ka dal nje variant i ri argetimi n'dark /pf/images/graemlins/smile.gif

te shkoj ne nje pishin e te boj vrap ne nje park jo larg shtepis... si dihet me shpres te lej cigaren, qe me ka hyp per kok du me e lon, pse jo dhe po t'me dali noi dyshe te boj orthi minorthi ne 1 te notes /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

Mozaik... ne treshe mashkulli s'lehet vetem si dike mir regullat ti

shkon ti e para ose LiPS n'bagnio e tjetra rin e me bon mu içik yzmet sa te vi tjetra /pf/images/graemlins/laugh.gif

t'pakten kshu funsionon... po per mu shkoni e ne bagnio rini /pf/images/graemlins/smile.gif